Η δεν θα ασχοληθούν καθόλου να δημιουργήσουν περισσοτερα/ ποιοτικότερα assets, όπως γίνεται πάντα με τα multiplatforms.
Printable View
Η δεν θα ασχοληθούν καθόλου να δημιουργήσουν περισσοτερα/ ποιοτικότερα assets, όπως γίνεται πάντα με τα multiplatforms.
PS5 Dev Kit Cooling System Detailed In New Sony Patent
https://www.psu.com/wp/wp-content/up...em-768x601.jpg
https://nl.letsgodigital.org/uploads...ystation-5.pdfQuote:
An electronic device has a plurality of cooling fans for supplying air to a heat sink. The plurality of cooling fans create air flows that pass through the heat sink from a first side of the heat sink toward a second side of the heat sink.
The heat sink is disposed oblique to the left-right direction and the front-rear direction of the electronic device. An exterior member has an intake port formed along the first side of the heat sink and oblique to the front-rear direction and the left-right direction.
A heat sink is disposed on a microprocessor mounted on a circuit board. A cooling fan is disposed upstream of the heat sink, and a power supply unit is disposed downstream of the heat sink. Air sent out from the cooling fan passes through the heat sink, passes through the power supply unit, and is discharged to the outside.
Λοιπόν παιδιά πιστεύω οτι θα είναι πολύ κοντά στο dev kit ο σχεδιασμός βάση του όσον ακούγονται περί αυτού. Κάτι πρωτοφανές κτλ. Προσωπικά δεν θα με χαλάσει καθόλου. [emoji3][emoji3][emoji3]
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξαιρετικά αναλυτικό το έχει προς το τέλος, με μία τεράστια ψύχτρα και 6 ανεμιστήρες!!! Ημερομηνία βλέπω σημερινή και υποβολή της πατέντας για χρήση σε όλες τις χώρες, κατάλαβα καλά; Μήπως όλο αυτό (σχεδιασμός, πατέντες, κλπ) είναι ολίγον υπερβολικό απλά και μόνο για ένα devkit; Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να συμβιβαζόμαστε με την ιδέα ότι η μορφή αυτή ίσως δεν απέχει και πολύ από τον τελικό σχεδιασμό; Αναρωτιέμαι μάλιστα αν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η αίτηση των πατεντών κατατέθηκε σήμερα, όπου υπό κανονικές συνθήκες θα γινόταν και το PS5 Event, αλλά τελικώς αναβλήθηκε.
Όντως πολύ ενδιαφέρουσα η πατέντα. Τέρας μου φαίνεται σαν σχεδιασμός βέβαια αλλά αν λειτουργεί καλά δεν με νοιάζει και τόσο.
Παίζουμε αρκετές ώρες, οπότε το μόνο που με ενδιαφέρει πλέον, είναι απλά να μην κάνει θόρυβο, και ας έχει σχεδιασμό σαν τούβλο!
Γουστάρω τον σχεδιασμό. Που όπως είχαμε προβλέψει κάποια παιδιά εδώ μέσα αρκετό καιρό πριν, όπως ήταν το ντεβ-κιτ έτσι θα είναι και το τελικό προϊόν.
Προσωπικά από την αρχή μου άρεσε αυτός ο φουτουριστικός σχεδιασμός.
Έχω ξαναπεί βέβαια πως το τελευταίο πράγμα που νοιάζει για την κονσόλα (και κάθε κονσόλα) είναι ο σχεδιασμός.
To μόνο που μ'ενδιαφέρει στον σχεδιασμό είναι να είναι φέτα, πως να το πω, dvd player,
να μπαίνει στα συρτάρια οριζόντια όπως ήταν μέχρι τώρα όλα τα PlayStation (με εξαίρεση το original που άνοιγε από πάνω και δεν βόλευε),
να μην είναι δηλαδή σαν το series X κάθετο, πύργος, μονάδα, το κουτί του υπολογιστή ή όπως αλλιώς το λένε.
Συγνώμη, άλλα έξι cooling fans και σε full speed και τα έξι θα είναι ήσυχη και αθόρυβη κονσόλα? Πιο πολύ για Dyson το κόβω....
