ΟΚ ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΦΙΛΟ.
Printable View
Ένα μεγάλο respect σε κάποιον whiteDLC (white σίγουρα το DLC δεν θυμάμαι αν είναι σίγουρο) ο οποίος χθες έκανε 60 kills σε 1 παιχνίδι.:confused::confused::confused:
Απλά :bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:
Ευχαριστω φωτη για τα καλα σου λογια αλλα η ομαδα πανω απο ολα .Με δασκαλο τον AKOLOV τετοια kill θα κανω. και μην λες τετοια γιατι ο geodion ..........
Κοκκινιζω , σταματηστε.....:tongue:
Golden dragunov OeO !! ΧΑΧΑΧΑΧΑ...
Αφιερωμένο στον δασκαλο Akolov(sorry φιλε δεν το χω σε χρυσο).
Γιαννη εννοητε οτι σ΄αυτα που ειπα ο geodion ειναι στους χρυσους οπως και ο exoset.........οι υπολοιποι αργουμε:banghead:γαμωτο
http://www.ps3forums.gr/vb/attachmen...1&d=1211463664
http://www.imageshack.gr/files/1c8uqhqtrvrknyyuun9a.jpg
Χρυσο Dragunov θελετε?? Οριστε :p
Οσο θα λειπω στο εξωτερικο μην αρχισεις και μου το παιζεις αρχηγος στην ομαδα γιατι θα το μαθω geodion . Και αντε ευκαιρια τωρα στο 10ημερο να γινεις χρυσος μπας και εισαι λιγο καλυτερα και κοψεις την κλαψα . Αν παλι δεν τα καταφερεις θελεις να σου δωσω το ID μου να μπαινεις χρυσος χα χ χα χα χα ..... θα μου λειψει η παρεα σας αλλα 10 μερες ειναι θα περασουν .ΝΑΣΟ - ΓΙΩΡΓΟ - GIO - ΦΩΤΗ - ΣΤΡΑΤΟ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ δυνατα και μην μασατε με τιποτα .....
Ρε γιαννη , απο το forum θα μαθαινω οτι ετοιμαζεις ταξιδι (μοναχα για παρτη σου....) ?
Τεσπα , να περασεις ομορφα ! Και εγω την αλλη βδομαδα παω την γνωστη πενθημερη μυκονο , αρα θα συμπεσουμε λογικα.....
Το dragunov το ειχα χρυσο εδω και κανα 4 μηνο γιωργο...απλα μου την βαρεσε και ηθελα να παιζω με dragunov οπως παιζω με mp5 οχι σαν sniperας :P (φυσικα με οχι και τα καλυτερα αποτελεσματα) Ωστοσο τα μπινελικια του Γιαννη ηταν αρκετα να το παρατησω .... πουφ...:badpc::fryingpan:
Τεο , την βαφη την πετυχες ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!
Ερχεσαι να μου ριξεις και καμια ξανθια ανταυγια στο μαλλι ?
άντε και όταν ξαναμπώ να είστε όλοι χρυσά σουβλάκια
Καλο ταξιδι φιλε Γιαννη να περασεις καλα ,κοιτα μην σε πιασει καμοια στερηση και ψαχνεις ps3 και αρχισεις να τρεμεις να χτυπιεσαι και να φωναζεις φερτε μου ενα ps3 ferte ,ferte ,ferteeeee,(στα αγγλικα στο γραφω επειδη θα ΄σαι εξωτερικο)χιχιχιχιχχι
Avoir la demande deprival maintenant, jeûner un MP5 et mes pillules.....:banghead:
ετσι θα με καταλαβουν μονο .σημερα θα μπω να το καψουμε ......:bgrin2:
Eυχαριστω πολυ jorge . παλι χαθηκες εσυ τσογλανι .σε επιασε το συνδρομο teo - stavtag .
(akolov) Και εγω την αλλη βδομαδα παω την γνωστη πενθημερη μυκονο , αρα θα συμπεσουμε λογικα.....
Τυχερακια μες τα πιπινια σε βρισκω καθε φορα ........
Σημερα ειδα για πρωτη φορα στη ζωη μου να τρεχουν τοσο γρηγορα κοτες .Καποιοι ηθελαν να μας πετυχουν να μας μαθουν τι παει να πει cod .Ταινια της χρονια ' ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ '