Προς το παρον, και πολυ σου ειναι να σαι δευτερος με την νικη επι του Αρη..
Printable View
Με την ξάνθη και την καβάλα σου έπαιξε κατά?Δηλαδή πως θα ήταν το υπέρ?
Αυτό περί εντυπώσεων μάλλον άλλο κατάλαβες
Οι φυλλαδες...οπως το λες.
4η αγωνιστικη ειναι ρε παιδια, εχει πολυ δρομο ακομα το πραγμα, θα καθομαστε να μιλαμε απο τωρα για πλατες , πρωτους και δευτερους? 1 βαθμος διαφορα ειναι και μενουν 26 αγωνιστικες ακομα, απλα λογικα πραγματα νομιζω...
Οσον αφορα τα δικα μου σχολια και την κουβεντα που ανοιξα για τη διαιτησια, πολυ σωστα λεει ο msnes οτι αυτο που εχει σημασια ειναι να δουμε λιγο μπαλα και να μη διαμαρτυρομαστε για τη διαιτησια σε καθε αγωνιστικη. Δε θα ασχολιομουν τοσο ή και καθολου ποσο μαλλον οταν βλεπω τη μετριοτητα της ομαδας μου σε αγωνιστικο επιπεδο αν δε με ''εβαζε στην πριζα'' ο Μαρινακης με τα καραγκιοζιλικια του. Και οχι μονο εμενα νομιζω αλλα πολυ κοσμο...
Ε μα πάντα για εσάς οι πρόεδροι του Ολυμπιακού θα είναι καραγκιόζηδες ενώ οι Πατέρες οι δικοί σας παναγίτσες και δίκοιοι και καθαροί παράγοντες.....στο κάτω κάτω ο Μαρινάκης παραδέχτηκε ότι κακώς ακύρωσαν το γκολ του Αστέρα,ο Πατέρας τι είπε άραγε για το πέναλντι του Δαλούκα???Γαργάρα ο καραγκιοζάκος......
οσο υπαρχει τζιμπριλαρος ελπιζουμε
Kι εμείς όσο υπάρχει Μπουμζόνκ και Βύντρας μές την εντεκάδα ελπίζουμε για τρελά γέλια.......
Όλοι το ήξεραν πάντως ότι είναι γκαφατζής αλλά όχι μόνο τον πήρατε μερικοί τον έλεγαν και παιχταρά.
Παίχτης του παο έφαγε πρόστιμο από uefa επειδή έκανε την ανάγκη του στο τούνελ των αποδυτηρίων της μπάρτσα!!!!!!!
http://www.sport-fm.gr/article/295144
Αισχος:yes::yes::yes::yes:
Ποιός να ήταν?Με βάση τις αλλαγές υποθέτουμε αλλά........
Έτσι πήγε προς τα αποδυτήρια, τα οποία όμως ήταν κλειστά και λόγω προβλήματος στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του γηπέδου, αλλά και υπό την πίεση του χρόνου, έκανε εκεί την ανάγκη του», γράφουν οι Ισπανοί.
Επειδη το διάβασμα είναι επιλεκτικό... Εσυ υποθέτω οτι ποτέ δεν έχεις σταματήσει στην εθνικη στο πλαι του δρόμου για κατούρημα ή σε κανα στενάκι .
Ποιό επιλεκτικό διάβασμα μας λες.Ο τίτλος ήταν αυτός στο sport-fm και τα άλλα στο άρθρο.Μας βγαίνεις και υποστηρικτής.Δηλαδή αν πας στα goodies και είναι κλειδωμένες οι τουαλέτες και είσαι ξένος θα τα κάνεις μπροστά στον κόσμο?Τι θα πει δεν μπορούσε να συννενοηθεί.Μουγκός ήταν?
Γιατί αλλού δεν υπήρχαν τουαλέτες μόνο στα αποδυτήρια του ΠΑΟ υπήρχαν;;;;......τον γύφτο.
http://www.exedrasports.gr/football/...cle/?aid=77765
telika isos na mhn eginan etsi aktibos ta pragmata.....
parepiptontos...
