https://youtu.be/ZYYmz6VcDSg
Printable View
Και με win8.1 γίνεται δουλειά
Quote:
Remote Play on Mac / PC is compatible with the following system software:
Windows 8.1
Windows 10 or later
OS X 10.10
OS X 10.11
You’ll be able to select from the following resolution and frame rate options, depending on your Internet bandwidth.
Resolution options: 360p, 540p, 720p
Default resolution – 540p
Frame rate : Standard (30fps), High (60fps)
Default frame rate – Standard (30fps)
Windows� PC
A computer with either of the following operating systems.
Windows� 8.1 (32-bit or 64-bit)
Windows� 10 (32-bit or 64-bit)
Intel Core i5-560M Processor 2.67 GHz or faster
100 MB or more of available storage
2 GB or more of RAM
1024 x 768 or higher display resolution
Sound card
USB port
Μέγιστο 720p είναι δεν έχει ποιο πανω απο high αν θυμάμαι καλά το xbox εχει μια σκάλα ποιο πανω ακόμα και εγω βάζω μέγιστη και παίζει μια χαρά χωρίς σπασίματα αλλά είναι με καλώδιο το ρουτερ με την κονσόλα με wifi παλιά που ειχα δοκιμάσει κάποια στιγμή έσπαγε εικονα η ειχε αποσυνδεσης.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι το μόνο που με χαλάει με το feature αυτό. Μακάρι να το ξεκλειδώσουν στο μέλλον να έχει και 1080p αλλά δεν νομίζω ότι γίνεται. Λογικά θα χρησιμοποιεί τον hardware encoder του video όπως και όταν καταφράφει video στον δίσκο που και εκεί είναι περιορισμένος σε 720p.
Offtopic, αλλα εγω κανω το εξης:
εγκαθιστω http://www.backup-utility.com/free-backup-software.html
εγκαθιστω https://www.piriform.com/ccleaner/download και σβηνω προσωρινα αρχεια
επισης προεραιτικα μπορεις να κανεις και απεγκατασταση σε προγραμμα που δεν χρειαζεσαι πλεον.
Καις ενα δισκακι αποκαταστασης μεσα απο το AOMEI και το δοκιμαζεις. (εμενα με Linux δουλεψε, με windows kernel οχι)
Συνδεεις εναν εξωτερικο δισκο, και επιλεγεις System Backup. Αυτο θα σου φτιαξει ενα αρχειο που θα εχει μεσα ενα συμπιεσμενο Image του δισκου σου.
Βασικα ολα τα παραπανω ειναι για την περιπτωση που θα πας να κανεις αναβαθμιση σε 10 και δεν θα μπορεις να μπουταρεις μετα στα 10. Δεν μου εχει τυχει ποτε, αλλα ειναι μια πιθανοτητα. Εαν μπουν σωστα τα 10, και δεν σου δουλευει ενα προγραμμα ενας driver κ.τ.λ μπορεις μεσα σε εναν μηνα απο την εγκατασταση να γυριζεις γρηγορα και ευκολα ξανα στα 7.
- - - Updated - - -
ακριβως αυτο κανει.
Μια εντελώς πρόχειρη επισκόπηση (2 λεπτών λόγω εργασίας) που έκανα στο 3.50.
Επιτέλους, έδωσαν την επιλογή να μην λαμβάνονται αυτόματα φωτογραφίες όταν κερδίζεις κάποιο trophy.
Αν και αναφέρεται στα επίσημα features, μπορείς πλέον (ala PS3) να επιλέξεις να βλέπεις πότε μπαίνει online κάποιος από τους φίλους σου. Και παράλληλα, μπορείς να απενεργοποιήσεις την ειδοποίηση πότε μπαίνει κάποιος σε party chat (αυτό μου είχε σπάσει τα @@) - το feature το είχε ήδη, απλά τώρα έχει νόημα η απενεργοποίηση καθώς μπορείς να έχεις ενεργοποιημένη αυτή με το online.
Η πλάκα είναι (προφανώς το κατάλαβε η Sony πόσο σπαζαρχίδικη ήταν η ειδοποίηση για το μπες-βγες σε party chat).........ότι με το που εγκατασταθεί το 3.50, είναι απενεργοποιημένο το notification για το party chat, ενώ είναι ενεργοποιημένο αυτό για τους φίλους που μπαίνουν online.
Τα υπόλοιπα αναφέρονται και στο επίσημο feature list.
Για τα "hidden" features (που συνηθίζει η Sony), ακόμα δεν έχω χρόνο για να τα ανακαλύψω. Μέσες άκρες πάντως, το PS4 μου δείχνει να έχει γρηγορότερη απόκριση στο User Interface (μπορεί όμως να είναι και ιδέα μου, δεν είμαι σίγουρος).
Σίγουρα; Γιατί ήταν κάτι που με είχε εκνευρίσει πάρα πολύ και το έψαχνα σαν φούστης..........αλλά δεν έβρισκα πουθενά να το απενεργοποιήσω. Και είχα φάει όλα τα settings, αλλά τζίφος!
ναι πρέπει να ήταν σε παλαιότερο feauture, γιατί θυμάμαι ότι το είχα κάνει και δεν μου έβγαζε φωτογραφίες από οταν έπαιρνα trophy
Που σιχτήρι το είχαν κρύψει;
Anyway, παρατήρησα ότι όταν πας στο εικονίδιο του party chat, πλέον το "Create Party" έχει αλλάξει font και είναι κεντραρισμένο στην οθόνη (αντί στα αριστερά όπως ήταν).
Για τα trophy ειναι απο το 3.00
Η επιλογη που εχουν προσθεσει στο 3.50 σχετικα με τα screenshots
ειναι να μην εμφανιζει το εικονιδιο πανω αριστερα.
Ναι έχεις δίκιο. Προφανώς δεν το είχα παρατηρήσει γιατί το κουμπί share είναι αυτό που έχω πατήσει απειροελάχιστες φορές.
Δοκίμασα το remote play μεσω υπολογιστη.Εμεινα σχετικα ικανοποιημένος.Με χαλασε η 720 αναλυση.Απο αποκριση θα ελεγα αρκετα καλα.Η διαδικασία ειναι αρκετα ευκολη κ δεν χρειαζεται τρελες γνώσεις.Αρκετα καλο feature κ πιστευω θα γινει καλύτερο
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και σε mac απροβληματιστο το remote αλλα στα 720.
Και εμενα μου φανηκε πιο γρηγορο το μενου... Πριν ειχε θεματακια το transition
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...c2f81a3b48.jpg
Κρίμα που δεν φεύγω (με τίποτα όμως) από το OS X 10.8........γιατί έχω MacBook Pro 15.4 mid-2009.
Όσοι έχουν θέμα με το λειτουργικό μπορούν να τρέξουν το remote play σε virtual machine. Εγώ δοκίμασα remote play σε windows 10 μέσω macos και πάλι δούλευε μια χαρά. Όσον αφορά την ποιότητα του remote play δεν με ικανοποίησε ιδιαίτερα και φυσικά είναι δύσκολο να παίξεις multiplayer παιχνίδια λόγω lag. Η κονσόλα και το pc είναι σε ethernet οπότε δεν τίθεται θέμα ταχύτητας...