Χαχα! Pwned. Αλλα ισχύει - κατα καποιο τροπο..
Printable View
Χεστήκατε για την γνώμη μου αλλά το να κλείνει έτσι απλά ένα thread επειδή 2-3 παιδιά ξεπέρασαν τα όρια και τους κανονισμούς είναι τουλάχιστον άστοχο και άκομψο προς τα υπόλοιπα παιδιά.
Την στιγμή μάλιστα που πήραν ban τα συγκεκριμένα παιδιά δεν υπήρχε λόγος να κλείσει και αν κάποια στιγμή γίνει μια συζήτηση που μπορεί να μη σηκώνει ban αλλά να είναι στα όρια αυτού (ειρωνεία, χλευασμός κλπ) μπορείτε κάλλιστα να σβήσετε τα συγκεκριμένα ποστ.
Ας μην είμαστε κατά το δοκούν υποστηρικτές του πονάει χέρι κόβω χέρι.
Βασικά σέβομαι και εκτιμάω πολλά από τα παιδιά που συμμετάσχουν ενεργά στα offtopic θέματα του φόρουμ (δεν θα αναφέρω ονόματα ξέρετε εσείς), αλλά προσωπικά ήμουν πάντα αντίθετος στο να υπάρχουν τέτοιου επιπέδου πολιτικά, θρησκευτικά, κοινωνικά, αθλητικά και πάει λέγοντας θέματα σε ένα φόρουμ τεχνολογίας. Είναι δεδομένο ότι θα παρεκτραπούν, θα δημιουργηθούν εντάσεις, θα γραφτούν πράγματα άσχημα και προσβλητικά, ενδεχομένως να δημιουργηθούν και σοβαρότερα προβλήματα από ένα απλό μπαν ενός χρήστη (παλιού ή νέου). Έχω εκφράσει και στο παρελθόν την αντίθεση μου είτε ανοικτά όπως τώρα, είτε με προσωπικά μηνύματα στους διαχειριστές με ιδέες και προτάσεις (όπως η ολοκληρωτική κατάργηση θεμάτων όπως αυτό με τις γυναίκες δηλητήριο αλλά και η χρήση greeklish στο φόρουμ). Από εκεί και πέρα, προφανώς δεν κάνω κουμάντο και αποδέχομαι τις αποφάσεις των αρμοδίων, αλλά από την δική μου πλευρά επιλέγω να απέχω ολοκληρωτικά από αυτά για πολλούς και διαφόρους τρόπους. Ένας σοβαρός είναι ότι δεν θέλω να ασχολούμαι με επιβλαβή για την διάθεση μου θέματα στο παρόν φόρουμ, όπου μπαίνω αποκλειστικά για τα θέματα που αρχικώς γράφτηκα σε αυτό και που προφανώς σχετίζονται με το gaming και την τεχνολογία. Τα υπόλοιπα είναι δυστυχώς κατά την γνώμη μου άσχετο με αυτά υλικό και το αποφεύγω όχι μόνο εδώ αλλά γενικότερα στο διαδίκτυο και σε όλα τα φόρα.
Εδώ πρέπει να πω ότι αντιλαμβάνομαι και σέβομαι την άποψη του φίλου Παύλου ότι είναι χρήσιμο ίσως και ενδιαφέρον για κάποιους από εσάς και προφανώς θέλετε να συζητάτε κάποια θέματα με τους εδώ φίλους. Απλά θεωρώ ότι είναι ακατάλληλα και αδιάφορα για μένα και σε ένα βαθμό όταν προφανώς ξεπερνούν τις λεπτές ισορροπίες και τα όρια, νομίζω υποβαθμίζουν ως ένα βαθμό το φόρουμ (όχι απαραίτητα η δημιουργία ενός θέματος, αλλά η μετέπειτα διαχείριση του από τους κάποιους χρήστες). Ίσως αν υπήρχε ένας γενικός δερβέναγας - συντονιστής, να διαγράφει προσβολές και βρισίματα και να ρίχνει άμεσα τα μπανς να ξεφεύγαμε από την απόλυτη αναρχία που τα χαρακτηρίζει πολλές φορές και να μπορούσαν σταδιακά να γίνουν πιο χρήσιμα και αξιόλογα για όλους, αλλά μετά θα ετέθετο προφανώς θέμα δημοκρατίας και διαμαρτυρίες προς την διαχείριση περί "φασιστικών" τακτικών. Είπα εξαρχής ότι κάποια θέματα είναι από την δημιουργία τους ξύλο σε φωτιά που σιγοκαίει, ειδικά μία δύσκολη περίοδο σαν την τρέχουσα που όλοι έχουμε σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητα μας, τουλάχιστον να μην τα βγάζαμε στο φόρουμ με εκφράσεις που δεν μας αρμόζουν θα ήταν μία αρχή. Δεν ξέρω τί ακριβώς ειπώθηκε στο εν λόγω θέμα, αλλά επειδή κατά καιρούς κάνω μία αναγνωριστική, ξέρω περίπου τί παίζει κάθε φορά οπότε αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι ώθησαν την όποια συζήτηση πέραν των επιτρεπτών ορίων (που στο τρέχον φόρουμ δεν πρέπει να έχετε παράπονο για το πόσο ανεκτικοί είναι οι αρμόδιοι).
