Πέρυσι ίδια ήταν η superleague ? Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι πέρυσι πρόεδρος ήταν ο Μαρινάκης και στην τελική δεν είπε τίποτα τότε ούτε ο Γόντικας.
Printable View
δεν καταλαβα την ερωτηση σου.τι εννοεις ηταν ιδια η σ.λ.;το οτι ηταν προεδρος ο μαρινακης του δινει το δικαιωμα σε κατι;και δεν μιλαω μονο για το συγκεκριμενο γεγονος στο ντερμπυ του αισχους.
δεν ειπε τιποτα ο γοντικας για το ντερμπυ;;;;οκ εδω σταματαω τη συζητηση.
επειδη δεν βγαζει πουθενα να σου θυμισω οτι υπηρχαν μεχρι και σκεψεις να μην κατεβει καν στο γηπεδο ο παο μετα το ντερμπυ για τους εναπομειναντες αγωνες.
Δεν είπε τίποτα στο Δ.Σ. της superleague εννοώ. Και σου ξαναλέω είναι διαφορετική η συζήτηση για την διαιτησία και διαφορετική η συζήτηση για τις ομάδες. Με αυτό που είπε ο Γόντικας προσβάλει το προιόν. Αν και για μένα θα έπρεπε να υπήρχαν κυρώσεις και για τις δύο περιπτώσεις.
EDIT: http://www.sportdog.gr/article/83120...-tuphloi-eidan
Ωχ θεε μου, δημοσιογράφος θέλει να λέγεται αυτός τώρα ?
Γιαννη σε γυριζω λιγο πισω σε μια αλλη κουβεντα μας για τα οφσαιντ στο παιχνιδι σας με την Δοξα,στο εγκλημα κατα της ανθρωποτητας(συμφωνα με τον Σαββα).
Σημερα μας εκοψε με 2 οφσαιντ που ηταν πιο σιγουρα γκολ(το ενα μπηκε δλδ) απο αυτα που σας εκοψε εσας.Αλλα νικησαμε.Το ιδιο εγινε και με την δοξα στην εδρα μας.
λολ ναι...και ημουν μεσα σε εκεινο το παιχνιδι.Ματσαρα ,ομαδα Κυραστα,χωρις τηλεοπτικη μεταδοση το παιχνιδι με την εξαιρετικη εκεινη τη περιοδο Λα κορουνια(νομιζω πηρε πρωταθλημα στην Ισπανια).Παρόλα αυτα πηγαιναμε για ανατροπη και προκριση.
Ενταξει ισως ηταν ακομα χειροτερος ο Σιγκουρτσον.:ice:
γιατι αυτη η ομαδα ξερει να διδασκει ηθος!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=diQZ22A6GhE&feature=player_embedded"]xamos sti fisouna - YouTube[/ame]
ενα μπραβο μονο στον Βαλβερδε που τους μαζευε!
αλλα η super league ηταν απασχολημενη να βγαζει ανακοινωσεις για τον Γοντικα.
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/...png?1306264975
Ποσο θλιβερο(δεν ειναι καν αστειο) μπορει να ειναι να τους βλεπεις να διαμαρτυρονται ετσι αυτοι για την διαιτησια?
@WISE:
Ανακάλυψες την Αμερική κολ;
Δεν περίμενες να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στις φυσούνες μήπως;
Ή μήπως σου κάνει εντύπωση που βρίζει κάποιος παίκτης τον διαιτητή; Εντωμεταξύ σιγά, έχουμε ακούσει 100 φορές χειρότερα...
Τι ακριβώς θες να πεις δηλαδή;
Για τον Λέτο δεν σε είδα βέβαια να λες τίποτα όλη την χρονιά...!
Ας τιμωρηθούν όλοι έτσι, εφόσον προβλέπεται από κάπου, όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά όπως έλεγες τις προάλλες...
Ο Λετο νομιζω οτι τρωει κατα μεσο ορο μια κιτρινη σε καθε αγωνα,γι αυτον ακριβως τον λογο(οι 9/10 τουλαχιστον).