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=qbibMk6gq58"]YouTube - Jens Lehmann pee's during the game[/ame]
Πρώτα δεν βγαίνω υποστηρικτής απλα έχω πάει σε αυτη τη @#$@#χώρα και είχα την ατυχία να μένω για χρόνια Los Angeles με τους στόκους να έχουν την παράλογη απαίτηση να μιλάς μόνο Ισπανικά ακόμα και στην Αμερική. Γιατι αλλίως σου σπάνε τα νεύρα. Και το παίζουν manuel from barcelona απο fawlty towers.
είχα την ατυχία να με στείλουν Μαδρίτη για 3 βδομάδες. Ακόμα και στο αεροδρόμιο μιλάνε ΜΟΝΟ ισπανικά.
Ειχαν κανει βλακεία και η πτήση μας έφτασε στο Τ2 και πήγαν τις αποσκευές μας στο Τ1. Ο χώρος αποσκευών ήταν πίσω απο τις πορτες που είναι μιας κατευθυνσης.
Προσπαθούσαμε μια πτήση να συνενοηθούμε και δεν υπήρχε ανθρωπος που να μιλάει κάτι μη ισπανικά.
Στο τελος κάναμε ολοι ντου. Δεν τους χάλασε. Σαν τρελοί έτρεχαν όταν είδαν 200 ατομα να κάνουν ντου σε χώρο που απαγορεύετε η είσοδος με αυτό τον τρόπο.
Τώρα εσείς που έχετε πάει πολλές φορές στο camp nou πρέπει να είναι το γηπεδο που έχει τουαλέτες παντου στον αγωνιστικό χώρο έτσι ; δηλαδή αν πρεπει να πας στη τουαλέτα εχει σηματάκια παντού και κόσμο που μπορείτε να συνεννοηθείτε..
Και ένα τελευταίο edit. Αν δεν ξέρουμε πως έχει η κατάσταση δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε κάτι. Απλά ισπανία == προβληματική χώρα αν δεν μιλάς τη γλώσσα.
Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το αν κάποιος είναι γύφτος και κατουράει όπου βρει;;;;
phareun, έχεις δίκιο για την Ισπανία.Απλά τους δικαιολογώ γιατί λόγω της 40χρονης δικτατορίας δεν είχαν την δυνατότητα να μάθουν ξένες γλώσσες (οι Βάσκοι δεν μπορούσαν καν να διδαχτούν ούτε την γλώσσα τους), επειδή ο Φράνκο ήθελε να περάσει μια φασιστική ομοιομορφία και εθνική εσωστρέφεια στην χώρα.Κάποια στιγμή θα ξεκολλήσουν...
Sorry για το offtopic.
Δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες ίσα ίσα έχεις 100% δίκιο.Αλλά εδώ είναι άλλη περίπτωση.Δεν νομίζω να είναι δύσκολο να δείξεις ότι θέλει να κάνεις την ανάγκη και ειδικά ο τύπος που το έκανε που ξέρουμε πόσο εκφραστικός είναι.Και στην τελική η uefa γιατί έριξε το πρόστιμο?Αν και έγινε και με τον λέμαν το ίδιο ήταν πιο τσουχτερό γιατί έγινε μπροστά σε όλο τον κόσμο........και με μετάδοση
Ναι το ξέρω αυτό για τον Φρανκο.
Νικ για να σου απαντήσω. Αν πρέπει να πας οπωσδήποτε στη τουαλέτα και δεν βρίσκεις και δεν μπορείς να συνεννοηθείς τότε θα ψάξεις να βρεις κάπου να πας. Δεν είναι θέμα γυφτιας. Τώρα δεν μπορώ να μιλήσω απο προσωπική εμπειρία γιατι δεν ξέρω πόσο μπορεί να τα "κρατήσει" ένας ανδρας αν ... έχει αναγκη :p
Αν είναι έτσι όμως τότε οι 20+ που είδα το Σάββατο στην αθηνων πατρών να έχουν σταματήσει για κατούρημα στην άκρη του δρόμου μάλλον είναι γύφτοι.
