Επηρεασμένος ίσως από το βραβείο 1ου ανδρικού ρόλου :)
Δεν μπορώ να βλέπω τέτοιες αντιδράσεις από ποδοσφαιριστές!!
Είναι εντελώς οξύμωρο με το "το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα"
Printable View
Επηρεασμένος ίσως από το βραβείο 1ου ανδρικού ρόλου :)
Δεν μπορώ να βλέπω τέτοιες αντιδράσεις από ποδοσφαιριστές!!
Είναι εντελώς οξύμωρο με το "το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα"
Βρε παιδιά προς θεού η διαιτησία προς το παρόν είναι πάρα πολύ καλή (αν εξαιρέσουμε το ματς Ολυμπιακός - Παναιτωλικός). Ίσα ίσα που οι διαιτητές κοιτάνε να μην ευνοήσουν τους "μεγάλους" κι αυτό είναι θετικό.
Κατά την γνώμη μου αν και ο Παναθηναικός είναι (ουσιαστικά) στο +5, έχει δρόμο το πρωτάθλημα ακόμα γιατί αν δεν φορμαριστεί θα κάνει γκέλες. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η ρέντα. Το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα είναι ο Ολυμπιακός τότε. Πάντως είναι κρίμα που ο ΠΑΟΚ (και η ΑΕΚ) είναι σε κακή οικονομική κατάσταση και δεν είναι τόσο ψηλά στη βαθμολογία.
ΥΣ. Ο Κωσταντινέας δεν ήταν αυτός που είπε στον Τοροσίδη "πάμε παιχταρά μου" ? Τι έγινε τώρα, άλλαξε ομάδα ? Ή μήπως αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση από έναν διαιτητή προς ένα παίχτη ?
Nαι αυτος ειναι.
Σωστη αντιμετωπιση το παμε παιχταρα μου? :a036:
Καταλαβαινω πως το εννοεις, αλλα νομιζω πως οχι. Ουτε να το παιζουν μπαμπουλες και να κανουν επιδειξη ανδρισμου με το διαιτητηλικι (βλ Σπαθας, Κακος που μονο τις χριστοπαναγιες δεν αρχιζουν) αλλα ουτε και "παμε παιχταρα μου".
Σοβαρους ανθρωπους θελει η διαιτησια με το βαρος να πεφτει ισοποσα σε συμπεριφορα/πειθαρχικο ελεγχο και γνωση των κανονισμων. Οι περισσοτεροι (οταν δεν τα παιρνουν) νομιζουν οτι το να εισαι διαιτητης ειναι να παριστανεις τον ψευτομαγκα.
Το χθεσινο πεναλτι του Τοροσιδη μοιαζει πολυ με ενα προσφατο που δεν πηρε ο Βυντρα, σε πραγματικο χρονο ειπαν ολοι "σηκω". Στο replay φανηκε οτι υπηρχε πεναλτι αλλα επεσε τοσο επιδεικτικα που εκανε στανταρ για θεατρο.
Άποψη μου είναι ότι ο παο αυτή τη στιγμή παίζει πολύ χειρότερα από τον ολυμπιακό.Παρόλα αυτά παίρνει νίκες με τύχη με ότι θέλετε.Η διαιτησία παίζει και τους 2 περίπου το ίδιο.Και το κακό για τον παο είναι ότι με 3 παίχτες δεν βγαίνει πρωτάθλημα(ειδικά αν ο λέτο είναι σε κακή μέρα) περιμένεις από κουίνσι ,΄ζεκα και αυτοί δεν είναι στα καλύτερα τους και άντε βάλε και τον κατσουράνη που μπορεί να βγάλει και γκολ.Μέχρι εκεί άλλοι δεν υπάρχουν.
Από την άλλη χτες έλειπαν τα 2/3 των γκολ μας.Μεγάλο πράγμα που φάνηκε.Εδώ σε ένα ματς δεν έπαιξε ο λέτο και ο παο πήρε βαθμό στο 92.Πιστεύω οι τραυματισμοί θα κρίνουν το πρωτάθλημα(αν δεν το έχουν κρίνει) και φυσικά ο λέτο.Και το κακό για τον παο είναι ότι ΟΛΕΣ οι ομάδες πια παίζουν συνέχεια πάνω στον λέτο
http://www.gazzetta.gr/sites/default...arinakisga.jpg
Δίπλα-δίπλα κάθισαν Μαρινάκης και Γκαγκάτσης στην ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΕΠΣ Πειραιά, γεγονός που φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες για επιστροφή του πρώην προέδρου της ΕΠΟ στο προσκήνιο!
