^^ ετσι ισως μου γυαλισει ακομα και εμενα... ειναι τρελη προσφορα,....!
Printable View
^^ ετσι ισως μου γυαλισει ακομα και εμενα... ειναι τρελη προσφορα,....!
Εύκολα αν και εγώ λογικά πάλι θα προτιμήσω την "απλή" έκδοση με 400 ευρώ μιας και δεν είμαι φαν του φορητού gaming.
^^Με 100 ευρω το σκεφτομαι το Vita, καθως ειναι σχεδον τσαμπα και οσο και να μην μου αρεσει το φορητο γκεημινγκ, δελεαζομαι οτι παιρνω τοσο φτηνα ενα τρελο μηχανηματακι εστω και αν δεν ασχοληθω πολυ μαζι του.
Ειναι οντως καλη προσφορα, ειδικα γι αυτους που εχουν plus και εχουμε τοσα παιχνιδια να καθονται.
Μακάρι παιδιά αλλά too good to be true ρε gamoto.....
Who knows sony είναι αυτή.
^^ Nαι οντως ειναι too good to be true, αλλα παρολαυτα εχουν δικιο ολα τα παιδια... μια τετοια κινηση θα μπορουσε να εκτοξευσει το Vita κυριολεκτικα στην αγορα... Σιγουρα η Σονυ θα τρωει μεγαλη χασουρα απο καθε bundle αλλα θα ειναι μια κινηση που θα μπορουσε στο μελλον να της φερει τεραστια κερδη. (αναλογα την υποστηριξη που θα εχει το Vita, οπου κακα τα ψεμματα με μια μεγαλη εγκατεστημενη βαση χρηστων, σιγουρα θα αυξηθουν και τα παιχνιδια).
Σιγουρα η Σονυ ζυγιζει τα υπερ και τα κατα και σιγουρα ειναι ρισκο, αλλα χωρις πλακα, για 100 ευρω επαιρνα κι εγω το vita σε πακετο... εγω που δεν με νοιαζουν τα φορητα... οποτε φανταστειτε καποιον που ψαχνει μια ευκαιρια και θελει ενα τετοιο μηχανημα. Οταν καταφερνεις ακομα και αυτους που δεν τους νοιαζει να αγοραζουν το μηχανημα σου, τοτε σιγουρα μιλαμε για εξυπνη κινηση.
Η προσφορα τα σπαει κυριολεκτικα και μακαρι να ισχυει!
Πάντως μια και μιλάμε για το Vita υπάρχει ένα πρόβλημα σχετικά με το PS3 που σχεδόν 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του δεν έχει λυθεί ακόμη,
ελπίζω να μην εξακολουθεί να ισχύει και στο PS4.
O Vita user βλέπει ΟΛΟΥΣ τους φίλους του online,
τους PS3 τους δείχνει με μικρογραφία DS3 και τι παιχνίδι παίζουν,
τους Vita με μικρογραφία της κονσολίτσας και εννοείται και ποιό παιχνίδι παίζουν κι αυτοί,
ενώ ο PS3 user βλέπει online ΜΟΝΟ τους PS3,
οι Vita βρίσκονται στον πάτο της friendlist με το avatar τους να φορτώνει συνεχώς και χωρίς ν'αναγράφει το τελευταίο sign-in.
Αυτό λογικά θα έπρεπε να φτιαχτεί με κάποιο firmware/PSN server update.
Για να μη το έχουν λύσει τόσο καιρό άρα κάπου υπάρχει πρόβλημα
και πολύ φοβάμαι να μην έχουμε και φαινόμενα οι PS4 users να μην βλέπουν τους PS3 users και το αντίστροφο.
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πως θα εφαρμοστεί λίστα 2000 φίλων στα ήδη υπάρχοντα PSN accounts... το PS3 σίγουρα δεν το σηκώνει λόγω μνήμης.
Τα υπόλοιπα προβλήματα του PSN ελπίζω να λυθούν με το Gaikai.
^^ Δεν παιζει αυτο, μιλαμε για πληρως καινουργιο OS, αν θελουν να αφιερωσουν 3.5 GB στο OS και υπαρχουν τετοια θεματα, τοτε, χωρις πλακα θα παρω την κονσολα και θα την πεταξω στο κεφαλι του Cerny ή του Yoshida!
λολ ρε σεις εδω αν ισχυει θα κανει εμενα να παρω PS4 πιο νωρις απο την ωρα του!!! μακαρι να βαλουν τετοια προσφορα αλλα 1 - 2 χρονια μετα την κυκλοφορια του ps4 ή τουλαχιστον να την κρατησουν για αρκετους μηνες αν προκειτε για launch offer.
ΕΛΑ ΡΕ ΣΟΝΥ!!
Οποιος παραγγέλνει από τώρα στο amazon πιθανότατα να μη πάρει την κονσόλα day 1.
http://www.amazon.co.uk/Sony-PlaySta...pd_sim_vg_h__8
Αντε να δούμε κι εδώ στην Ελλάδα τι θα γίνει τελικώς με τις προπαραγγελίες...
Από ό,τι βλέπω πάλι θα τρώει το 10% του HDD capacity προκαταβολικά...
Παίδες, εγώ δεν έχω καμία τέτοια πληροφορία για τέτοιο bundle. Το κατα πόσο αληθεύει δεν το ξέρω.
Γνωρίζω για άλλα bundles τα οποία ακόμα δεν μπορώ να επικοινωνήσω. Όταν έχω το ΟΚ από τα από πάνω κεφάλια, το ανακοινώνω στο επίσημο Φόρουμ, σελίδα FB και μετά εδώ :)
^^ Δεν τους το προτεινεις εσυ το bundle αυτο?? ;)