Εγω το έλυσα τωρα απο το μεσημέρι... Αυτο που εκανα, reset το modem και ξανα περασμα τις ρυθμίσεις...
Sent from my iPad using Tapatalk
Printable View
Εγω το έλυσα τωρα απο το μεσημέρι... Αυτο που εκανα, reset το modem και ξανα περασμα τις ρυθμίσεις...
Φαφαρια ελυσα... Το ιδιο μου κανει...
τα ιδια και εδω ακριδα μια δουλευει μια οχι
καλησπερα ηθελα να ρωτησω τα κουμπια μπορω να τα αλλαξω δεν το βρηκα ?
Μπορείς στα options, αλλά το "σκοπεύω" πυροβολώ" είναι προεπιλεγμένα στα r2 - l2 σε όλες τι ρυθμίσεις και δεν αλλάζουν.
Εκτός από συνήθεια είναι και θέμα grip να είναι τα aim/shoot στις σκανδάλες.
Προσωπικά με βόλεψαν πάρα πολύ, πηγαίνουν τα δάχτυλα μόνα τους στις σκανδάλες, στο DS3 απλά δεν γινόταν.
Οι χάρτες Lancang Dam και Golmud Railway έχουν απίστευτο lag (σε conquest), είτε με οχήματα είτε πεζός, κολλάει, πηγαίνει μπρος πίσω κλπ.
Το china rising dlc παρότι έχει τεράστιους χάρτες και δεκάδες οχήματα τρέχει άψογα, πως τα έχει καταφέρει έτσι η DICE είναι ανεξήγητο.
Χθες η DICE (ή και ισως ολο το ΣΚ) εκανε "stress test" στους servers της, για να διαπιστωσει τα προβληματα lag, rubber banding ή γενικα θεματα. Σερφαρωντας στο διαδυκτιο χθες (αφου δεν μπορουσα να συνδεθω να παιξω λογο Sony) διαβασα αρκετα προβληματα που προεκυψαν απο αυτη την ενεργεια της DICE. Σε πολλους το φαινομενο "Battlelaika" (lag κ.λ.π) ηταν σε ολες τις πιστες ακομα και σε modes οπως Rush ακομα και σε Team Deatmatch... Επισης φημες λενε οτι μαζι με το Second Assault DLC θα δουμε και το Naval Strike DLC αφου η DICE θα εχει φροντησει για ολα τα θεματα μεσω ενος μεγαλου patch... Φημες ξαναλεω.
Πάντως και σε βίντεο που είδα στο YouTube (MattTheMustakier ή κάπως έτσι είναι το κανάλι) αλλά γενικά σε αρκετά κανάλια που έχουν θέμα το Battlefield μιλούσαν για φήμες που λένε ότι θα λάβουμε "ένα μεγάλο πακέτο DLC" ή αλλιώς δυο DLC μαζί κ.λ.π. Τώρα, αυτά βλέπω σαν φήμες αυτά γράφω. Δεν ξέρω αν είναι πραγματικά...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν δώσουν 2 πακέτα dlc , τότε στους premium τι πρέπει να δώσουν?
Ένα Smart?
Kαι ταυτόχρονα να κυκλοφορήσουν θα έχουν 15 ευρώ έκαστο για τους απλούς χρήστες,
οι premium κατεβάζουν δωρεάν δύο βδομάδες πριν την κανονική κυκλοφορίας τους.
Δεν βλέπω πάντως το λόγο να κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα,
εκτός κι αν βιάζονται να μας τα δώσουν και τα 5 DLC μέχρι το καλοκαίρι γιατί τον Οκτώβριο θα έχει καινούριο BF
κατά τα πρότυπα του COD.
Eρχονται αλλαγές, θα σταματήσει και το τρολάρισμα με τα AA tank που κάθονται στην ασφάλεια της βάσης τους
και ρίχνουν τους πάντες στον αέρα με τα active radar missiles.
http://blogs.battlefield.com/2014/01...cles&cid=19568
Ρε δεν παν να μ@μηθουν οι ηλιθιοι της ea-dice.Παλι με εβγαλε με σβησμενα τα attatcment απο το οπλο,ρε αι στο δι@ολο χαμενοι ξεφτιλες κ σαν να μην εφτανε αυτο νερφαραν κ αλλο το main cannon του αρματος,πλεον τα ελικοπτερα(παλια ισχυε μονο για το μεταφορικο ελικοπτερο) δεν ψοφανε με μια θελουν κ δευτερη...Ρε αι στι δι@ολο κ κακο ψοφο να εχετε...
Ευτυχώς προχθές έπαιξα 2-3 γύρους χωρίς να κολλήσει στο ενδιάμεσο...
1)Πρώτα απ όλα να λυθούν τα προβλήματα στο netcode του παιχνιδιού.2)Επίσης το χουμε μάθει όλοι πλέον,Conquest Large στην Lancang Dam και την Hainan Resort πάντα έχει rubber bunding το παιχνίδι,κι αυτό πρέπει να το λύσουν.3)Επίσης Region Lock,ευρωπαίοι να μπορούν να παίξουν μόνο στην ευρώπη,αμερικάνοι μόνο στην αμερική...κτλ.Έχω βαρεθεί να παίζω με Καναδούς,Αυστραλούς,Κινέζους....κτλ που μπαίνουν σε ευρωπαικό server και το ping σακατέβεται.4)Επίσης rented servers,βαρέθηκα να παίζω σε official servers της DICE,έχω μάθει τη σειρά τους απ έξω....Θέλω rented servers με maps που μου αρέσουν...κτλ κτλ γιατί στο Rush τα 75 tickets είναι λίγα κατά την άποψη μου,σε 32αρη server.Ίσως τα 150 να ταν πιο balanced.5)Και μετά απ όλα αυτά,να βγει και το Second Assault.Ως τώρα τα maps του China Rising μου αρέσαν πολύ περισσότερο από τα αρχικά maps του παιχνιδιού και πιστεύω ότι του Second Assault θα μου αρέσουν ακόμη περισσότερο,ειδικά με τα καινούρια F2000/AS Val/M60E4/Gol Magnum....κτλ.Δυστυχώς ακριβοπληρώσαμε μια νέα κονσόλα και ένα καινούριο παιχνίδι που θα πρεπε να χε βγει μετά από 4,5 μήνες.Η ΕΑ είναι η πιο σιχαμερή εταιρία ever,η DICE δεν φταίει να το ξέρετε,είναι καθαρά θέμα της (μπιπ) ΕΑ.
Εγώ παίδες αλλάζω συνέχεια το παιχνίδι μου, τη μία παίζω conquest την άλλη Rush μετά domination κτλ, έτσι για αλλαγή και ποικιλία αλλά πάντα παίζω με την ίδια σειρά Χαχαχα
Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk