ιιιιδιος όμως.
ναι δε σε απασχολεί αλλα λέτε τα ίδια.
Printable View
ιιιιδιος όμως.
ναι δε σε απασχολεί αλλα λέτε τα ίδια.
Για να το λες εσυ που τον παρακολουθεις στενα κατι θα ξερεις παραπανω.
Μπορει να με διαβαζει δεν ξερω:p
Μου αρεσει που εγραψα
Εγω αλλωστε δεν θα συμμετειχα σε αυτο το πρωταθλημα.Αυτος κατι καλο βρισκει μαλλον...Quote:
Εγω δεν εγραψα καπου οτι εισαι καποιος ή κατι.Γραφω τις αποψεις μου και διαβαζω τις δικες σου/του κτλ.
Αλλο ενα "ανθρωπινο" λαθος και σημερα...
Καθιστε εσεις να αναλυετε με τις ωρες μετα...
Asus Memo Pad HD 7
απ ότι φαίνεται δεν κρατήθηκες :p τέσπα no hard feelings, απλά αυτό που λέω είναι οτι ακούγεται σαν δικαιολογία το " εφόσον πήρατε πριν κάτι χρόνια κάτι πετσινο έχετε handicap " μετά απο το " τα πέρνετε με την διαιτησία " που δεν πιάνει τώρα πια που ο γαύρος τα παίρνει από Νοέμβρη και ενώ έχεις την ευκαιρία να βγεις δεύτερος ( εφόσον δεν έχεις επενδυτές να κοντράρουν ) και να πάρεις τα ίδια λεφτά.
Και αν βάλουμε μέσα το " όταν τα έπερνα εγω πέτσινο δεν έβγαζα τόσα λεφτά" ε το επίπεδο πέφτει.
Θα δεις ξαναλέω την ΑΕΚ που έρχεται από Γ, κ βλέπεις ήδη τον ΠΑΟΚ που σε έχει απο κάτω του πάλι φέτος.. ο λόγος; οι προέδροι τους. αυτά απο εμένα.
αν πει για την κόκκινη ο φίλος ( ενώ είναι ήδη 1-0 ) κ ήταν καθαρή 2η κιτρινη τι να πω...
Η ΑΕΚ κ ο ΠΑΟΚ έχουν προέδρους που θα τους κάνουν ανταγωνιστικούς, ο ΠΑΟ δεν έχει δυστυχώς. ελπίζω να βρει.
θα το πέρναμε στη τούμπα μεγάλε. αλλά μας πάτησε η διαιτησία ;)
εμείς φτέme που είστε 4οι... ε ρε τσούξιμο
και btw ...βλέπε γαύρο μπας και δεις κανά ανάποδο Αουτ να βγάλεις την χολή σου. σε λυπάμαι γιατί απο βάζελος έγινες αντιολυμπιακος, αυτή είναι η ομάδα σου
το χαίρομαι γιατί σου ρίχνω 20 πόντους κ ακόμα μιλάς για διαιτησία :)
Kαταρχήν δεν είμαι γαύρος να το γυρνάω όπου με συμφέρει. Αλλά ας το γυρίσουμε στο μπάσκετ. Τι θες να σου απαντήσω;
hmm μάλιστα, ας μιλάμε για την μπάλα (που σου ρίχνω 20 βαθμούς, είσαι τέταρτος, και ψάχνεις τρόπο να μειώσεις το πρωτάθλημα του ΟΣΦΠ για να νιώσεις καλύτερα) και ας αφήσουμε στην άκρη το μπάσκετ το οποίο έχεις καταστρέψει. Με τις ευγενικές χορηγίες του Τανατζή του Τόμι και των άλλων παιδιών....
Πάρε και 50 βολές για να έχει να εκτελεί ο Διαμαντίδης
good job
Κατέστρεψα το Μπάσκετ με 6 Ευρωπαϊκά και 7-1 μεταξύ μας γλεντοκόπι όπου σε έχω βρει με Πεδουλάκη; Πρόσεχε μην σε κερδίσει και ο Αλβέρτης σε 15 μέρες. Εκεί έχει να πέσει γέλιο.
Ποιους μεταξύ μας τελικούς βρε συ;; Με σκούπα στο πήρα πέρσι. Φέτος σου τέλειωσε και η καραμέλα/δικαιολογία για να απαλύνεις τον πόνο σου με ξένους διαιτητές.. Γιατί κυνηγάς μάγισσες;;
Τεσπά το θέμα είναι ό,τι ΟΠΟΥ και αν σε έχω βρει σε έχω πελάτη. Δεν είναι κακό.
Και με ξένους διαιτητες,
και με Ελληνες διαιτητες,
και με 3-2,
και με 3-1,
και με σκούπα,
και με μεινοκετημα έδρας,
και με πλεονέκτημα έδρας,
και με κουρτίνες,
και χωρίς κουρτίνες,
και στη γκαρσονιέρα,
και στο εξοχικό,
και σε 2 διαστάσεις,
και σε ...3D,
και με Ζοτς,
και χωρίς Ζοτς,
και με Σπανούλη,
και χωρίς Σπανουλη,
και στο πρωτάθλημα,
και στο κύπελλο,
και στους 16,
και στο φάιναλ-4!
Αν εχει καταστρεψει ο ΠΑΟ το Ελληνικο μπασκετ ανεβαζοντας το στην κορυφη της Ευρωπης(ΠΑΟ και ΟΣΦΠ τα τελευταια χρονια κανουν πλακα),τοτε θελω τετοιες καταστροφες.Οπως και να επιστρεψει ο βαρδινογιαννισμος με τα γεματα γηπεδα και την καλυτερη περιοδο του Ελληνικου ποδοσφαιρου με τον μεγαλυτερο ανταγωνισμο των τελευταιων 35 χρονων.
Γουσταρω τετοια καταστροφη!:P