Δεν σε κατάλαβα, 6 κίτρινες έχει σε 17 ματς (και την μία από τις 6 την έχουμε πρόχειρη, όταν απλά αποφάσισε να διακόψει το ματς στα Γιάννενα - ασχέτως αν είχε δίκιο για αυτό που διαμαρτύρονταν).
Ενταξει υπερβολη ηταν,μην κολλαμε εκει.
Θα ηταν ανοητο να το εννοω οτι εχει σε καθε αγωνα κιτρινη απο την στιγμη που τα στοιχεια με τις κιτρινες/κοκκινες ειναι στην διαθεση ολων.
Οπως και να χει.Τσιμπαει κιτρινη σε αναλογες περιπτωσεις.
Νομιζω οτι θσ επρεπε να δωσει στον Τοροσιδη δευτερη κιτρινη(ή απευθειας κοκκινη) και στον Μανιατη κιτρινη.(Εχουν δικαιωμα για καρτες μετα το τελος του αγωνα αν δεν κανω λαθος,ας με διορθωσει καποιος).Αν οχι ,απλα να τιμωρηθει.
Δεν νομιζω οτι ζηταει κανεις να του κοψουν την μπαλα.
Εννοείς βάσει του βίντεο;
Γιατί δεν νομίζω να γράφτηκε τίποτα στο φύλλο αγώνος από αυτά.
Συμφωνούμε.
Με το ίδιο σκεπτικό βέβαια να δοθούν αναδρομικά και όλες οι κάρτες σε όλους τους παίκτες που βρίζουν τον διαιτητή και τους πιάνει η κάμερα.
Φαντάζομαι θα συμφωνείς και συ.
Γενικά πάντως το βίντεο κατά την γνώμη μου δεν δείχνει τίποτα το σπουδαίο, αντιδράσεις αναμενόμενες, που εντός γηπέδου γίνονται διαρκώς και σε χειρότερο βαθμό.
Δεν ξερω πως λειτουργει το πραγμα σε αυτες τις περιπτωσεις.Θα πρεπει να χρησιμοποιησουν το βιντεο?Θα πρεπει ο τυπος(4ος?εποπτης?) που τα ακουγε να ενημερωσει τον διαιτητη και να δωσει καρτα?
Δεν ξερω.
Οι παιχτες που αντιδρουν ετσι εντος γηπεδου δεν υπαρχει περιπτωση να μην δεχτουν καρτα.Quote:
Με το ίδιο σκεπτικό βέβαια να δοθούν αναδρομικά και όλες οι κάρτες σε όλους τους παίκτες που βρίζουν τον διαιτητή και τους πιάνει η κάμερα.
Φαντάζομαι θα συμφωνείς και συ.
Γενικά πάντως το βίντεο κατά την γνώμη μου δεν δείχνει τίποτα το σπουδαίο, αντιδράσεις αναμενόμενες, που εντός γηπέδου γίνονται διαρκώς και σε χειρότερο βαθμό.
Τωρα για αυτους που πιανει η καμερα να αντιδρουν ετσι ναι θα πρεπει κατι να γινει.
εμενα μου προκαλει αηδια αυτο το πραγμα με τις φυσουνες και θα πρεπει να σταματησει καποια στιγμη.
Βεβαια οταν εχεις μητροπουλο και θεοδωριδη μεσα στην ομαδα,ειναι λιγο απιθανο να σταματησουν αυτα:P
Έλα ρε συ, πλάκα κάνεις; Δεν δίνουν πάντα κάρτες, τα μπινελίκια πέφτουν βροχή την ώρα του ματς, σε υπερβολικές αντιδράσεις και γ&*&$σταυρίδια δίνουν, σίγουρα, αλλά σε ένα fuck you μετά από ένα φάουλ πχ, λίγες φορές θα δώσουν! Πάντα στα βρισίδια προς τους διαιτητές αναφέρομαι, και δεν λέω αν έτσι πρέπει να γίνεται ή όχι, παρατήρηση κάνω.