Το design όπως το είδα δεν ξέρω αν μου αρέσει. Σίγουρα δε μου αρέσει καθόλου όμως με το ασημί-μαύρο χρώμα που έχουμε δει ως τώρα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν με νοιάζει ας κάνει και σαν τρακτέρ... Αρκει να έχει καλή ψύξη βέβαια
Η ελπίδα παθαίνει παντα τελευταία.
Μακάρι να είναι κοντά εστω σε αυτο και όχι οπως το dev kit ..
Και μια καλύτερη φωτο.
https://i.imgur.com/eYpkoAO.png
Ασχήμια πάντως αν είναι έτσι.
Η ψυκτρα μοιάζει πιο μεγάλη και από του Χ. Στην μια μεριά η ψύξη στην άλλη το τροφοδοτικό, αλλά να θυμίσω και μια άλλη πατέντα που είχε ψύξη και από τις δύο μεριές της μητρικής, μπορεί στην τελική συσκευή να είναι διαφορετικό δηλαδή.
Όπως έχω πει από παλιά το form factor των Κιτ ήταν πολύ περίεργο και δαπανηρό για να είχε χρησιμοποιηθεί μόνο για αυτά. Επίσης ίσως το παραπάνω επιβεβαιώνει εν μέρει φήμες που έλεγαν ότι δεν δείχνουν την κονσόλα γιατί ο κόσμος δεν θα πίστευε ότι μπορεί να κατασκευαστεί εύκολα, αλλά και την φήμη για το μέγεθος και το βάρος της κονσόλας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλα εννοειται οτι το τελευταιο που με ενδιαφερει ειναι το design της κονσολας.
Απλα μου κανει εντυπωση σε ποσους δεν αρεσει το jetpack, προσωπικα μου φαινεται πολυ ωραιο και διαφορετικο σαν βασικο design, με δεδομενο οτι θα παρουσιαστει κατι πολυ πιο slick σαν τελικο. Δεν ειναι απλα ενα κουτι οπως συνηθίζεται.
Αν αυτο το design βοηθαει και τη σωστη ψυξη ακομα καλυτερα.
Να βαλουν αλλο design στην κονσολα να γλυτωσουμε τα memes με ομοιοτητες με τουαλετες :P
Kαποια σχολια του Matt. Ειναι 3rd party dev.
Eδω μιλαει για τις επομενες mid gen κονσολες. Λογικα θα τις εχουμε ξανα.
Για αυτους που μιλανε για PR.Quote:
Originally Posted by Matt
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Το PC θα ακολουθησει κλασικα με brute force και μια συγκριση με το Series X οσον αφορα την αρχιτεκτονικη.
Τι περιμένει απο τα multiplatform.Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
https://www.techradar.com/news/the-p...thing-to-go-by
Το βάζω ετσι απλα για κουβέντα.
Είναι τα dev kit του original ps εως και το ps4 .
Οπως ειπαν και τα παιδιά εδω εχει πέσει πολυ δουλειά για dev kit , οποτε και το τελικό αποτέλεσμα να είναι παρόμοιο. Ελπίζω απλα σε ποιο στιλιζαρισμενο τελικό αποτέλεσμα ,διοτι προσωπικά το dev kit οπως ειναι ..Μου χαλάει την αισθητική. Το ασήμι με το μαύρο οτι χειρότερο λολ
Τόσα leaks βγαίνουν κατά καιρούς για κινητά, κονσόλες, παιχνίδια κτλ και τώρα που θέλουμε για το PS5 δεν έχει βγει κανένα. LOL
Ακριβώς ..στήν περιπτωση ps2 καναν λίγο φινίρισμα αλλα ειναι σχεδόν ίδια με το dev kit .
Για να δουμε . :)
Συμφωνω.
Οπως εχουν ξαναπει πολλοι δεν νομιζω να έμπαιναν στη διαδικασια ενος τοσο ιδιαιτερου design μονο για το devkit. Θα μπορουσε να ειναι ενα κουτι και να τελειωνε η ιστορια.
https://youtu.be/NA11OGlWh5k
Έχει αρχίσει και ακούγεται πολύ το Bloodborne για PC. Το συγκεκριμένο βίντεο το έκανε share ο Wario64
Η συγνώμη του Linus στον Sweeny, και το πως την πάτησε
https://www.youtube.com/watch?v=4ehDRCE1Z38
Περίπου στα 4:30 λέει ο άνθρωπος (που παραδέχεται τα ΠΟΛΛΑ λάθη του και άλλων ΠΟΛΛΩΝ "καθηγητών" σύγχρονης τεχνολογίας) το εξής:
"όταν δείχνουμε ssd στον κόσμο και όταν τους μετράμε απόδοση, μας συμφέρει να στεκόμαστε στα νούμερα της ταχύτητας......γιατί ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. Οπότε μεγάαααααααλο νούμερο = γαμάει και δέρνει, ενώ μικρόοοοοο νούμερο = φόλα. Είμαστε όλοι λάθος, γιατί το μυστικό είναι στην DRAM cache, στον controller (και μετά συνεχίζει να λέει πολλά) "
Επιτέλους, γιατί εδώ και πόσο καιρό μας είχε γίνει η υπομονή κουρέλι, να προσπαθούμε να εξηγήσουμε σε διάφορους που προέρχονται (έχουν γνώσεις δηλαδή) ΜΟΝΟ από τον PC τομέα, αυτά που δεν μπορούν να καταλάβουν (λόγω στείρας γνώσης = PC).
Επι-τέ-λους.
Εντωμεταξύ, αυτά τα υποκυκλώματα/τσιπάκια ΑΝΕΚΑΘΕΝ έπαιζαν ρόλο στα αποθηκευτικά μέσα, είτε αυτά λέγονται δισκέτες (PC 360/720KB και 1.44ΜΒ, Amiga 880Κ/1.76ΜΒ.....ίδια ακριβώς δισκέτα αλλά μόνο και μόνο λόγω διαφορετικού κοντρόλλερ αλλάζει η απόδοση / αυτά στα 80s), είτε με την πάροδο του χρόνου λέγονται tape streamers, είτε SCSI σκληροί δίσκοι, αργότερα PATA (IDE), μετά SATA, μετά SAS, είτε CD-ROM (WORM, CD-R κλπ), είτε DVD-ROM, BD-ROM και πλέον SSD με τις διάφορες υλοποιήσεις τους.
Όμως, μεγάλο όμως, επειδή έχει εκλείψει η εναλλακτική τεχνολογία εδώ και 27 χρόνια περίπου και έχουν κυριαρχήσει συντριπτικά οι PC ΠΑΝΤΟΥ, με αποτέλεσμα η δική τους τεχνολογία να πωλείται και άρα αυτή τη τεχνολογία να μαθαίνουν οι μεγαλύτεροι ηλικιακά χρήστες που ασχολήθηκαν αργά, όπως και οι νεότερες γενιές*, θεωρούν λοιπόν ότι ΑΥΤΗ η τεχνολογία υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ και τίποτε άλλο δεν μπορεί να παραχθεί.
Μόνο που δεν είναι έτσι, ούτε ήταν ποτέ.
Απλώς, είναι άτυχοι γιατί βρέθηκαν εντός τεχνολογίας την εποχή που μόνο PC υπάρχουν (και οι Mac έχουν ίδια τεχνολογία), οπότε δεν έχουν άλλες συγκρίσεις.
Ο αστερίσκος που έβαλα πιο πάνω είναι, γιατί αν θες πραγματικά να μάθεις από τεχνολογία ανοίγεις βιβλία, ψάχνεις για πληροφορίες στο Ιντερνετ για την ΙΣΤΟΡΙΑ της τεχνολογίας, μπας και πραγματικά ανοίξεις τα μάτια σου και καταλάβεις ότι "εκεί έξω" υπήρχαν ένα σωρό τεχνολογίες, πολύ πιο πρωτοποριακές από αυτές των PC (απλώς ο PC επικράτησε από άλλες μεθόδους, κυρίως επιχειρηματικών κινήσεων από μεριάς MS, όχι λόγω τεχνολογικής υπεροχής).
Αν είχαν αυτές τις ιστορικές γνώσεις (εκτός κι αν τις έχουν εμπειρικά, δηλαδή τις έζησαν), τότε θα μπορούσαν να "δουν" τι πραγματικά έλεγε ο Σέρνυ.
