το τελείωσα και εγώ πριν λίγο στο big boss hard
possibleSpoiler!
το τελείωσα και εγώ πριν λίγο στο big boss hard
possibleSpoiler!
atomsk ετοιμασου για ban:p
εχμ έβαλα spoiler
Noμιζω οτι ουτε αυτο επιτρεπεται γιατι χτες εφαγαν 2 παιδια ban που γραψαν σποιλερ:oops:
ε καλα δεν αποκάλυψα και τίποτα απο το plot, για τα items που γίνοντε unlock λέω τα οποία είνια γνωστά απο τo 1ο metal gear.
Στο τσακ το γλιτωσες το ban, ουτε με spoiler tag επιτρεπονται spoiler σε αυτο το thread, αν θελετε τραβατε στο spoiler thread για αυτα.
Πάντως πολύ καλο το game. δεν είναι λίγο αστείο που τα γνωστά trolls του γνωστού forum δεν έχουν κάνει ούτε ένα σχόλιο ; :D
E τι να πουνε μωρε? οτι εχει μεγαλα cinematics και εχει install? και να τα πουνε ποιος θα τους δωσει σημασια?
MGS 4 sells 1.3 million units on day one?
According to estimates from VGChartz, MGS 4 sold 1.3 million units on its first day of release. Over 350,000 units of the title were sold in Japan and over 400,000 units were sold in the Americas. Moreover, it is estimated that sales of PS3 hardware were boosted 180 percent by the release of the title in the States.
http://news.vgchartz.com/news.php?id=1297
mpukothikane gia ta kala kai exei kai sinexia to pragma,pame na niosume ligi anatrixila ton alo mina me to forbiten pu ute to demo den teliosa apo ton fovo mu,kai ta xristugena provlepo na spane ta tamia me tis apoklistikotites tu ps3 + tin timi kai to blu rai pu ute to gears den tus sozi alla ipame tha vgi neo xbox se 2 xronia kai etsi katharisame ,more makari na vgi kai meta apo enamisi xrono na vgi ps4 me tis kaliteres kartes grafiko kai kana super cell ,afu to ps3 einai telika klasiki konsola apo moni tis kai den xriazete ananeosi kathe 4traetia,to ps2 ta spai akoma kai san magazatora to vlepo pu pane akoma kai to pernun sta paidia tus
και πως να μην πουλάει σαν τρελό;;
Τώρα που το τελείωσα θέλω να το ξαναπαίξω :( ..μέχρι να ματώσουν τα μάτια μου lol . Είναι απίστευτο. Έχω πάθει πολιτισμικό shock ...γιατί να μην βγαίνουν τέτοια παιχνίδια συνέχεια ; Θα μου πείτε τι αξία θα είχε αν είχαμε πολλά τέτοια παιχνίδια με την ποιότητα του metal gear :frog:.
Αναμένω με μεγάλη ανυπομονησία τον επόμενο τίτλο του Kojima, ελπίζω να κρατήσει την υπόσχεση του και να μην φτιάξει πάλι άλλο ένα MGS, θα ήθελα να δώ κάτι διαφορετικό απο αυτόν. Εξάλλου οι βάσεις του ΜGS είναι γερά θεμελιωμένες για κάποιον νέο ταλαντούχο να αναλάβει την συνέχεια ..ο Kojima πρέπει να ασχολιθεί με καινούργια πράγματα. Πολύ θα ήθελα να τον δώ στην παραγωγή ενώς JRPG!:prayer:
Και εγώ απο μέρους μου ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον Mr.Kojima για την εμπειρία που μου πρόσφερε. Είχα να νιώσω έτσι απο το MGS2, το 3 δυστηχώς δεν το έχω παίξει. Στο τσακ είμαι να αγοράσω PS2 για το mgs3 μόνο :bgrin2:
Youtube φιλε atomsk ! Επρεπε να το δεις και το 3 πριν αρχισεις το game ! αλλο δεσιμο εχεις μετα...ΤΕΣΠΑ εγω μετα χαρας παω στο δευτερο act . Μπορει καποιος να μου πει ποσα act εχει ? Ισως εχει ξανα γινει η ερωτηση , αλλα δεν διαβαζω αριστερα και δεξια γιατι ΜΕ ΣΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ να διαβασω spoiler, χιχιχι ! ΤΥ !
ξέρω την ιστορία του 3 ..και απο Wiki και απο videaki που εξηγεί τι πέχτηκε στο 3 ακριβώς, δεν πήγα ξεβράκοτος στα αγγουρια :P απλά δεν το έχω παίξει.
5 acts exei an den kano lathos
Μολις τελειωσα το Act 4 πραγματικα δεν υπαρχουν λογια να περιγραψεις την εμπειρια πιστευα οτι μετα το σοκ που επαθα στο MGS1 το 1998 τιποτα δεν θα με εκανε να χασω τα λογια μου και ομως ο ανθρωπος ξεπερασε και τις πιο τρελες προσδοκιες μου πραγματικα απιστευτο. Oυτε που μπορω να φανταστω τι θα δω στο act 5!
pleon ta logia einai perita gia ayto to pexnidi.........6 molis meres kikloforias kai exei grapsei tin dikia tou istoria kai kata tin gnomi mou tarakounise ta nera tou gaming opos akrivos ekane kai to MGS1