Σιγά ο Μητρόπουλος ένα "στα διάλα" ψέλλισε και έφυγε, ο Σάββας από την άλλη "ντροπή για το πέναλτυ" έλεγε... απογοήτευση! :D
Στις φυσούνες πάντως γίνονται πολύ πιο τραγικά πράγματα, πέρα από τους οπαδούς όταν μπαίνουν και θα πρέπει να τιμωρείται η ομάδα, όπως ξύλο μεταξύ των παικτών, μπούκες στα γραφεία των διαιτητών κ.λπ. Τα μπινελίκια και οι φωνές είναι στάνταρ πράγμα!
Άσχετο - σχετικό, προχθές είχε κατέβει εντός αγωνιστικού χώρου και τον κρατούσαν μέχρι την φυσούνα ο Σπανός του Ατρόμητου, δεν το είδα στα πρωτοσέλιδα ή στα sites πρώτη είδηση (το έδειχνε live η Nova αν το είχες δει). Οι ΠΑΟΚτσήδες λίγες μέρες πριν είχαν μπουκάρει μέσα, ξεχάστηκε λίγες μέρες μετά... και τόσα άλλα περιστατικά. Είναι λίγο υποκριτικό να ασχολούμαστε με κάτι τέτοιο όταν πράγματι έχουμε δει χειρότερα (όλα κατακριτέα, και να τιμωρούνται όσοι πρέπει να τιμωρούνται, κανένα πρόβλημα, οι αντιδράσεις και η έκταση που πήρε μου φαίνονται υπερβολικές)
Μα γινονται και σε αλλους δεν διαφωνω,απλα τελευταια βλεπω πολλες τετοιες περιπτωσεις απο παιχτες/παραγοντες ολυμπιακου.Το ξυλο σε παιχτη την Δοξας(νομιζω).Ο μαρινακης που μπουκαρει στα αποδυτηρια συχνα πυκνα κτλ.
Ο Θεοδωριδης και ο Μητροπουλος δεν ειναι οτι εκαναν τρομερα πραγματα,αλλα ειναι αυτοι που φανατιζουν ισως καποιους παιχτες και αυτοι που βοηθουν στην δημιουργια αυτου του κλιματος κατ'εμε.Οταν εχεις αυτους διπλα σου,λογικο ειναι να αντιδρας και εσυ(ο Μανιατης ας πουμε) ετσι.
Τωρα για μεσα στο γηπεδο,ο Τοροσιδης την εφαγε την καρτα και δεν εκανε ετσι οπως εκανε στα αποδυτηρια.Νομιζω οτι δινουν ευκολα καρτες,ειδικα οταν οι παιχτες εχουν αυτο το υφος και ειναι προκλητικοι,οχι τοσο για τα μπινελικια(τις λεξεις) που ξεστομιζουν.Γιατι μπορει καποιος να βρισει αλλα χωρις να προκαλει με το αναλογο υφος και να γλυτωσει την καρτα.
Για τον παίκτη του Θρασύβουλου λες, που προφανώς αν θέλουμε πιστεύουμε τις δηλώσεις του. Εσύ θα τις πιστέψεις φαντάζομαι, εγώ είμαι πιο επιφυλακτικός, μιας και μιλάμε για επίθεση μπράβων, εντός της φυσούνας, χωρίς κανέναν μάρτυρα, και δημοσιοποίηση 2-3 μέρες μετά!!! Αν και πάλι φαντάζομαι ότι όποιος θέλει να το πιστέψει, απλά θα πει ότι ο Μαρινάκης τους ελέγχει όλους, μέχρι και τον τελευταίο φροντιστή του Θρασύβουλου. Για τις μπούκες του Μαρινάκη, δεν ξέρω για πότε λες.
Για τις κάρτες τι να σου πω, δεν νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε κανόνα κάρτας που να σχετίζεται με το ύφος και την ειρωνεία ενός παίκτη, αντίστοιχα με το ύψος της προσβολής (βρισιάς) που θα πει κ.λπ. Ποιος θα κρίνει ποιος και τι από όλα αυτά είναι χειρότερο και την αντίστοιχη τιμωρία που θα του αναλογεί;
Ο Τοροσίδης την κάρτα την είχε φάει για θέατρο βέβαια, όχι για διαμαρτυρία.