Αφής στιγμής δεν τις έχουν, δεν τους είναι εύκολο να καταλάβουν/αντιληφθούν/συλλάβουν επακριβώς τι έλεγε ο Σέρνυ.
Και κάπως έτσι........την πάτησε και ο Linus και το παραδέχεται στο παραπάνω βίντεο.
Η πλάκα είναι, ότι ο Linus θεωρείται από μυριάδες άτομα "αυθεντία" και τον ακούν προσεκτικά.
Ιστορία παιδιά. Σε όλους τους τομείς, όχι μόνο τεχνολογία.
Εξηγεί πολλά.
Είτε την έχεις ζήσει, είτε την έχεις μελετήσει, σου προσφέρει πολλά νοητικά εργαλεία για να ερμηνεύεις το τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σου τεχνολογικά.
Χωρίς αυτή, απλώς δεν μπορείς να καταλάβεις, αλλά δυστυχώς "νιώθεις" ότι όντως έχεις καταλάβει.
Και εκεί αρχίζουν οι αντιπαραθέσεις, το μπάχαλο, όχι μου είπες έτσι όχι σου είπα αλλιώς κλπ κλπ.
EDIT: από το 4:30 και μετά, σε όλο το υπόλοιπο βίντεο επεξηγεί το ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ έχει κάνει η αυστηρή ενασχόληση με τα Windows PC (συμπληρώνω: και Mac και Linux), διότι........έκανε τον ίδιο τον Linus να μην ξέρει να κρίνει. Φωνάζω επί χρόνια ότι το software όπως λειτουργεί εντός των Windows, γονατίζει το σύμπαν (εννοώ ότι κόβεται ΠΟΛΛΗ απόδοση).
Φωνάζω ότι "τα PC δεν έχουν έξυπνη τεχνολογία, απλώς δυνατές CPU/GPU, γρήγορες RAM και πλέον γρήγορα αποθηκευτικά μέσα.......αλλά τα λειτουργούν με "χαζό" τρόπο........δηλαδή δεν έχουν custom και έξυπνη ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ τεχνολογία, όπως περαιτέρω controllers, υποκυκλώματα, έξυπνους τρόπους για να εξαλείφονται τα bottlenecks στην ροή δεδομένων".
Το "φωνάζω" δεν εννοώ κράζω τους χρήστες, όχι.
Εννοώ ότι επίτηδες έχουν έτσι τα PC εδώ και δεκαετίες κατασκευασμένα, ώστε να πείσουν τους χρήστες "θες καλύτερη απόδοση; ε, τότε αγόρασε νέα εξαρτήματα και κάαααποια στιγμή εντελώς ολόκληρο νέο PC". Και κάπως έτσι βγάζουν φράγκα οι εταιρείες εις βάρος των χρηστών, οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν τις απαιτούμενες ιστορικές/εμπειρικές γνώσεις για να καταλάβουν τι μεγάλη κοροϊδία ζουν και ματώνει η τσέπη τους.
Χαίρομαι που έστω και με έμμεσο τρόπο το PS5 και η Sony, ίσως, να ανοίξουν τα μάτια των χρηστών να καταλάβουν ότι ΔΕΝ είναι cutting edge η αρχιτεκτονική των PC. Yes, sure, όντως οι CPU/GPU/RAM/SSD που μπορεί να βάλει ο χρήστης έχουν μεγάλες αποδόσεις.
Αυτό που δεν ξέρουν οι χρήστες όμως είναι ότι: για να λάβεις το 100% της απόδοσης αυτών των τσιπ, πρέπει α) να έχεις σχεδιάσει ένα πανέξυπνο γενικότερο κύκλωμα από controllers, από άλλα τσιπ (DRAM ας πούμε / και όχι μόνο αυτή) και β) να έχεις λογισμικό που να "χτυπάει μέταλλο" στον προγραμματισμό, κάτι που δεν καταφέρνει ΚΑΝΕΝΑ OS εδώ και 25 χρόνια (και παραπάνω).