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση ο κ. Μαρινάκης ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα καθώς βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!
http://www.gazzetta.gr/super-league/...-kai-gkagatses
Tι να πρωτοσχολιασει κανεις απο την παραπανω σουρεαλιστικη ειδηση?
Το πως ενας ανθρωπος που μεγαλουργησε στα χρονια της Παραγκας και μεχρι προσφατα δουλευε και επισημα για την Παε Ολυμπιακος μπορει να γινει προεδρος της ΕΠΟ?
Το οτι στη συγκεκριμενη εκδηλωση τιμηθηκε ο Μαρινακης? Το διαβασα 3-4 φορες μπας και κανουν πουλακια τα ματια μου. Τιμησαν δλδ τον ανθρωπο που περσι μεσα στο γηπεδο του επεσε ξυλο με ηθικο αυτουργο τον ιδιο και μετα το τελος τους αγωνα περιφεροταν σαν τραμπουκος στα αποδυτηρια και περηφανευοταν μπροστα στις καμερες οτι διδαξε ποδοσφαιρικο πολιτισμο. Τιμησαν τον ανθρωπο που απειλει διαιτητες, τιμησαν αυτον που εκρεμμει σε βαρος του σοβαροτατη κατηγορια για συνεργεια σε εγκληματικη πραξη και δωροδοκια.
Απιστευτα πραγματα, αλλα απο αυτη την ομαδα ΟΛΑ πρεπει να τα περιμενει κανεις. Το βαρελι της ξεφτιλας δεν εχει πατο γι'αυτους που χρονια βιαζουν και καταστρεφουν το Ελληνικο ποδοσφαιρο.
Ε χθες δεν ελεγε οτι ξερει τι πρεπει να κανει?
Kαλα εδω ρε συ δεν εδωσαν στον θρυλο πεναλτι και ...αλλαζει(διωχουν,βαζουν καινουριους) το Ελληνικο ποδοσφαιρο.Για να ξερουμε και ποιος κανει κουμαντο.
Spoiler!
Ναι το είδαμε,έβαλαν τον δούρο.Βαμμένο ολυμπιακό!!!!!!!!!
Και βαγγέλη σταματήστε το παραμύθι με τον γόντικα.Ο παο είναι μεγάλη ομάδα για να πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν άλλοι από πίσω να ασκούν πιέσεις.Δεν χρειάζεται να είναι στην διοίκηση.Όπως και στον ολυμπιακό δεν είναι ούτε ο μαρινάκης ούτε ο θεοδωρίδης.Υπάρχουν παντού οι σκόρπιοι που κάνουν τις βρωμοδουλειές και για τις 2 ομάδες
Δεν εχει σημασια τι ομαδα ειναι αλλα απο που θα δεχεται τις πιεσεις,αλλα αν αν κρινουμε απο το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ του 2004-2005 που επαιζε 100-0 γαυρο και σας το περασαν(και το λετε μεχρι σημερα) οτι ηταν Δουρειο πρωταθλημα του ΠΑΟ,ναι ειναι βαμμενος.
Παραμυθι ειναι?
Ποιος ειναι πισω απο τον Γοντικα?Ο Τζιγκερ?:a023:
Ελα ρε Μενιο που πιστευεις οτι εχει λογο στο παρασκηνιο ο ΠΑΟ.Ειναι ανοητο να πιστευεις κατι τετοιο ακομα και αν δεν βλεπεις τους αγωνες.Αν βλεπεις και τους αγωνες ειναι ακομα πιο αστειο να ισχυριζεσαι κατι τετοιο.
Εδω μια φορα αδικησαν τον ΟΣΦΠ και εγινε πανικος.Εγκλημα κατα της ανθρωποτητας αυτη τη φορα..
Και ξαναρωτάω από πέρυσι μέχρι τώρα καρατομήθηκαν Δαλούκας, Κωνσταντινέας, Βασάρας και ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα να επανέλθει τιμής ένεκεν να σφυρίξει ο Καλόπουλος. (Και σφύριξε !!!)
