Στο παρουσίασε σήμερα? έχει πολύ καιρό να μου το κάνει και νόμιζα ότι διορθώθηκε.
Printable View
Από την στιγμή που βγήκε η κονσόλα έχει αυτό το θέμα στο software. Όπου αν κάποιος έχει συχνές αποσυνδεσεις στο δίκτυο του πραγματικά είναι αδύνατο να αφήσει την κονσόλα και να φύγει. Αυτό δεν συμβαίνει με το one όπου το download λειτουργεί σαν torrent και έτσι σε περίπτωση αποσυνδεσης της σύνδεσης. Αφότου ξαναερθει το δίκτυο αυτόματα ξεκινά και το download.
Στάλθηκε από το XT1068 μου
Tώρα που είπες για δίκτυο όντως πρέπει να έχεις δίκιο,
με CYTA και ZTE μου το παρουσίαζε συνέχεια,
έχει κάτι μήνες που πήγα Forthnet κι έβαλα ένα TP Link και δεν μου το ξαναπαρουσίασε και υπέθεσα ότι έχει λυθεί το θέμα από την ίδια την Sony.
Σε καταλαβαίνω πάντως απόλυτα, μου έσπαγε και μένα τα νεύρα όταν άνοιγα το PS4 και αντίκρυζα σταματημένο download.
Να λέμε και του στραβού το δίκιο, κάποια πράγματα στο XB1 δουλεύουν καλύτερα.
Εμένα με forthnet μου βγάζει αυτό το πρόβλημα. Είναι θέμα software της κονσόλας καθαρά. Άκουσα ότι το ίδιο θέμα είχε και στο ps3 το οποίο λύθηκε προς το τέλος της κονσόλας. Ελπίζω να μην φτάσουμε και εδώ στα τελειωματα της κονσόλας για να διορθωθεί.
Στάλθηκε από το XT1068 μου
Λαθος και στο one το ιδιο ακριβως γινεται.
Η διαφορα ειναι οτι οταν ανοίξεις την κονσολα το one συνεχίζει να κατεβάζει μονο του (δίνοντας σου την ψευδαίσθηση οτι κατέβαζε απο πριν)ενω το ps σου δείχνει το error code και πρεπει να το επανεκκινήσεις ο ιδιος.
Αναλυτικό και επεξηγηματικό βίντεο:
Το lan 3 του ρουτερ ειναι το καλώδιο του Xbone το εκανα restart ενω κατέβαζε,το άφησα και 15 λεπτα αφότου επανήλθε η γραμμή κ οπως βλέπετε το φωτάκι δεν αναβοσβήνει οπως συμβαίνει οταν κατεβάζει.
(Το διπλα που αναβοσβήνει ειναι του ps4 που ειναι ανοιχτό)
Κατοπιν οταν ανοίγω την κονσολα κατεβάζει κανονικα.
Χ.... Μητσο να κανουμε παστίτσιο και οι 2 κονσόλες στο συγκεκριμενο θεμα για μας που δεν εχουμε σταθερές γραμμες :)
https://vimeo.com/154427521
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sign Up for the Next PS4 System Software Beta
EU - https://www.surveymonkey.co.uk/r/7PQuote:
The beta program will kick off in early March, and if youre part of the program, youll receive an email with instructions on downloading the system software. You can roll back to the previous system software at any time, so dont worry about downloading the beta. In order to sign up, youll need a PS4 with an Internet connection and a master account. Well share more details on the new features youll be able to test when the beta begins.
https://www.playstation.com/en-us/legal/playstation-4-firmware-35-beta-registration/
Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν πολλές προσθήκες,
την τελευταία φορά είχαμε τα communities, για να δούμε τι θα δούμε τώρα.
Μαλιστα, εκανα εγγραφη, να δουμε αν θα μπω στην Beta για το 3.5
για να δούμε θα μας πάρουν και αυτή την φορά :)
Δεν ξερω κατα ποσο θεωρειται εγκυρος ο Tidux.
Πολυ εγκυρος. Στις 100 προβλεψεις/φημες, τουλαχιστον στις 2 θα πεσει μεσα...
Επιτελους.
Beta for PlayStation 4’s 3.50 Update Starts Soon – Key Features Detailed
http://blog.us.playstation.com/2016/...ures-detailed/Quote:
New Social Features
- Friend Online Notification – Want to know the moment your friends come online? With this update, you can, as we’ve added an option to be notified when members of your friends list sign on the network.
- Appear Offline – Sometimes you want to play a game or watch a movie without being bothered by friends. Now it’s easier to go incognito as we’ve added the option to appear offline. You can designate if you would like to appear offline when you log-in or at any time from your Profile or the Quick Menu.
- User Scheduled Event – Time for a play date! We’ve added the ability to schedule a future gameplay session with your friends on the system. When your event starts, users who registered for the event will automatically be added to a party so you can start playing right away.
- Play Together – This features allows all members of a Party to see what each person is playing so that you can easily join a friend’s game, or start a new game together.
Other New System Features
- Remote Play (PC/Mac) – We’re bringing PS4 Remote Play to Windows PC and Mac. This feature won’t be available to test in the beta, but you can look forward to it soon.
- Dailymotion – With this update, you’ll be able to live stream directly to Dailymotion on PS4. We’ll also support archiving live broadcasts, like we do for other streaming services.
Δεν τους εμπιστευομαι και πολυ γιατι το εχουν ανακοινωσει απο περυσι αλλα το remote play ΠΡΕΠΕΙ να το δωσουν συντομα. Να δουλευει ομως οχι να σερνεται. Στο one το χρησιμοποιω πολυ και ομολογω οτι μου λειπει στο ps4 , οταν η τηλεοραση ειναι πιασμενη.