Δεν ειμαι επιφυλακτικος.Φυσικα και τις πιστευω τις δηλωσεις του.Δεν εχει κανεναν λογο να βγει και να μιλησει για ξυλο στα καλα καθουμενα.
Ελα ρε συ για τον Μαρινακη..
Τοσες φορες εχει παει για καφε(απειλες) στα αποδυτηρια των διαιτητων.Στην τριπολη φετος μια απο τα ιδια. Οταν εχεις τετοιους προεδρους και τετοιους παραγοντες(μητροπουλους κτλ),δεν μου κανει εντυπωση ο Τοροσιδης...
Ευτυχως που υπαρχει και βαλβερδε.
Σιγουρα?Νομιζω οτι την εφαγε μετα οταν διαμαρτυρήθηκε.
Τεσπα αυτο που σου ειπα μετραει πολυ κατ'εμε.Και αν το παρατηρησεις θα συμφωνησεις.Οι 9/10 που δεν συμφωνουν με ενα φαουλ βριζουν.Αλλος θα γυρισει κεφαλι θα βρισει χωρις επιθετικο υφος.Ο αλλος θα βρισει απλα μια φορα μπροστα στον διαιτητη χωρις επιθετικο υφος και αυτος που θα φαει καρτα ειναι αυτος που βριζει και εχει υφος ''κανω ντου''/επιθεση στον διαιτητη.(αυτο που εκανε ο τοροσιδης δλδ).
Αυτο κανει την διαφορα συνηθως.
ΥΓ.Απορω πως εβαζες στο ιδιο καζανι τον φερειρα με τον κυρ Σαββα που στριγκλιαζει στο συγκεκριμενο βιντεο στα αποδυτηρια.:p
Νομιζω οτι δεν υπαρχει κατι που να μην εχει ειπωθει πια για αυτη την ομαδα και το τι πρεσβευει. Μια ομαδα εμετος στην κυριολεξια, για την ποδοσφαιρικη φυσικα μιλαω μιας και η μπασκετικη ουδεμια σχεση εχει και προσωπικα την σεβομαι κιολας.
Με παικτες κακομαθημενους ψευτομαγκες που εχουν συνηθισει τοσα χρονια να κλεβουν (παραγκα) και να κανουν ψευτομαγκιες (ριζουπολη, καραισκακη περσι) και τους κακοφαινεται αν δεν παρουν ενα σφυριγμα. Και λογικο ειναι, γινεται να ερθει ο αλλος στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ παιχνιδι, στο τσιφλικι σου οπως ειναι απο το 96 και μετα το Ελληνικο ποδοσφαιροκαι να σε αδικησει? Οποτε τους δικαιολογω απο μια αποψη.
Φυσικα ο τραγελαφος ολοκληρωνεται οταν σκεφτεται κανεις οτι ο συγκεκριμενος ποδοσφαιριστης που δεν ειναι η πρωτη φορα που προκαλει πηρε και το βραβειο fair play πριν λιγο καιρο. Διδασκει ηθος κι αυτος οπως ο προεδρος του που επισης τιμηθηκε για την προσφορα του στο ποδοσφαιρο. Παρανοια? Σουρεαλισμος? Οχι βεβαια, απλα Ολυμπιακος.
Και τελος ενα μεγαλο μπραβο σε αυτον τον προπονητη που εχουν την τυχη να βρισκεται στον παγκο τους, η προσωπικοτητα του δε εχει αλλοιωθει καθολου τοσα χρονια εκει μεσα παρα το οτι ως γνωστον οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα...
Πολλα μπραβο λοιπον στον Βαλβερδε που ειναι ενας πολυ σοβαρος επαγγελματιας, δεν προκαλει ποτε και ειναι και καλος προπονητης.