Χμμμ κάτι μου λέει ότι είσαι σαν και μένα τα σου-κου (ψέματα εγώ είμαι χειρότερος).
Καλημέρα 1 παρά το μεσημέρι :D
Printable View
Χμμμ κάτι μου λέει ότι είσαι σαν και μένα τα σου-κου (ψέματα εγώ είμαι χειρότερος).
Καλημέρα 1 παρά το μεσημέρι :D
Μακαρι να μασταν καθε μερα ετσι..να ξυπναγαμε 1-2 και να λιωναμε στο πσ3 (get a life) αλλα...το μεροκαματο δεν καταλαβαινει απο τετοια..
Α ρε tonybsg,μας γλυκανες με το play και δ μπορουμε να το χαρουμε οπως θελουμε...
Sent from my U20i using Tapatalk
Ti σου κανε ο Tony καλε;
Αυτος φταιει που με κανε να εθιστω στο play και πηγα και το αγορασα και τωρα εχω καει και μ κακοφαινεται που παω για δουλεια..πανω που ξεσκιζω τον helios στο gow,καταλαβαινω οτι εχω αργησει κ θα με χεσουν στη δουλεια..
Btw,οταν του χες στειλει ενα μηνυμα "πισω σου" οταν επαιζε dead space 2 ημασταν μαζι.ολο μαζι το βγαλαμε...αυτος εκτελουσε κ γω βοηθουσα!χεχε
Sent from my U20i using Tapatalk
Χαχαχα μου το χε πει ότι το παιζε με ένα φίλο του μαζί ;)
Παντός μην ανησυχείς τώρα είσαι στην αρχή κ λογικό να εχεις πορωθει. Πιο μετά θα σου περάσει....
....
....
....
....
.... μάλλον. Εμένα δεν μου πέρασε :P
δεν βλεπω να μου περναει ουτε εμενα φιλτατε!!αλλα μολις απολυθηκα...οποτε θα φαει καψιμο οσο δεν παει ο νους σου..χεχε!
εν τω μεταξυ ειχες πεσει πανω στην στιγμη που ημασταν αγχωμενοι!!
Παιχτη μου δεν θα σου περασει εσενα ποτε!!
Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..
Πώς μπορώ να αποθηκεύσω κάποιες σελίδες στον browser μου, έτσι ώστε να τις βλέπω χωρίς να χρειάζεται να είμαι συνδεδεμένος στο internet; Χρησιμοποιώ τον chrome.
παμε εξω να τα σπασουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!
Θελω το Crysis 2!!! Να το ανταλλαξω με το Killzone 3;;; Χχχμμ.... το σκεφτομαι....
Μην το σκέφτεσαι,έκαστος στο είδος του κ η crytek στα fps.....
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Σκευτομαι οτι πρεπει να παω για υπνο για να ξυπνησω μεχρι το απογευμα να παω για δουλεια να γυρισω στις 4 το πρωι για υπνο που δεν θα κοιμηθω λογο υπερεντασης και θα κανω παλι το ιδιο μεχρι την τεταρτη.
Τωρα σκευτομαι να αλλαξω δουλεια και οτι δεν εχει τπτ στο ψυγειο.
ΚΑΛΗΜΕΡΑααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Καλημερεεεεεεεεες
Μερικες φορες με πιανει να ακολουθησω ακριβως οτι λεει το βιντεοκλιπ....
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=VpX6skLuqok"]YouTube - MIDENISTIS - FTOU SOU GAMOTO (OFFICIAL VIDEO) 50/50[/ame]
καλημερα σε ολη την παρεα!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρον το Zeitgeist Moving Forward.
Έφυγε από την ζωή σήμερα ένας πολύ μεγάλος τραγουδιστής ο Ν.Παπάζογλου....πραγματικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ,τα τραγούδια που είπε έχουν μείνει χαραγμένα βαθιά μες την ψυχή πολλών Ελλήνων.....Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει Νίκο!!!