Συζητάμε ακόμα ποιος έχει το παρασκήνιο ?
Αυτό σίγουρα είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο.Σε εκείνο το ματς υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος όσα βιντεάκια και να βγάλετε με ΠΡΑΣΙΝΕΣ επιλεγμένες φάσεις σαν αυτό που έβαλες πρόσφατα.Τέτοια βιντεάκια σου βγάζω άνετα σε κάθε ματς.
Τέλος πάντων αν πιστεύεις αυτό που λες με τίποτα δεν στο βγάζει κανείς από το μυαλό οπότε δεν έχει νόημα.
Έπειδή έχω δει όλα τα ματς φέτος του παο η διαιτησία σου παίζει μια χαρά.Εκτός αν θέλεις την διαιτησία ενός οπαδού δηλαδή το 90-10 ή το 100-0.Ειδικά στο ματς με ατρόμητο ο ρέφερι ήταν άψογος αλλά οι πλαινοί αδίκησαν τον ατρόμητο.Για τους πλαινούς βαγγέλη όπως έχει καταλάβει δεν χρειάζεται να παίρνουν εντολές.Είναι άσχετοι από μόνοι τους.Όταν χρειάζεται να σηκώσεις τη σημαία 5 φορές και τις 3-4 είναι λάθος πήγανε σπίτι σου.Για μένα ΕΚΕΙ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της διαιτησίας.ΟΙ πλαινοί,αυτοί κόβουν επιθέσεις.Και το να κοπεί μια επίθεση είναι ΠΟΛΥ πιο πιθανό σε έναν αγώνα από το να γίνει φάση πέναλτι.
Εγώ στο ματς με την ξάνθη είδα μια καλή διαιτησία.Δεν ξέρω αν θα δινόταν από άλλο διαιτητή πέναλτι η φάση του 92.Απλά δεν δίνεις κάρτα.Τώρα θα μου πεις είναι η μόνη φάση γενικά που έγινε αυτό?Έχουμε δει πολλές παρόμοιες και σε άλλα ματς.Στο ματς με ατρόμητο 2 βούτες έκαναν ο λέτο και ο ζέκα στο τέλος του πρώτου και είδες πέναλτι.Μάγκας ο ρέφερι που δεν έδωσε τίποτα γιατί δεν ήταν τίποτα
συμφωνω..ελεος πια με τις καρτες στα πεσιματα!δεν ειναι ολες καρτες!!αν υπαρχει μια μικρη επαφη μεταξυ αμυντικου και επιθετικου(πως αλλιως θα μαρκαρει χωρις επαφη???) λογικο να πεσει ο επιθετικος.αλλα τι να πουμε;εδω ο σπαθας εδωσε κιτρινη στον κλειτον για πεσιμο στο κεντρο του γηπεδου 1)χωρις να διαμαρτυρηθει ο κλειτον 2)σε ενα γηπεδο που γλειστραγε τρομακτικα.
υπαρχει τεραστια ημιμαθεια στους διαιτητες.
http://www.sentragoal.gr/article.asp...ubid=128931212
τροφη για σκεψη.
Ποια η διαφορά μεταξύ της φάσης του Τοροσίδη στην Ξάνθη, με αυτή του Βύντρα στο Αγρίνιο?
To καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να αλλαξει η εικονα σου,οταν σου εχουν περασει ρε Μενιο οτι το πρωταθλημα εκεινο ηταν Δουρειο.
Αλλα εδω μιλαμε για γεγονοτα και οχι ψευτικα βιντεακια.Αυτα δεν χρειαζονται.Εγω και τοτε ελεγα οτι επαιξε γαυρο ο Δουρος.Μετα το παιχνιδι αυτο πιστευα.
Η κοκκινη που δεν εδωσε στον Κυριακο στο δευτερο ημιχρονο ηταν λαθος,αλλα ο Καστιγιο επρεπε να βγει απο το 15 του παιχνιδιου με κοκκινη.
Ανεκδοτο ειναι και αυτο?Η πρασινες επιλεγμενες φασεις?
Οχι,απλα δεν θυμασαι την φαση γιατι ακους απο τοτε για Δουρειο πρωταθλημα ως κατι δεδομενο,οποτε φανταζεσαι οτι ετσι θα ειναι.