Πιστεύω αν έψαχνε θα έβρισκε μια τουαλέτα γιατί ξαναλέω οι τουαλέτες δεν είναι μόνο μέσα στα αποδυτήρια.
Aυτοί που σταματούν στην εθνική εκτός ότι δεν έχουν άλλη επιλογή φαντάζομαι τα κάνουν στο χώμα ή τέλος πάντων σε χώρο που δεν φαίνονται τόσο.
Φαντάσου με τη λογική του Καραγκούνη τι θα γινόταν αν έπιανε κατούρημα στο δρόμο τους τουρίστες στην Κίνα ή την Ιαπωνία.....όλες οι γωνίες πιασμένες θα ήταν.
[offtopic] to thema ths syzhthshs pantos einai analogo me ayto toy thread....epitelous...synexiste [/offtopic]
Δεν ξέρω που έχει τουαλέτες το γήπεδο στο επιπεδο του αγωνιστικού χώρου :) Μόνο στις κερκίδες αλλα στην κατάσταση που είναι πρεπει να είσαι απελπισμένος απο τη ζωη για να το σκεφτεις να πας ;)
αλλα αυτοi που βλέπω στην εθνική σταματανε το αυτοκίνητο χύμα και τους βλέπεις μια χαρούλα που "ποτίζουν" τις πικροδαφνες :)
Και έχουν επιλογή . Λέγεται Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ). Και στην Αθηνών Πατρών υπάρχουν και ΣΕΑ και βενζινάδικα.
Τελος πάντων.
Τώρα σοβαρά, είναι το ίδιο να το κάνει ο Καραγκούνης που τον ξέρει όλη η Ελλάδα( κι όχι μόνο), με έναν περαστικό στην Εθνική που τον βλέπεις για πολύ 3 δευτερόλεπτα ?
Για εμένα ; Nαι :p
είναι το ίδιο αντιαισθητικό.
your mileage may vary :p
Δεν το ξέρω το γήπεδο αλλά φαντάζομαι σ'ενα χώρο που είναι τα αποδυτήρια μιας τέτοιας ομάδας και ενoς τέτοιου γηπέδου δεν μπορεί να μην υπάρχουν και τουαλέτες για τους εκτός ομάδων δηλαδή φωτογράφοι, ball boys κλπ που πάνε;;;;.....πάντως στην εθνική χίλιες φορές να "ποτίσω" πικροδάφνες παρά να μπω σ'αυτά που λες......χωρίς να με βλέπουν όσοι περνάνε βέβαια αλλιώς ναι είμαι γύφτος και εγώ.
καλη επιτυχια να εχουμε αυριο αν και νομιζω θα κερδισουμε σιγουρα
μετα απο αυτο το γκολ που τρωει ο Τζορβας πρεπει να του παρουν τα γαντια!!!...Ειναι τελειως ηλιθια η εξοδος που κανει!!!!
Και μετα λετε για τον Κηπουρο..
πρεπει στο ημιχρονο να τον στειλει σπιτι του!!...να μην τον αφησει ουτε να δει το ματς απο την εξεδρα!!!!....και στο δευτερο γκολ ειναι ευθυνη δικη του!!!
Αν ήθελαν να διώξουν τον νιόμπλια ας έχαναν από τον πανιώνιο.Απλά σήμερα είναι ντροπή.Δεν είναι μόνο τα τραγικά λάθη του τζόρβα αλλά και η απίστευτη νωχελικοτητα όλης της ομάδας.Ούτε μια οργανωμένη προσπάθεια.Και αυτός είναι ο πιο πλήρης παο όλων των εποχών όπως έγραφαν κάποιοι....(όχι εδώ)
οτι ειναι ο πιο πληρης πιστευω οτι ισχυει σε μεγαλο βαθμο....αλλα αν το κανουν για το Νιομπλια ειναι απλα απαραδεκτοι!!!..ΟΛΟΙ!!!!
....aytos o leto ....isos h pio megalh apath paikths.....
ps ....san na akoyo koyaks koyaks mesa apo noyfara k trifylia.....
7 γκολ σε 2 ματς..
Καλα τα παει ο πρεσβης..