Οι λύσεις που προτίνει δεν είναι εφικτές κατά τη γνώμη μου και όντως σε αυτό συμφωνώ μαζί σου, αλλά το ότι κάποια στιγμή σε 20-30 χρονιά θα βρεθούμε σε δύσκολη θέση ισχύει. Και εγώ δεν τρελάθηκα κιόλας, αλλά είχε κάποια ενδιαφέροντα θέματα.
Δεν ξέρω αν είναι όντως τόσο κοντά, αλλά σίγουρα με αυτή την αυτοκαταστροφική πορεία θα φτάσουμε κάποια στιγμή σε τέλμα.
το μυαλο μου ειναι ετοιμο να σκασει απο τις σκεψεις μολις αρχισαν η διακοπες και πρεπει σε κανα διμερο να αρχισο παλι διαβασμα για τισ εκσετασις εχω κε να διαβασω και απο διπλα παραπλευρα μαθηματα :( ουφ συγνώμη αν σας αγχοσα
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=A13kHkWNJi0"]YouTube - Modern Warfare: Frozen Crossing Alpha (Frozen Battle Scene)[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ABZ7q8OMTzM"]YouTube - Making Of: Frozen Crossing Alpha[/ame]
αμα δεν παθω τιποτα αυτες τις μερες δεν θα παθω ποτε μου...!!
Γιατί τι έκανες και την γλυτωσες ρε man?
στεναχωρια αγχος....!!
αλλα πιο πολυ στεναχωρια..!!
ουτε να φαω δεν εχω ορεξη που εγω δεν ζουσα χωρις φαγητο..!!!
Έλα μωρε θα φτιάξουν τα πράματα μην σε περνει απο κάτω. Και αυτό με το φαγητό δες το σαν νηστεία. :)
Βαγγελη το ελπιζω και ευχαριστω που προσπαθεις να με ανεβασεις..
ειναι πολλα ομως μαζεμενα...
λειπουν οι κολλητοι μου ερχεται πασχα(κρεοπωλης) και πολλα αλλα και μαμησε τα τα πραγματα...!!
Δημητρη αυτο κανω επι το πλειστον αλλα υπαρχουν φορες που δεν γινεται ρε φιλαρακι..
και αυτη ειναι μια απο αυτες..!!
Κουραγιο αδερφε! Ολα γυρνανε!
απο αυτο ευτυχως διαθετω αρκετο....!!
ποσες μοιρες εχει ενας τροχος??
360 ε?
το ενα τριτο το γυρισα..
χαχαχαχαχαχ
3 και σημερα....
αντε να περασουν αυτες οι μερες να ηρεμησουμε λιγο...!
Αριστο το νου σου και γραφτα ολα στα @@ σούυυυυυυυυ
Δημητρη αμα τα γραψω ολα στα @@ μου παει μπηκα φυλακη..!!!εχουμε και μερικα αρνοκατσικα να πουλησουμε..!!
χαχαχαχαχαχαχ
"Αμνοερίφια" ρε απολίτιστε κρεοπώλη!LOL!
Έχω μια ιδέα του τι περνάς.Έχω αδειάσει ψυγεία και ψυγεία με τα χεράκια μου την πασχαλινή περίοδο!Υπομονή φίλε...
Αριστο ειμαι καμια ωρα απο σενα στα εξοχικο μου παρε ενα κατσικακι κ ελα φερε κ την παρεα σου κρεβατια εχουμε να ηρεμησεις
Σας γραφω απο το Χ10 ξαπλα στην βεραντα του εξοχικου μου !!!!!!!
γ@μω την πουτ@να μ χρονιαρες μερες!ανοιξανε το αμαξι του κολλητου μου ενω ημασταν θησειο για καφε!
Για τους Paki και τους καζαμπούμπου δεν είναι χρονιάρες μέρες :-) Το έργον συνεχίζεται απρόσκοπτα.......Περαστικά στον κολλητό.
Χριστός Ανέστη, καλό Πάσχα σε όλους!