Δεν νοιάζει ούτε την Apple (Mac OS, iOS), ούτε την Google (Android), ούτε την MS (Windows) να έχουν σωστά OS που να εκμεταλλεύονται 100% το hardware, είτε λέγεται υπολογιστής, είτε κινητό τηλέφωνο, είτε ταμπλέτα, είτε κονσόλα! "απλώς πάρε το πιο δυνατό ή/και αναβάθμισε".
Αυτό προωθούν για να βγάζουν λεφτά με το τσουβάλι. Και το τμήμα μάρκετινγκ, κάνοντας όντως "καλή δουλειά" (έχει πείσει τους απανταχού καταναλωτές των τελευταίων 27 ετών) ότι "με τις αναβαθμίσεις σου, άρα τα λεφτά σου, οι εταιρείες εξελίσσονται και βγάζουν πιο δυνατή τεχνολογία. ¶ρα είναι προς δικό σου καλό να πληρώνεις συνέχεια για να αποκτάς πιο δυνατό τηλέφωνο, PC, ταμπλέτα, κονσόλα (της MS εννοώ, όχι Sony) ".
Και τα έχουν καταφέρει.
ΥΓ: Υποθέτω ότι επειδή είναι μεγάλο το ποστ μου η πλειοψηφία θα το προσπεράσει. Ας κάνει τον κόπο να το διαβάσει γιατί είναι για το καλό της τσέπης σας. Κυριολεκτώ. Πρέπει ΟΛΟΙ να αλλάξετε τρόπο που κρίνετε το τι μας "σερβίρουν" οι εταιρείες ως "έξυπνη τεχνολογία"......ενώ στην πραγματικότητα ΔΕΝ την εκμεταλλεύονται ΕΠΙΤΗΔΕΣ.
ΥΓ2: Όποιος δεν καταλαβαίνει από το 4:30 έως το τέλος του βίντεο τι ΑΚΡΙΒΩΣ εννοεί ο Linus, μπορεί να με ταράξει στις ερωτήσεις και πολύ ευχαρίστως να του απαντήσω με απλό τρόπο που θα καταλάβει.
EDIT:
Προς Valkyre και όποιον άλλον ενδιαφερόμενο = το παραδέχεται και ο Linus στο βίντεο ότι "τα παιχνίδια θα γίνουν μικρότερα σε μέγεθος" (εγώ συμπληρώνω ότι ίσως μερικά πολύ μεγάλα open world ίσως να είναι στα ίδια μεγέθη όπως τα σημερινά, αλλά δεν θα έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με ότι έχουμε ζήσει EVER)............ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή oi Sony-Cerny είναι ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ (επιστήμονες).
Δεν τον εχω παρακολουθησει καθολου τον συγκεκριμενο οποτε μπορει να ειμαι εντελως off, μου κανει λιγο επιτηδευμενο το ολο θεμα.
Ειναι πολυ λεπτομερες για apology video. Οτι δλδ δεν τα ειχε σκεφτει ολα αυτα (που απ' οτι καταλαβαινω ειναι πολυ λογικες σκεψεις για ενα tech literate ατομο) απο πριν?
Εβγαλε ολα αυτα τα συμπερασματα μετα απο ενα λαθος quote?
Μου κανει επαγγελματιας youtuber/social media figure που ολο αυτο ειναι λιγο υπερβολικο (και το πεσιμο και το apology) για ευνοητους λογους.
Μπορει να ειμαι εντελως off βεβαια μιας και δεν τον εχω παρακολουθησει.
Επέτρεψέ μου να σου πω ότι είσαι off ακριβώς για τους λόγους που υποθέτεις (δεν τον έχεις παρακολουθήσει).
Ο Linus είναι ο χρήστης - "γνώστης" των τελευταίων 25 ετών με στείρα γνώση (το παραδέχεται).
Αν δεν κάνεις κόπο, διάβασε τα παραπάνω ποστ μου και θα καταλάβεις!
EDIT:
Hakoo είσαι off όσο αφορά το συλλογισμό σου "Οτι δλδ δεν τα ειχε σκεφτει ολα αυτα (που απ' οτι καταλαβαινω ειναι πολυ λογικες σκεψεις για ενα tech literate ατομο) απο πριν? ".
