Και δεν το εχω δει ακομα, Νικο. Πρεπει να το επισπευσω.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=hNXHveyzUvY&feature=related"]YouTube - Endhiran Theatrical trailer[/ame]
LOL!!!!!
^^
όχι ρε γμτ έχασα την πρεμιέρα...
??? ???? ?? ???? ????????.??? ???? ??? ???? Doors ??? ???????? ???? ????.
YouTube - When You're Strange (a film about The Doors) - Trailer
________
Expert insurance
κάτι που μάλλον θα δω
[youtube]zthGg3Pj1tE[/youtube]
και κατι για τον φιλο μου τον Val
Spoiler!
To νεο [ame="http://www.youtube.com/watch?v=ds4v5J3WLFo"]trailer[/ame]!!!! Aργει ακομα ο Νοεμβρης?
^^ Ναι, αρκετά! Αλλά υπομονή...
Αργεί ο Νοέμβρης αλλά πότε θα κυκλοφορήσει για Ελλάδα.... οι περισσότερες ταινίες του frachise άργησαν να βγουν στη χώρα μας.
Ναι και εγω ειχα την εντυπωση πως γινοταν παγκοσμια πρεμιερα ολα τα Harry Potter...
[YOUTUBE]JEUwopIwNk8[/YOUTUBE]
Επιτέλους κυκλοφόρησε το 1ο trailer της νέας ταινίας των αδερφών Κοέν.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=uco41pOKeJg"]True Grit Trailer 2010 HD [/ame]
Είδα τα παρακάτω
- chosen one(αλλο περίμενα άλλο βγήκε ,σχετικά βαρετό παρότι πάιζει ο ρομπ σναιντερ)
-predators(υποθέτω πήγαν να το φτιάξουν σαν τον πρώτο κυνηγό αλλά δεν βγήκε έτσι όπως το ήθελαν,μυστήριο μέχρι ένα σημείο μετά τίποτα σπουδαίο)
-expendables(καλή ταινία,όχι εξαιρετική με προβλεπόμενο σενάριο)
-salt(πιο πολύ μου άρεσε,όχι τίποτα εξαιρετικό αν και έχει κουλά στο τέλος)
-robin hood(η πιο καλή από όσες είδα,ο κρόου είναι για τέτοιους ρόλους,φοβερή και η μπλάνσετ αν και τον μονομάχο δύσκολα τον φτάνουν πια-αφήνει και για συνέχεια που θα ήθελα να δω)
Σχετικά με το hachiko,αποκλείεται να υπάρξει άνθρωπος να το δει και να ΜΗΝ κλάψει.Το απλό κλάμα είναι σχετικό γιατί μερικοί μπορεί για κανά δεκάλεπτο να μην σταματάνε.........:c030:Και έχει και μουσική που δένει με την όλη κατάσταση.2 σκηνές είναι όλα τα λεφτά,.Spoiler!
Πραγματικά αποθέωση η ταινία για το είδος της
Μενιο, βάλε κανά spoiler. Εντάξει, είναι γνωστή η ιστορία, αλλα κάποιοι μπορει να μη την γνωρίζουν.
E βρε δεν έκανα αναλυτική περιγραφή.Έτσι και αλλιώς το κλάμα δεν το γλυτώνουν:banana:
??? ???? ???? ?????? jimpsy.
?????? ?? ??? ????,?????? ??? ?????????? ?? ???? ???? ?????????.?? ??? ???????? ????? ???? ????.??? ??????? ??? ??? ???? ??? ??? ?????? ??? Stone ? ??? ????? ????? ???????? ??? ???? Doors,??? ?? ?????????,????? ???.
??? ???? ??? ????? ???? ???? ? ?????? ??? Stone,(???? ?????????? 91-92,????? ????? ??? cinema ????? ????? 8-9 ?????? ??? ?? ??????? ??? ?????? ???? ??? ???????????!lol) ??? ??? ??? ??? ??????? ?????.
???? ????????? ?????? ????,????? ? ??????? ??? Johnny Depp,????? ?????? ???? ?????? ??? ???? ??? Doors(??? ???? ?????? ??? Morrison).? ??????? ????????? ????.?? ???? ???????? ??? ?????,????? ??? ? ?????????? ?????? ??????? ??? ???? ???????? ??? ??? ??????? ??? ? Stone ???? ?????? ???,???? ?? ???????? ??????.?????? ???? ??? ?? ?????? ??? ????? ??????,???? ?? ??? ???? ??? Jim.??? ???????? ?? ??? ?????? ???? ?????????.??????? ? Oliver Stone ???????????? ??? ??? ???? ??????????.
________
Expert Insurance