Δεν μιλαω φυσικα για το γκολ δωρο αλλα και για την κοκκινη Γεωργατου.(νομιζω και αυτη ηταν πριν την κοκκινη που επρεπε να παρει ο Κυριακος)
Αλλοιωση?
Μα δεν ειπα οτι εχει γινει τπτ τρελο φετος,αν εξαιρεσεις την ταση να σφυρανε γαυρο σε 2-3 παιχνιδια,μετα τον Σαββα και την επιστροφη καλοπουλου,ηρεμισε η κατασταση τελικα.Απλα ειχαμε λαθη.Quote:
Έπειδή έχω δει όλα τα ματς φέτος του παο η διαιτησία σου παίζει μια χαρά.Εκτός αν θέλεις την διαιτησία ενός οπαδού δηλαδή το 90-10 ή το 100-0.Ειδικά στο ματς με ατρόμητο ο ρέφερι ήταν άψογος αλλά οι πλαινοί αδίκησαν τον ατρόμητο.Για τους πλαινούς βαγγέλη όπως έχει καταλάβει δεν χρειάζεται να παίρνουν εντολές.Είναι άσχετοι από μόνοι τους.Όταν χρειάζεται να σηκώσεις τη σημαία 5 φορές και τις 3-4 είναι λάθος πήγανε σπίτι σου.Για μένα ΕΚΕΙ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της διαιτησίας.ΟΙ πλαινοί,αυτοί κόβουν επιθέσεις.Και το να κοπεί μια επίθεση είναι ΠΟΛΥ πιο πιθανό σε έναν αγώνα από το να γίνει φάση πέναλτι.
Τωρα ,απο δω και περα θα δουμε καθως δεν εδωσαν πεναλτι στον γαυρο και τυχαια(συμφωνεις φανταζομαι) αλλαζουν τα παντα.
Κοίτα δεν έχει νόημα να μιλάμε για ματς του 2002.Το είχα δει όπως όλος ο κόσμος.Οι φάσεις που λες είναι πράσινες επιλεγμένες και εγώ αν ήθελα σου έβγαζα από το ίδιο ματς άλλες τόσες κόκκινες επιλεγμένες με δικές σας κόκκινες.Δεν το χωνεύω αυτό το πράγμα να μου βγάζεις βίντεο ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΣ και ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ.
Τώρα για τα πεσίματα βύντρα(!!!!!!) και ζεκά τι να πω.Ο βύντρα είναι τόσο ατσούμπαλος που μπορεί να πέσει και μόνος του.Ο ζεκά πέφτει μόνος του.Για τον λέτο έπεσε σαν .........Εντάξει αν πάμε με αυτη τη λογικά να μας δίνουν 6-7 πέναλτι σε κάθε ματς να νικάμε 5-0
100 φορές να τα πούμε ?
Ο Τοροσίδης πήρε κάρτα για διαμαρτυρία.
Mενιο(ηταν το 2004 καταρχην) και ηταν το παιχνιδι για το οποιο φωναζετε τοσα χρονια.
ΔΕΝ γινεται να μην ειναι σφαγη του ΠΑΟ αυτο το πραγμα,οσο και αν δεν σου αρεσει,γιατι αλλα ελεγαν τοτε.
plz δες και πες μου και θα αλλαξεις αποψη
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=D8VZzujgLMw
Επειδη φανταζομαι οτι δεν θες να το δεις,θα σου γραψω εγω τι θα εβλεπες στο βιντεο.
1)3 κιτρινες στον Γεωργατο,που δεν θοθηκε καμια.
2)Μια κιτρινη στον Μπασινα αστεια.
3)Κοκκινη ορισμος στον Καστιγιο στο 16-17(πολυ πριν απο την φαση με τον Ζιοβανι,οποτε αυτο απο μονο του ειναι αλλοιωση)
4)Πεναλτι στον Κωνσταντινου πιο καθαρο απο αυτο του Τοροσιδη στην Ξανθη.
5)Γκολ δωρο στον Ολυμπιακο.
6)Εκοψε τον Ολιζαντεμπε σε τετατετ,γιατι εδωσε φαουλ στον Κωνσταντινου(που μαλλον δεν υπηρχε).Το πλεονεκτημα πηγε περιπατο σε μια γρηγορη φαση.