Όχι, δεν τα έχει σκεφτεί γιατί έχει ΜΟΝΟ στείρες γνώσεις/πληροφορίες μέσα στο κεφάλι του + δεν έχει ΠΟΤΕ του ερευνήσει τι γινόταν τεχνολογικά ΠΡΙΝ από την εποχή του που αποφάσισε να γίνει PC gamer. Κυριολεκτώ: όντως δεν μπορεί να σκεφτεί διαφορετικά το μυαλό του γιατί τροφοδοτείται από συγκεκριμένου είδους πληροφορίες επί χρόοοοοοοονια. Οπότε και να θέλει δεν έχει μέσα του "γνωσιακούς ορίζοντες" παρά μόνο ΜΙΑ οδό σκέψης, άρα και αντίληψης.
Δεν είσαι off όμως hakoo όσο αφορά το apology, γιατί στο τέλος ΦΑΙΝΕΤΑΙ η αλήθεια: έκανε ερωτήσεις (το λέει) στον κύριο Σουίνι περί λογισμικού (εννοεί των Windows) και του hardware (εννοεί των PC), και των bottlenecks που προκαλούν. Αλλά δεν του έχει απαντήσει.
Τι περιμένει να του απαντήσει; Αυτά που λέω εγώ πιο πάνω; Εμένα δεν με νοιάζει να πιάσω δουλειά (ξανά) στην MS. ΚΑΘΟΛΟΥ. Ούτε με ενδιαφέρει να λέω ψέμματα στον κόσμο ως αρθρογράφος κι ας μου στοιχίζει επαγγελματικά. Τον Σουίνι όμως τον νοιάζει. Και στην τελική "μελέτησε μόνος σου κύριε Linus. Δεν γίνεται να στα φέρει όλα στο πιάτο ο Σουίνι.". Ιστορία τεχνολογίας λέγεται, μελέτησέ τη κύριε Linus. Εσύ θα κερδίσεις (αλλά θα χάσεις από σπόνσορες).
Θα συμφωνήσω. Γάτα ο Linus: πρώτα βγάζει pro-PCMR video και μαζεύει PCMR clicks και τώρα βγάζει pro-Sony video και μαζεύει PS5 clicks. Εδώ πριν λίγο καιρό είχε δήθεν τα ψυχολογικά του και σκεφτόταν να κλείσει το κανάλι του.... δεν είναι καθόλου πειστικός.
Spoiler!
Πλέον είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ τα (τεχνικά) κανάλια που δεν επιδίδονται σε clickbait τακτικές. Το καταλαβαίνεις από 2 πράγματα: 1) βγάζει videos αραιά και που, 2) ξεφεύγουν από το όριο των 10 λεπτών.
Εχμ, σόρρυ αν τα παραπάνω που έγραψα θεωρούνται οφφτοπικ.
ΔΕΝ είναι.
Αφορούν την φιλοσοφία σχεδίασης του PS5.
Και γιατί ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ οι PC να την πλησιάσουν, εκτός κι αν η MS πετάξει στα σκουπίδια ΕΝΤΕΛΩΣ τα Windows (αποκλείεται) και ταυτόχρονα οι PC κατασκευαστές στρώσουν κώλο κάτω να σχεδιάσουν πραγματικά έξυπνες motherboards (αποκλείεται).
Οι PC για να κάνουν αυτά που θα κάνει το PS5 θα το πάνε (το λέει εμμέσως στο βίντεο ο Linus) δια της πλαγίας οδού: θα πείσουν τους χρήστες να βάλουν 128 GB RAM!
Αρχικά οι χρήστες θα αγοράζουν με το κιλό την RAM, αλλά σε 32-64GB. Κατόπιν θα πέσουν οι τιμές, οπότε θα μεταβούν στα 128 GB. Και ολοένα περισσότερα GB RAM (160-192-256GB RAM). Το κολπάκι που εξηγώ στο (μεγάλο) παραπάνω ποστ μου για να βγαίνουν φράγκα εις βάρος της τσέπης των καταναλωτών.
