Βλεπει κανεις αλλος εδω big bang s6?Ειμαι μεγαλο fanboy η η σειρα συνεχιζει να σπερνει ακομα? Μ φαινεται πολυ αστεια.
Printable View
Βλεπει κανεις αλλος εδω big bang s6?Ειμαι μεγαλο fanboy η η σειρα συνεχιζει να σπερνει ακομα? Μ φαινεται πολυ αστεια.
Prison Break μακράν...
Κανονικά συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό.. Σπέρνει ασταμάτητα!
http://media.tumblr.com/tumblr_m6e73pgMzr1rodx1i.gif
Το American Horror Story τα "σπάει" φέτος!!!!!!!
Παιδιά έχει δει κανείς το haven? Τι λέει γενικά; (Ούτε το σενάριο δεν ξέρω)
@Παύλο: Φέτος έχω δει μόνο μέχρι το 4. Μου είπαν και άλλα παιδιά οτι το 5 τα σπάει οπότε θα το δω σύντομα αλλά μέχρι στιγμή το βρίσκω πολύ λιγότερο ενδιαφέρον απο πέρσι και ώρες ώρες σιχαμένο/άρρωστο χωρίς ιδιαίτερο λόγο αλλά το χειρότερο απ' όλα (όπως έχω ξαναπεί) είναι
Spoiler!
Δεν ανοίγω το spoiler επειδη έχω δει μέχρι το 3ο επεισόδιο. Σήμερα θα δω τα επόμενα 2.
α εισαι πισω...
θυμαμαι το πρωτο το χα "ρουφηξει". αν θυμαμαι καλα το ειδα το καλοκαιρι, μεσα σε 2 μερες.
μπαινει η αδερφη μου στο δωματιο
- τι βλεπεις;
- american horror story, τωρα το τελειωνω
- α δεν ηξερα οτι το εβλεπες
- (βαζω τα γελια) χτες το αρχισα
- D-:
Ρε συ, παρακολουθώ 800 σειρές... Που να προλάβω ;;;;
εμένα παρόλο που είδα όλο το AHStory το καλοκαίρι, πέραν της ερμηνείας της Λανγκ + καναδυό άλλων...............δεν μου άρεσε.
Ουδεμία επεξήγηση, γιατί συμβαίνει ότι συμβαίνει (είμαι οπαδός των εξηγήσεων στα παραφυσικά, ενώ αντιθέτως απεχθάνομαι το μυστήριο και τον σουρεαλισμό).
Φριχτά στημένες νοοτροπίες - κλισέ (άχ αγάπη μου σε κεράτωσα, με μια πιτσιρίκα φοιτήτρια, αχ σόρρυ.........και φύγε, είσαι τελείως λάθος, δεν σε αντέχω.............χμ, να ξαναπροσπαθήσουμε;..........χμ.......άντε για λίγο, αλλά δεν σε αντέχω με αυτό που μου έκανες, μην με ακουμπάς).......δηλαδή λολ, που απευθύνονται; στον παρθένο έφηβο / έφηβη; Δεν είναι αυτό real world (εκτός και αν έχεις ζήσει 3-4 γυναίκες μόνο, οπότε τότε ναι, για κάποιον τέτοιας φάσης, όντως είναι real world).
Πολύ κλισέ, πολλή προώθηση των αμερικάνικων προσπαθειών "διάσωσης" οικογένειας, πολύ κλισέ περί "χειρισμού" ανεξέλεγκτων εφήβων.......γενικότερα, μόνο η Τζέσικα Λάνγκ ξεχώριζε και με διαφορά (μαζί με τον "Ράσελ Ετζινγκτον" από το true blood).
Έχω κατεβάσει όλα τα νέα επεισόδια του 2ου κύκλου που έχουν βγει μέχρι τώρα, αλλά βλέποντας το πρώτο....με το που κατάλαβα ότι χέζει ότι υπήρξε στον 1ο κύκλο, και ουσιαστικά ξεκινάει νέο Story, παντελώς άσχετο με το προηγούμενο, αλλά παραμένουν μερικοί ίδιοι ηθοποιοί, ε, απλώς έβαλα τα γέλια.
WTF λέω είναι τούτο; αποφάσισαν να το παίξουν Χίτσκοκ; Ρε καραμήτροι δεν σας παίρνει. Για να εδραιώσεις άρτιο τρόμο, πρέπει να δώσεις και εξηγήσεις, όχι σουρεάλ, αλλά τρομακτικά "ρεαλιστικές" (ή τουλάχιστον που κάπως να "στέκουν" ). Λίγες μεν, αλλά ουσιαστικές.
Χωρίς αυτές, νιώθω ότι βλέπω την Τζέσικα Λάνγκ να εργάζεται (ηθοποιός) και δίπλα της κάποιοι να μαθαίνουν τι εστί υποκριτική.
Τέλος, με έχουν ενοχλήσει οι ομοφυλοφιλικές σκηνές, που παρουσιάζονται με feeling ως ετεροφυλοφιλικές. Άκρως ενοχλητικές εικόνες. Λίαν αποκρουστικές. Για εμένα πάντα. Άλλο να βλέπω δυο γυναίκες να ερωτοτροπούν, με έναν τρόπο που ελκύει και εμένα τον άντρα να συμμετέχω (άρα δεν μου δίνουν την αίσθηση των λεσβιών) και άλλο να βλέπω δύο εντελώς νορμαλ εμφανισιακά γυναίκες, να αγκαλιάζονται και να φιλιόνται, λες και είναι ένα φυσιολογικό ανδρόγυνο (ήτοι, εκπέμπεται πλήρης αποχή του αντρικού στοιχείου = πιο λεσβία δεν γίνεται). Ε, hell, δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει να βλέπω, καθολική male απόρριψη. Σόρρυ αλλά δεν.
The Walking Dead απο τις καλυτερες σειρες με τετοια πλοκη που εχω δει!:a020:
μαζεύουμε ποστς; :P
Και αυτο αλλα ειναι οντως καλη σειρα :)
Walking Dead Episode 6
Spoiler!
Λοιπόν, τέλειωσα την 6η σεζόν του Dexter και η άποψη μου προφανώς και είναιSpoiler!
μες στο μυαλο μου εισαι.Εγω περιμενω να τελιεωσει η 7η και μετα θα δω τα επεισοδια να τα εχω ολα μαζι
Μπορει καποιος που διαβαζει το κομικ του walking dead να μου πει ποσα τευχη εχουν κυκλοφορησει και σε ποιο σημειο αναλογικα βρισκεται αυτη τη στιγμη η τηλεοπτικη σειρα?
Δηλαδη ας πουμε οτι εχουν βγει 100 τευχη κομικ, η σειρα ειναι ξερω'γω στο 40ο τευχος περιπου ή ειναι στο 90ο?
Ρωταω για να καταλαβω σε τι επιπεδα σαπουνοπερας προβλεπεται (αν και εφοσον) να το πανε.
Δηλαδη αν καποιος μου πει οτι ξερεις η τηλεοπτικη σειρα βρισκεται στο τευχος 20 και εχουν περασει 3 σεζον και συνολικα εχουμε καμμια 100αρια τευχη, ε δεν νομιζω να την παλεψω για πολυ ακομα...
Εντύπωση μου κάνει αυτο που λες. Δε σου αρέσει οπως εξελίσσεται;
Το τελευταιο του Boardwalk empire το ειδε κανεις? Εχουν ερθει τα πανω κατω...Δυσκολα τα πραγματα και
Spoiler!