Κατά τα άλλα νομίζω ότι μία χρήσιμη και μόνιμη λύση θα ήταν αφού πονάει το χέρι του nikon να κόψουμε το κεφάλι του Dragonpaul, άλλωστε αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός με το θέμα που άνοιξε προ αμομνημονεύτων χρόνων. Πάντως αν δει κάποιος το υπό συζήτηση θέμα άνοιξε ο Παύλος με ένα ενδιαφέρον άρθρο περί τεχνολογίας και προφανώς φτάσαμε σήμερα στο κλου της υπόθεσης του πόσο ξεφτιλισμένοι είναι οι πολιτικοί, οι απέναντι ιδεολογικά από εμάς (ακροαριστεροί ή ακροδεξιοί ή ακροκεντρώοι φασίστες), η γενικότερη ξεφτίλα και απανθρωπιά της εποχής και πάει λέγοντας.
Εδώ βγαίνει το PS4 σε λίγους μήνες (οκ μπορεί να μην έχουμε να φάμε τότε αλλά λέμε τώρα) και εσείς ασχολείστε στο παρόν φόρουμ με τα κάθε λογής λαμόγια ακόμη, ε, είστε εντελώς :d040g:
Νομίζω αυτή είναι μία άχρηστη παρέμβαση, αλλά τί να κάνουμε εάν με αυτη την ευκαιρία γκρινιάξω και εγώ λίγο, μπορεί τουλάχιστον να καταργηθούν τα greeklish. :ice:
Καλημερα! Εγω αληθεια δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγινε τοσο μεγαλος χαμος και κυριως γιατι ο Παυλος προσβληθηκε (και το βαζω σε bold επειδη το θεωρω το πιο σημαντικο κομματι του ποστ του Παυλου) στο βαθμο τουλαχιστον που βγαινει απο τα γραφομενα. (βεβαια γραπτος λογος εινια, αλλα οπως διαβαζα το μηνυμα του Παυλου, σε καποιο σημειο ενιωθα οτι στο τελος θα εβλεπα ενα αντιο απο το φορουμ -δεν κανω πλακα-!)
Οπως αρκετα μελη του φορουμ θεωρουν οτι το μετρο που αποφασισθηκε να παρθει ειναι υπερβολικο, ετσι κι εγω θεωρω υπερβολικη την αντιδραση γενικοτερα (οχι μονο του Παυλου), για την ουσια του μετρου που πηραμε.
Ισως οντως θα επρεπε να γινει ενα ενημερωτικο προσωπικο μηνυμα στον Παυλο οτι εκλεισε το θρεντ και για ποιους λογους εγινε. Σε αυτο συμφωνω επρεπε να το κανουμε, μλκια μας. Απο την αλλη βεβαια θα πει κανεις οτι τοσα χρονια φιλοι, ε σιγουρα καταλαβαινεις οτι δεν εκλεισε καποιος το θρεντ σου χωρις λογο ή επειδη μπορει να εχει κατι μαζι σου. Τουλαχιστον εγω απο την μερια μου ξερω οτι δεν θα με ενοιαζε τοσο κατι τετοιο, επειδη ξερω τα παιδια, θα φανταζομουν οτι οντως θα υπηρχε καποιος λογος. Θα ρωταγα λογικα και θα ηθελα να μαθω τι εγινε, αλλα νομιζω μεχρι εκει.
Τωρα Παυλο ειλικρινα ξερεις κι εγω ποσο σε συμπαθω και εχουμε κανει συναντησεις και επι προσωπικου, αλλα ρε συ πραγματικα μην το παιρνεις προσωπικα. Τονισες μεσα στο ποστ σου 2-3 φορες οτι νιωθεις προσβεβλημενος για να μην πω προδομενος απο τον τροπο που το γραφεις λολ.
