Ναι δε διαφωνώ μαζί σου, αλλά σε περιπτώσεις όπως και αυτή τι κάνεις;
http://www.play.com/Games/PlayStatio...n/Product.html
Ναι δε διαφωνώ μαζί σου, αλλά σε περιπτώσεις όπως και αυτή τι κάνεις;
http://www.play.com/Games/PlayStatio...n/Product.html
Εδώ είναι που σπάζομαι και γκρινιάζω ότι κάνουν ότι να'ναι με την Ελλάδα...γιατί πέρυσι τέτοια εποχή πήρα το Assassins Creed Black Edition που είχε τα ίδια λεφτά και το έστειλαν κανονικά (και μάλιστα με κούριερ DHL).
Φίλε tsakali GR δεν δέχθηκαν καθόλου την προ-παραγγελία σου;
Εμένα την δέχθηκαν, αλλά φανταζόμουν ότι όταν θα έρθει η ώρα θα μου την ακυρώσουν. Πάντως ελπίζω να το φέρει και η CD-Media ώστε να έχουμε και εδώ την επιλογή.
Ενημερωτικά, έχω κάνει δεκάδες αγορές από το play, ποτέ όμως πάνω από 35Ε, και δεν είχα πρόβλημα (σε αυτές τις τιμές).
παιδια εγω παραγγειλα 3 παιχνιδακια classic του 360 και μου καναν θεμα
παντως εγω πλεον μαυρο στο play com ας ειναι καλα το ΖΑVVI
εχω παρει 1 φορα απο πλαy και 1 απο ζαββι , και τις 2 ηταν σπιτι μου σε 7-8 μερες
Εγω εχω ψωνισει απο το play πολλες φορες και ποτε δεν ειχα προβλημα,αλλα τις τελευταιες δυο φορες αργησαν παρα πολυ,για αυτο αυτη την φορα πηρα απο blah τα games εγιναν shipped την ιδια μερα.
εκανα μια "βολτα" απο τα γνωστα μαγαζια(play,blahdvd,zavvi)γιατι θελω να αγορασω read dead redemption και heavy rain αλλα ειδα οτι και τα δυο ειναι γυρω στα 45 €.τι διαολο ρε μαγκες?αντε το read dead παει και ερχεται ειναι ψιλοκαινουριο το heavy rain απο φλεβαρη δεν εχει που βγηκε?μισο χρονο και ακομα στα 45€?
Υπάρχει κατάστημα που να στέλνει αντικαταβολή ή να δέχεται paysafecard;
Εγώ κανονικά απο play.com ,βιβλια και gadget 77Ukp και μου τα έστειλε κανονικά.Μάλλον κάποιοι το παίζουν έξυπνη και λένε ότι δεν έλαβαν games.
Από τα καταστήματα που προτείνονται στο πρώτο πόστ, υπάρχει κάποιο που να στέλνει με αντικαταβολή ή έστω, να δέχεται συναλλαγή με paysafecard;
Καλυτερα να βγαλεις μια προπληρωμενη ή να συνδεσεις εναν καταθετικο λογαριασμο σου με μια χρεωστικη καρτα visa electron και εισαι κομπλε. Κανενα απο αυτα δεν στελνει με αντικαταβολη.
*****Επισης, εισαι σε λαθος θεμα..... Εδω ειναι μονο προσφορες. Το σωστο thread θα ηταν αυτο της Αξιολογησεις Ηλεκτρονικων Καταστηματω κτλ. Just to let you know ;-)
Ρώτησα ποιο από τα καταστήματα στέλνει με αντικαταβολή ή δέχεται paysafecard. Τι σημασία έχει αν είναι προσφορά ή όχι; Για αγορά μιλάμε πάντα. Το θέμα που λες, προτείνει λίγα καταστήματα. Στο πρώτο πόστ υπάρχουν σχεδόν όλα τα ''γνωστά'' να υποθέσω. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγάλω χρεωστική.
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά όποιο παιχνίδι είναι από την Sony ποτέ δεν κατεβαίνει η τιμή του στα καταστήματα και online ειδικά. Για αυτό και εγώ το πήρα κατευθείαν. Ξέρω ότι δεν θα πέσει μέχρι να γίνει platinum.
Ακόμα και το ModNation Racers δεν πιστεύω να χαμηλώσει η τιμή του στους επόμενους μήνες ή μάλλον ποτέ μέχρι να γίνει και αυτό Platinum.
Κλασικά δέχεται την παραγγελία, στέλνει "Order Confirmation" στο mail μου και την επόμενη ημέρα έρχεται το μήνυμα ότι δεν μπορούν να κάνουν Ship σε Ελλάδα πάνω από 30 λίρες και την ακυρώνουν. Όσον αφορά τη CD Media, σκέψου ότι την Collector's του Prince of Persia to play.com την έχει περίπου στα 39 ευρώ ενώ η CD Media στα 70, επομένως είναι κρίμα να πρέπει να σπαταλήσουμε τόσα χρήματα παραπάνω.
ΑΠλά δεν έχει λογική σε άλλους να στέλνουν (όπως θα δεις που γράφουν τα παιδιά πιο πάνω) και σε άλλους όχι. Να είχαν μια πάγια πολιτική να το δεχτώ, όχι όμως ότι να'ναι στον έναν και στον άλλον.
Είχα καταλάβει ότι δεν δέχθηκαν καν την προπαραγγελία σου για το AC: Brotherhood. :)
Ναι, συμφωνώ στις διαφορές των τιμών, απλά, εντάξει, το Forgotten Sands μπήκε σε έκπτωση, αν κρίνουμε για την Black Edition ή την White Edition, νορμάλ ήταν οι τιμές και της CD Media (σε αυτά τα δύο).
Πάει το Fnac. Πουλάει τα καταστήματα του στο Public και αφήνει την Ελλάδα πίσω του :-(
Γεια σας παιδιά.Ξέρετε περίπου πόσες μέρες κάνει το hmv να στείλει;
Εχαριστώ.
Συνηθως κανει οσο ολα ταλλα.Αν εισαι απο αθηνα θα σ κανει κανα 3-4 μερες...
Ερωτηση δικια μου τωρα...
Εχει παραγγειλει κανεις τπτ απο zavvi τις τελευταιες 2 βδομαδες.Πριν 2 περιπου εφυγε το AC2 και πριν μια περιπου το demons souls αλλα δεν εχω σημαδια ζωης ακομα...προς τι η καθυστερηση???
Τις τελευταίες 2 βδομάδες πήρα το dante's inferno από zavvi. Άργησε να γίνει dispatch επειδή δεν είχαν αποθέματα αλλά από τη στιγμή που έγινε ήρθε σε 5-6 εργάσιμες