Αλλα τι μας μενει απ'ολα αυτα?Η φαση που δεν εδωσε κοκκινη στον Κυριακο.Αυτο ειναι το Δουρειο.
Οσο και επιλεγμενες να ειναι οι φασεις,αυτο λεγεται σφαγη ΠΑΟ.Ισως ειδαμε χειροτερα πραγματα τοτε απο το Καραισκακης και τον Καλοπουλο.Και μιλαμε για ενα παιχνιδι που εχει μεινει στην συνειδηση του Γαυρου ως κλεμμενο απο τον ΠΑΟ λογο αυτου του παιχνιδιου.
Απορώ πως γίνεται να μιλάτε για παρασκήνιο στο φετινό πρωτάθλημα.
@PDS
Ο Ολυμπιακός δεν αδικήθηκε μόνο στο ματς με την Ξάνθη. Με την Δόξα στο τέλος ο επόπτης έδωσε 2 offside και μάλιστα το 2ο ήταν σίγουρο γκολ, γιατί ο Τοροσίδης ήταν με στρωμένη μπάλα και άδειο τέρμα. Δεν ξέρω αν προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ή κάποιον άλλον. Με την λογική του Θεωρίδη, ο Ολυμπιακός έχει αδικηθεί σε όλα τα παιχνίδια γιατί να μην τον διώξουν τότε το Βασάρα ? Και στην τελική όποτε σας συμφέρει ο Βασάρας είναι Ολυμπιακός, όποτε δεν σας συμφέρει είναι τίμιος.
Kαι σε εμας το ιδιο με την Δοξα και μαλιστα οχι ενα σιγουρο γκολ αλλα 2?Φωναξαμε τοτε για αδικια?Εσεις φωναζετε?Εμεις νικησαμε παρ'ολα αυτα,εσεις?
Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν.Αν θες βλεπεις την πραγματικοτητα.Δεν νομιζω οτι ειμαι καπου παραλογος.
Εσυ δεν βλεπεις οτι κανετε οτι θελετε στο πρωταθλημα?μονο εγω το βλεπω?Αν δεν μας εδιναν εμας πεναλτι θα ερχοταν ο Δουρος?
Αν απαντησεις ειλικρινα σε αυτα τα ερωτηματα(και ειδικα στο τελευταιο),θα καταλαβεις και ποιος προσπαθει να πεισει ποιον.
Είπε κανείς στο ματς με την Δόξα ότι μας αδίκησε η διαιτησία και δεν πήραμε τους 3 βαθμούς ? Όλοι για την απόδοση της ομάδας έλεγαν. Εκτός από τον Θεωδωρίδη που λέει σε κάθε αγωνιστική για την διαιτησία.
Και επειδή προφανώς δεν κατάλαβες το νόημα του προηγούμενου ποστ μου, θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός δεν παίρνει πέναλτυ στο φετινό πρωτάθλημα, γιατί δεν έφυγε ο Βασάρας στα προηγούμενα που δεν πήρε ? Αν πιστεύεις βέβαια ότι έφυγε γι' αυτό το πέναλτυ δεν μπορώ να σου αλλάξω την γνώμη.
Για πες μου πως κάνει κουμάντο ο φετινός Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα. Εγώ είμαι χαζός, δεν καταλαβαίνω. Αν ο Ολυμπιακός έκανε κουμάντο στο φετινό πρωτάθλημα, στην Ξάνθη ο Κωσταντινέας θα έδινε πέναλτυ και κόκκινη κάρτα στον Εντιμάρ.
Αντί να ευχαριστηθείτε το ποδόσφαιρο που βλέπετε, γκρινιάζετε. Πολύ καλή είναι η διαιτησία ο Παναθηναικός κι ο Ολυμπιακός σε κάθε ματς σφυρίζονται 60-40 κατά τους κι αυτό είναι θετικό. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι φταίει και μπαίνετε σε αυτό το τρυπάκι... Φταίνε οι παράγοντες ? Φταίει η προκατάληψη ? Δεν ξέρω.
ΥΣ. Κρίμα που ο Φερέιρα έχει αρχίσει να θυμίζει Θεωδωρίδη.