Δεν τιθεται θεμα. Οπως εγινε με τα αθλητικα που εκλεισαν για καποιο διαστημα μεχρι να γινει αναδιοργανωση ετσι γινεται κι εδω. Επισης συζηταμε το μηπως πρεπει να σταματησουμε γενικοτερα να ειμαστε τοσο ελαστικοι και ανοχικοι με τα μπαν.... καποια συγκεκριμενα ατομα εκμεταλλευονται την ανοχη αυτη και γινεται ενα μπαχαλο. Οποτε ισως θα πρεπει να κανουμε κι εμεις αυτο που πρεπει λιγο διαφορετικα.
Το θρεντ δεν "εκλεισε". Απλα πρεπει να σταματησει να ειναι τοσο επιθετικο, τοσο καταθλιπτικο και να μπαινεις μεσα και να μαυριζει η ψυχη σου βλεποντας μελη να εξαπολυουν ειρωνιες, προσωπικους χαρακτηρισμους κλπ κλπ. Εγω -προσωπικα- δεν σου κρυβω οτι ενω συμμετειχα στο θρεντ κατα καιρους και αρκετα μαλιστα, μετα απο καποιο σημειο απλα σταματησα να μπαινω, οπως εκανα και στα θρεντ με τα αθλητικα για τους ιδιους λογους. Βαρεθηκα να βλεπω να γραφονται φασιστικα πραγματα απο την μια, σκουπιδια απο την αλλη, να ανακυκλωνονται τα ιδια πραγματα με τον ιδιο τροπο ολη την ωρα, να ειναι μεσα στην ειρωνια το 90% των ποστ κλπ κλπ. Πρεπει καπως αυτο να φτιαχτει.
Ελπιζω να μην μας κρατας κακια ρε κωλοπαιδο! λολ :P
Oπως ειχω γραψει και στο εν λογω θεμα, "κλεινει μεχρι νεοτερας" αυτο δεν σημαινει οτι ειναι μονιμο το κλεισιμο. Οπως σας ειπε ηδη ο valkyre υπαρχει σε εξελιξη συζητηση για το πως θα πρεπει να αντιμετωπισουμε τα θεματα που προκυπτουν απο την off topic, ποιο σφαιρικα, θα ενημερωθειτε συντομα.
^^ Ρε μην τρελαινεσαι, ολα θα φτιαξουν, ο μονος λογος που ποσταρα ειναι γιατι θελω να ξεκαθαριστει το θεμα της προσβολης απο την πλευρα σου και να καταλαβεις οτι δεν εγινε για καποιον αλλο λογο απο αυτον που ειπαμε. Και σου λεω, ηδη ειμαστε στην διαδικασια να ανοιξουμε το θρεντ με καποια αναλογη ανακοινωση αλλαγων. ;)
Στείλτε ένα newsletter σε όλα τα μέλη (αν δεν το κάνατε ήδη) και ενημερώστε του. Επίσης λίγο spam σε facebook δεν βλάπτει.
Για καποιο λογο, τωρα ειδα αυτο το ποστ (οπως και του Slay). Δε τρελαινομαι, βρε, οκ. Θα τα πουμε και κατ' ιδιαν και θα σου εξηγησω το σκεπτικο μου.
Τεσπα... Ολα καλα, τωρα. Κι εγω ελπιζω να μην υπαρχουν εκ νεου εκτροπα. Αν και καμια φορα οι "υψηλοι τονοι" χρειαζονται, σε λογικα πλαισια, βεβαια.
Cheers! :)
Το σκεφτηκα αρκετα αν επρεπε να γραψω τα παρακατω γιατι στην τελικη οι πραξεις μετρανε και πολλες φορες με τα λογια υπαρχει ο κινδυνος να χαρακτηριστεις και ψωνιο:P
Η αληθεια ειναι οτι το ειχα παρακανει στο συγκεκριμενο θρεντ γραφοντας προκλητικα πολλες φορες και πραγματικα θα ηθελα να ζητησω συγνωμη απο τα υπολοιπα παιδια. Υποσχομαι να μην ξαναποσταρω εκει. Αν αποτυγχανεις καλο ειναι να τα μαζευεις και να φευγεις:)
Κοιτα.... Το μετρο χρειάζεται σε όλες τις περιπτώσεις. Δεν εχει να κανει με το thread αυτο καθαυτό. Ειναι όπως ενα εργαλείο. Μπορείς να μαστορεψεις με αυτο, αλλα μπορείς να κανεις και κακό.
Τελοσπαντων... Αρχίζω να αισθάνομαι οτι παραπαιρνει διαστάσεις το θέμα. Ελπίζω σε ηρεμία και σωστή χρήση του νηματος.
Τι γίνεται και τόση ώρα δεν έχει εμφανιστεί ούτε ένα καινούριο Post;;;Σχεδόν 2 ώρες χωρίς post δεν μου φαίνεται λογικο...
ακομα δεν σου εμφανιζονται νεα posts?
εγω ειδα κανονικα το ποστ του mihalis13 εδω και πριν απο 10 λεπτα μου βγηκε το ποστ Wolfrathma στο ni no kuni.
Σου λέει πως δεν υπάρχουν νέα μηνύματα κλπ? Πάτα εκεί που λέει "δες τα μηνύματα που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες" και θα σε ανακατευθύνει στο thread που πρέπει αναγκαστικά να δεις, το "αυστηροποίηση ποινών για την περιοχή off topic" και μετά θα σου είναι όλα ok. Ή πάτα κατευθείαν εδώ για το thread. Αυτό έκανα χθες και μετά έβλεπα τα νέα μηνύματα κανονικά.
Τώρα που μπήκα παλι εμφανίστηκαν μια χαρα.Τις προηγούμενες ώρες δεν ξέρω γιατι ελειπα.Μπορει να έτυχε και να μην είχε γράψει κανένας τίποτα.Απλα μου φάνηκε πολυ περίεργο.
Αν και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, απορία ή παράπονο, θεωρώ σκόπιμο να κάνω κάποιες διευκρινίσεις εδώ, σε οτι έχει να κάνει με την “αναστάτωση” που προκλήθηκε στην κοινότητα και το thread “Ελληνική επικαιρότητα”.
Κατ'αρχάς ένα σύντομο ιστορικό των ποσταρισμάτων στο εν λόγω thread, ώστε να υπάρχει σαφής εικόνα.
Το μέλος Akis1988 πόσταρε ένα video το οποίο δείχνει έναν νεοναζί να δέχεται επίθεση.Κατόπιν τα μέλη Chill και KosmixGR εξέφρασαν αμφιβολίες για το αν επρόκειτο όντως για νεοναζί.
Απάντησα και στους 2, ποστάροντας φωτογραφία η οποία αποδείκνυε την ακροδεξιά ταυτότητά του.
Το μέλος le_71 εκνευρίστηκε για την δημοσιοποίηση των στοιχείων του νεοναζί (εντελώς υποκριτικά κατά την άποψή μου, καθώς τέτοια ευαισθησία για την δημοσιοποίηση στοιχείων διαδηλωτών ή των οροθετικών γυναικών για παράδειγμα, δεν την είχε) και μου απηύθυνε κάποιους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, σε 2 posts αν δεν κάνω λάθος.Επενέβη ο mod hakoo προειδοποιώντας να πέσουν οι τόνοι.Ο le_71 συνέχισε, απάντησα ανάλογα και μετά ήρθαν τα μπάνια!
Θεωρώ ιστορικά αποτυχημένη την αντιμετώπιση του Φασισμού μέσω των πολιτικών μέσων της αστικής Δημοκρατίας.Αντιθέτως θεωρώ οτι σε περιόδους όπως αυτή που Δημοκρατία και Φασισμός πάνε χεράκι-χεράκι και η Χρυσή Αυγή αυξάνει τους ακολούθους της με λούμπεν πιτσιρικαρία και ξεπεσμένους μικροαστούς, η μόνη λύση δεν μπορεί να είναι άλλη από τον Μαχητικό Αντιφασισμό.
Σε οτι αφορά εμένα λοιπόν, δεν αντιδρώ στον Φασισμό με το “σεις και με το σας” ούτε με το savoire vivre ανά χείρας.Θα ήταν λοιπόν εντελώς υποκριτικό εκ μέρους μου να φορέσω προσωπείο για το συγκεκριμένο forum.