ΥΓ:ΥΓ: Δυστυχώς, όσοι μπαίνουν από κινητό τηλέφωνο και διαβάζουν κατά 99,9% δεν θα κάτσουν να διαβάσουν τα προηγούμενα ποστ. Γιατί τόσο μεγάλα ποστ είναι κουραστικό να τα διαβάζεις από την μικρή οθόνη ενός κινητού τηλεφώνου. Δυστυχώς για αυτούς ρε γμτ. Και δεν το λέω ειρωνικά. Αλλά αισθάνομαι ότι δικαιώνομαι (στα @@ μας γι' αυτό βέβαια), αλλά κυρίως "δυστυχώς" γιατί επιτέλους φαίνεται τι κοροϊδιλίκι ρίχνουν στους καταναλωτές! Αυτά είναι τα "ψιλά γράμματα" από το βίντεο του Linus.
Επίσης και στην παρανόηση που έκανε και πάλι λάθος είναι. Ο γρηγορότερος ssd που λέει δεν είναι ένας αλλά 4, και υπάρχει και έκδοση με 8. Δεν μπορείς να πεις ότι ο Α δίσκος δεν ο γρηγορότερος επειδή σε Raid πιάνεις μεγαλύτερη ταχύτητα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα σε όλους παιδιά.
Έχω παλαβώσει σε γειτονικό site όσων αφορά τα σχόλια περί ταχύτητας του ssd για το PS5. Μιλάμε για κακία ρε παιδάκι μου. Και ειδικά από PC users. Λες και γώ δεν ξέρω τι τους έχεις κάνει. Μιλάμε τραβάνε μεγάλο ζόρι για να συγκρίνουν το PS5 με το PC. Δεν ξέρω αν ισχύει η παροιμία ((όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια)) αλλά μάλλον έτσι φαίνεται. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Τον Linus τον ειχα καιρο απορριψει γιατι ενω αρχισα να βλεπω μερικα βιντεο του ενιωσα οτι ειναι biased αρομο σε μεγαλο βαθμο και του εριξα ακυρο. Θα το δω ομως το συγκεκριμενο.
Το θετικό σε σχέση με το τελικό σχεδιασμό μιας retail κονσόλας από την Sony, από όσα έχουμε δει στο παρελθόν, είναι ότι πάντα αυτή είναι πολύ πιο λεπτή και πιο μαζεμένη από το εκάστοτε devkit. Είτε το devkit είναι ένα μεγάλο άσχετο κουτί (όπως στα PS, PS3, PS4), είτε κάτι που μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με το τελικό προϊόν (όπως του PS2) οι διαφορές στο μέγεθος είναι μεγάλες. Πιθανόν λοιπόν και το devkit του PS5 να έχει αυτό το vibe, τον ξεχωριστό σχεδιασμό σε μορφή V (λατινικό 5 κλπ όμορφα) το οποίο να περάσει και στο τελικό προϊόν που θα έρθει στα χέρια μας, αλλά σε πιο στυλιτζαρισμενη μορφή.
Βεβαίως από την άλλη έχουμε και τις φήμες ότι η κονσόλα είναι σαν 2 PS4 Pro το ένα επάνω στο άλλο, το οποίο νομίζω είναι πολύ bulky σαν σχεδιασμός, αλλά ποιος ξέρει αν έχει αυτόν τον αεραγωγό στην μέση (το V) αν μετριάζει έτσι κάπως την όλη κατάσταση. Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να το δούμε πως είναι.
Μπορεί να μην έχει και τόση σημασία αλλά σίγουρα δίνει επιπλέον πόντους ένας όμορφος σχεδιασμός. Τι λέτε και εσείς; Βάσει του DualSense μια λευκή κονσόλα από την Sony μετά από πολλά χρόνια με μαύρες λεπτομέρειες θα είναι το next best thiing;
Προσωπικά δεν θα με χαλούσε καθόλου το λευκό. Οπως έχω ξαναπεί και για το σχεδιασμό του devkit εξίσου μου αρέσει. Και η ψύξη φαίνεται άμεση. Η εισαγωγή και εξαγωγή του αέρα βάση σχεδιασμού ειναι κοντά οπότε πιστεύω θα έχει αποτέλεσμα. Λιγάκι τον θόρυβο φοβάμαι. Γιατί 6 fans δεν είναι και λίγα.