Ωραία που τα μάζεψες σε ένα κείμενο, προσωπικά τα είχα δει τα σχόλια και στο GAF
Δεν έχουν πει κάτι, μπορεί να το βγάλουν αργότερα. Προς το παρόν, είναι μόνο για JP. Αν το θες μπορείς να κάνεις λογαριασμό και να το κατεβάσεις.
Printable View
Το ξέρω, αλλα βαριέμαι πολύ να κάνω κάτι τέτοιο... :P Εδώ δεν εχω κανει αμερικανικό λογαριασμό...
Στις 29 δε κυκλοφορεί;
Δεν ειναι κανας μπελας να κανεις ιαπωνικο λογαριασμο. Παιρνει 5 λεπτα μαξ. Αν εχεις ηδη προχειρο ενα email τοτε παιρνει ακομα λιγοτερο.
Edit: πριν λιγο ετρεξα το Platinum Demo ετσι για πλακα. Η διαφορα ειναι χαοτικη πραγματικα. Μπραβο τους που δουλεψαν τοσο σκληρα.
Επειδη εχω μπλεξει με το Mafia οποιος παιξει το ντεμο ας μας πει 2-3 πραγματα.
Τεχνικα ειναι πολυ πιο πολυπλοκο παιχνιδι απο το witcher μονο τον φωτισμο να βαλεις αλλα και τον αριθμο των πολυγωνων ειναι θεωρω αρκετα μπροστα το FFXV. Σε θεμα design τωρα πρεπει να δουμε περισσοτερα περιβαλλοντα οπως πολεις κλπ. Επισης πρεπει να δουμε ποσο ενδιαφερον ειναι ο κοσμος του FFXV. Καθαρα οπτικα το FFXV το θεωρω καλυτερο. Εγω τουλαχιστν ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτο που βλεπω μεχρι τωρα. Απλα ελπιζω ο κοσμος να εχει ενδιαφεροντα πραγματα να δεις και να ανακαλυψεις με αρκετη ποικιλια.
@James δες την προηγουμενη σελιδα εχω κανει εκτενη αναφορα στις εντυπωσεις μου.
@valkyre Ευχαριστω για τις εντυπωσεις , δεν το ειχα δει! Ολα καλα αλλα συνεχιζω να κραταω μια πισινη για το gameplay . Δεν ξερω αν θα μου αρεσει αυτο "πιο πολυ action" κομματι. Θα δουμε οσο περναει ο καιρος θα διαβαζουμε και αλλες εντυπωσεις φανταζομαι.
Δεν σε αδικω. Η αληθεια ειναι οτι θελει λιγο χρονο για να προσαρμοστεις. Στην αρχη κι εγω δεν ημουν πολυ ευχαριστημενος, η φιλοσοφια της μαχης ειναι αρκετα διαφορετικη απο τα τετριμενα και αργεις να μπεις στο νοημα.
επισης το κανονικο παιχνιδι θα εχει και ενα "wait mode" ψαξτο στο youtube, αυτο κανει την μαχη πολυ πιο παραδοσιακη. Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ειναι σωστα υλοποιημενο.
edit: οριστε https://m.youtube.com/watch?v=JKK_W210oqo
Μαλλον θα μπω στη διαδικασια υπεργηρος ανθρωπος να φτιαχνω Ιαπωνικους λογαριασμους :bang:
Τελικα με εβαλε απο τα πολλα, και το εβαλα χθες να κατεβει. ειναι αυτο που εχει ενα ονομα που τελειωνει σε disc?