Εδώ έρχεται λοιπόν το ηθικό δίλημμα.Αν και σιχαίνομαι μετά βδελυγμίας την λογική των ίσων αποστάσεων, κατανοώ απόλυτα τις επιθυμίες των μελών της διαχειριστικής ομάδας.Δεν πρόκειται να τις σεβαστώ όμως.Εφόσον δω nazi friendly post, είτε αυτό είναι κεκαλυμμένο είτε τηρεί τις προϋποθέσεις του political correctness του forum, θα απαντήσω όπως εγώ θεωρώ σωστό και όχι όπως μου επιβάλλουν οι κανόνες του forum και οι πιο αυστηρές κυρώσεις.Δεν το έχω κάνει ποτέ, δεν θα το κάνω τώρα.Αν αυτό επιφέρει ban, ακόμα και μόνιμο, so be it...
Συγγνώμη λοιπόν σε όλη την παρέα του ps4forums για την αναστάτωση, κυρίως σε αυτούς που το τρέχουν και σ'αυτούς που συνεισφέρουν καθημερίνα, και καμία συγγνώμη σε όσους θίγονται από τον τρόπο με τον οποίο απευθύνομαι στους φασίστες.
Καλό καλοκαίρι, καλό gaming και
Spoiler!
Έχω παρατηρήσει, όπως σίγουρα και άλλοι, ότι όταν γίνεται copy/paste αγγλικού κειμένου εμφανίζεται ένα κεφαλαίο Α μετά από αποστρόφους. Παράδειγμα το οποίο πήρα από υπαρκτό post στο forum
Γίνεται να φτιαχτεί αυτό; Είναι πολύ άσχημοQuote:
So we’ve told Japan headquarters that this is the last one for us... there’s nothing worse than when somebody’s got something to say, and when they’ve said it, they just keep talking. We’ve got a beginning and end, and it’s a cool ending and a cool story. Once we’ve done that, it’s time to say to somebody else, 'now it’s your turn.' Maybe it will be a young producer in the company looking for his first break. I think you’ve got to bring in fresh blood
το μονο που βλεπω ειναι ενα κειμενο με κοκκινα αποστροφα , τα κεφαλαια Α που λες δεν τα βλεπω.
Έτσι εξηγείται λοιπόν γιατί δεν το έχει αναφέρει κάποιος άλλος. Δεν είναι κοινό πρόβλημα. Εγώ χρησιμοποιώ chrome και βλέπω τα κείμενα ως εξής
Attachment 2944
Και εγώ chrome χρησιμοποιώ. Δεν είναι θέμα browser. Μάλλον το encoding στον browser θα πρέπει να αλλάξεις. Τools->Encoding. Εγώ χρησιμοποιώ Greek (ISO-8859-7)
Αυτό ήταν το πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ :)
το εχω κι εγω αυτο το θεμα, με firefox και encoding Greek (ISO-8859-7)...
Κατα λαθος εδωσα -ρεπ στον Οδυσσεα (odytsak).Ποτς γκενεν ατο δεν ξερω, δεν προσεχα τι παταγα.Γινεται να το παρουμε πισω και να το κανουμε +ρεπ?
den peirazei re trele, siga to pragma, 8a xrwstas diplo rep :c055gfe:
Κατσε να δουμε αν γινεται ρε συ, κριμα ειναι.Δεν φτανει που μεκανες και γελασα , εφαγες -ρεπ και απο πανω!λολ
Προσπαθησα να βοηθησω την κατασταση majere, αλλα δυστυχως δεν με αφηνουν οι αρμοδιοτητες μου να αλλαξω το rep , μονο edit το μηνυμα που αφησες για το ρεπ μπορω να αλλαξω. :(
Ισως ο Slay να μπορει βεβαια.
Που τα βρίσκεις συνέχεια αυτά τα gifάκια...:a050:
Ευχαριστουμε Valkyre , δεν πειραζει!Οχι οτι εχει αναγκη και τον ενδιαφερουν τα ρεπς και τον Οδυσσεα αλλα κριμα ειναι το παιδι να το φαει απο χαζομαρα δικη μου.
μουστειλε βεβαια και ενα π.μ. οτι θα μου βγαλει τα νεφρα και θα μου τα δωσει να τα φαω αν δεν διορθωσω το λαθος μου.
Και εγώ έχω δώσει κατά λάθος -rep και αν θυμάμαι καλά ήταν πάλι στον Οδυσσέα.:whistle:
Στα updates του PS Vita, παρακαλώ να ενημερωθεί ο τίτλος του από 2.11 στο τρέχον που είναι πλέον το 2.60.
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...tes-%28fw-2-11
Tι ειναι, τωρα, αυτα τα banners που εχουν εμφανιστει στο forum με τιτλο "Related results" και διπλα εχουν καποια links;;;;;;
Διαφημισεις με βαση Keywords