Μέχρι να στρίψει η μανιβέλα που έχουν για μυαλό οι μεγάλοι έλληνες σκαλπ.....εντερπρενερ, θα πάρει λίγο χρόνο!
Επιβεβαιώνω ότι πλέον υπάρχει κανονικότατα στο ράφι!
Πηγαίνεις, το παίρνεις και έφυγες!
Printable View
Μέχρι να στρίψει η μανιβέλα που έχουν για μυαλό οι μεγάλοι έλληνες σκαλπ.....εντερπρενερ, θα πάρει λίγο χρόνο!
Επιβεβαιώνω ότι πλέον υπάρχει κανονικότατα στο ράφι!
Πηγαίνεις, το παίρνεις και έφυγες!
Το να πουλαει καποιος σκαλπερ σε αγγελια αντε ας πουμε οτι το καταλαβαινω, το να ειναι σκαλπερς τα καταστηματα επιτρεπεται κανονικοτατα στο ελλαδισταν;
Δεν υφίσταται ο όρος "σκαλπ" στην ελεύθερη οικονομία.
Δεν είναι θέμα Ελλαδιστάν.
Πρώτη μέρα κυκλοφορίας PS3 και κάνω ρεπορτάζ "γιατί η τιμή του PS3 είναι στα 659 ευρώ υποχρεωτικά μαζί με 1 παιχνίδι ή 1 επιπλέον joypad στις μεγάλες αλυσίδες, ενώ η επίσημη τιμή Sony Hellas είναι 599 ευρώ σκέτο, όπως ακριβώς είναι σε όλη την Ευρώπη";;;
Έχω μιλήσει με όλες τις μεγάλες αλυσίδες ON THE RECORD με τους κατάλληλους διευθυντές (καθότι είχα "μεγάλο όνομα" στην πλάτη μου, βλέπε Πρώτο ΘΕΜΑ, οπότε δέχονταν να μου μιλήσουν) και μου έλεγαν "μα.........την τιμή ΔΕΝ την ορίζουμε εμείς. Αυτή τη τιμή έχουμε λάβει από τη Σονυ Ελλάς".
Στην δε ερώτηση "δεν υπάρχει επίσημο bundle με 1 παιχνίδι ή 1 επιπλέον joypad, εσείς το προσθέτετε και ανεβάζετε την τιμή στα 659. Γιατί δεν το προσφέρετε σκέτο το PS3 στα 599 ευρώ, όπως άλλωστε είναι η επίσημη τιμή σε όλη την Ευρώπη από την ίδια την Σονυ Ευρώπης;"
..............η απάντηση ήταν ίδια "από τη Σονυ Ελλάς λάβαμε το ανεπίσημο bundle και την τιμή 659 ευρώ'.
Επειδή όμως είμαι φούστης (κ@ριόλης όπως με είπαν τότε), πήγα με αυτά τα στοιχεία και κάλεσα, πάλι ON THE RECORD, την Σονυ Ελλάς. Παρέθεσα τα στοιχεία και ζήτησα επίσημη απάντηση, ειδάλλως θα απευθυνόμουν απευθείας στην Σονυ Ευρώπης.
..............απάντηση "Η Σονυ Ελλάς δεν ορίζει την λιανική τιμή στα καταστήματα λιανικής. Εμείς απλώς έχουμε την προτεινόμενη τιμή λιανικής στα 599 ευρώ".
Κόντρα ερώτηση "Κυρία μου (γυναίκα ήταν) μάλλον δεν με ακούτε ή δεν θέλετε να με ακούσετε: ΡΩΤΗΣΑ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ "ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ BUNDLE ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΑ 659 ΕΥΡΩ; Και η απάντηση ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΗΤΑΝ Η ΣΟΝΥ ΕΛΛΑΣ. ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ".
........και η απάντηση ήταν η ίδια λες και έβαλες mp3 σε loop "H Sony Ελλάς δεν ορίζει την λιανική τιμή. Έχουμε την προτεινόμενη τιμή στα 599 ευρώ".
Ξανά-κόντρα ερώτηση και φωναχτά όπως και πριν "ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ; ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ+BUNDLE"
.........όπως καταλάβατε μου απάντησε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, με συνέπεια να της το κλείσω στα μούτρα. (και μετά τους έκανα ΡΟΜΠΑ με κατάλληλο άρθρο στην εφημερίδα της Κυριακής.....και έσπασε τα τηλέφωνα ο κόσμος στην εφημερίδα, όλοι μου ζητούσαν να τους μιλήσω, να μου πουν "εύγε", "μπράβο" κλπ).
Ο Έλληνας επιχειρηματίας/κατστηματάρχης/παπάρας που πουλάει από το σπίτι του είναι ΜΑΛΑΚΑΣ.
Και ο Έλληνας καταναλωτής είναι ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
(δεν ξέρω τι κάνουν οι νεότερες γενιές)
Κατανοητό;
ΥΓ: Στα παραπάνω υπάρχουν λίγες εξαιρέσεις και στις δύο μεριές.
Ανέβηκαν οι προπαραγγελίες του limited edition ps5 spiderman 2.
Τιμή απαράδεκτη σκαλπερική = 660 ευρώ
Ανάλυση τιμής = 550 τιμή ps5 + 80 παιχνίδι (digital ε? που κανονικά θα έπρεπε να χρεωθεί κάνα 10ρικο λιγότερο ως μέρος bundle) + 30 καπελάκι του σκαλπερά Τζίμη = 660.
Καλά να πάθουμε τόσο εθνικά όσο και παγκόσμια.
Αφής στιγμής ο κόσμος είναι μαλάκας και δεν μποϋκοτάρει τέτοιες τιμολογήσεις = ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.