νομιζω την εχει στo network settings..
Printable View
νομιζω την εχει στo network settings..
εχει βαζοντας manual ip settings ή καπως ετσι
παιδια οταν παιζω διπλο με φιλους στα τελευταια 3 fifa εχουμε το εξης προβλημα αλλαζουν απο μονες τους οι τακτικες (defensive,balanced,attacking) και οι παικτες κανουν τακλιν μονοι γενικως γινονται διαφορα κουφα ο τερματοφυλακας βγαινει μονος του το εχετε εσεις αυτο
Εμένα το έκανε αυτό όταν είχα χαλασμένο χειριστήριο!
εχουμε δοκιμασει 4 διαφορετικα χειρηστηρια επισης το κανει μονο στο φιλικο στο online δεν το κανει
δοκιμασε το δισκακι σε αλλο ps μηπως αλλαξει τιποτα..
εμενα μετα το τελευταιο update ολα αψογα οσο αφορα τα κοληματα στο Arena αλλα μου κανει κατι αλλο σπαστικο παρομιο κολημα.. αρκετες φορες οταν παω στο seasons παω να ξεκινησω να διαλεξω ομαδα μου βγαζει ενα μηνυμα οτι κατι εχει και καλα το online squad και να δοκιμασω παλι αργοτερα!!μεγαλη μαλακια γιατι διορθωνεται μονο αν βγω απο το παιχνιδι και το ξανα φορτωσω!και μου το εχει κανει πολλες φορες..
εμενα μετα το update μου διορθοθηκαν ολα τα προβληματα εκτος απο το lag σε μερικους αγωνες στο seasons..
Απο την ΕΑ στο twitter.
Quote:
#FIFA13 online service will be down for maintenance Fri Nov 16th from 12am-2:30am PT (8am-10:30am UK time). Timezones: http://bit.ly/WapkP8
παιδια καλημερα μια βοηθεια θελω πηρα το φιφα και στο pc και του εκανα εγκατασταση μολις παω να παιξω παταω το play για να ξεκινισει το game και δεν το φορτωνει .το pc ειναι τουμπανο ξερει κανεις αν θελει καμια ρυθμιση?
παιδια ξερει κανεις γατι σε seasons match ενω φευγει ο αλλος την ωρα του αγωνα μετραει σαν ηττα δικια μου?
Μάλλον δεν φεύγει ο άλλος αλλά απλά χάνεις τη σύνδεση εσύ..
Δεν το ειχα σκεφτει αυτο.. :P
Αν δεν έχεις καλή σύνδεση ή αν το modem σου δεν είναι σωστά ρυθμισμένο τότε συμβαίνει αυτό..
μαλλον η συνδεση φταιει.. θα κοιταξω τις ρυθμισεις να δω αν υπαρχει καποιο προβλημα..
ειναι για χβοχ controller αλλα λεει πολλα http://www.youtube.com/watch?v=BC6tt...eature=g-all-u
ρε παιδια πηγα σημερα να παιξω φιφα και μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι δεν εχω το online pass!πηγα στο Play το ξανακατεβασα και μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα!τι κουλα ειναι αυτα?γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω?
κλειστο και ξαναμπες
παιδια προσπαθω να παιξω online τυχαια με οποιον αντιπαλο να ναι και δεν τα καταφερνω.
τι εχουν κανει? πρεπει να κανονισεις μεσω πισι με ποιον θα παιξεις?
δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.. εγω παιζω κανονικα :)