Οποιος θέλει εξώφυλλο μόνο με τον Wilshere, μπορεί να το κατεβάσει από εδώ.
GameTrailers Review 9,3 (To 11 είχε πάρει 9,0)
[gt]721634[/gt]
Printable View
Οποιος θέλει εξώφυλλο μόνο με τον Wilshere, μπορεί να το κατεβάσει από εδώ.
GameTrailers Review 9,3 (To 11 είχε πάρει 9,0)
[gt]721634[/gt]
Κατεβαστε ολες τις ελληνικες ομαδες αλλα κ τις κυπριακες απ'το creation center ανετα!!ΤΙς ΒΡΕΙΚΑ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ορματε
ginete logos sta forum ths ea gia ena bugg pou patas select kai xrisimopiis ton termatofylaka kai etsi h amhna doulevi apo to cpu, den katalaba akrivws, exete paratirisi tpt? gia to online milaw
Και απο εμένα τα καλύτερα για το FIFA 12 αν και στην αρχή μου είχε κακοφανει η αργή ταχύτητα αλλα μόλις το συνήθισα κολλησα......μακραν το καλύτερο ποδοσφαιρακι που έχω παίξει
Εν το μεταξύ κάτι λίγο άσχετο και χωρίς να θέλω να μειώσω το προ που είναι πολυ καλο φέτος μόλις πήγα στο ταμείο να πληρώσω (public) γυρίζει ο ταμειας σε έναν άλλο και λέει "καλα τι πανικός που γίνεται με το FIFA ρε φιλε........σου το είπα πως θα το σάρωνε το πρό"
Βγαίνοντας είδα και αφίσες για πρωτάθλημα FIFA με δώρα....μπαίνοντας στο αυτοκίνητο άκουσα και για πανελλήνιο πρωτάθλημα FIFA.......ένα τραγούδι μένει μόνο και ο βασιλιάς έχει εκθρονιστεί για τα καλά.
Πως άλλαξαν οι καιροί!!!
παιδες,,μηπως θα επρεπε να ασχοληθουμε και με τους sliders η δεν σκοπευετε να τους πειραξετε?
paidia epaiksa k egw 3-4 paixnidia online. h alitheia exei arketo lag... den kserw an ftaei h syndesh m pou de nomizw, gt sto 11 pigene sfaira. genika to paixnidi teleio, arkei na mathoume liiiigo tis amynes. vasika na tis synithisoume. se poia camera paizete? nomizw h dynamic einai h kalyterh...xazeveis me to animation. aythn protimw. an k h tele voithaei sto na deis "makria" k na vgaleis kamia kalh mpalia...
tele me full zoom kai elaxisto height ;) ontos kai h dynamic einai kalh
Πολυ δοκαρι,πολυ πεναλτι,πολλα γκολ,πολυ διασκεδαση!
Παιδιά εγώ ημουν υποστηρικτης του pro μέχρι και πέρσυ αν και στην next gen δεν μου άρεσαν τα ποδοσφαιράκια...φέτος νομίζω το fifa ξεφυγε για τα καλά....εκπληκτικο animation και simulation AI (ισως θα είναι η πρώτη φορα που θα αγοράσω ποδοσφαιράκι για να το παίξω online)....όμως σε 2 πραγματάκια έχω θεμα....στις πάσες (εχω συνηθησει απο το προ που ήταν πιο εύκολες) οι οποιες κατά 50% δεν πάνε εκει που θέλω...απ'οτι καταλαβα θέλει κατευθυνση για να επιλέξω σε ποιον να πασάρω και μετα θελέι συνεχόμενο πατημα του X για να ρυθμίσεις δύναμη αλλιως δεν φτανει στον παιχτη.....έχετε να μου δώσετε μερικές βασικές τρίπλες (button combo) γιατι είναι δύσκολο να περάσεις τον αντίπαλο στα άκρα μόνο με τρέξιμο.....και τέλος τι είναι προτιμότερο στο fifa12 ανάπτυξη από τα άκρα η ανεβαίνετε σταδιακά με passing game?
το GT εβαλε ωραια βαθμολογια κ στο προ με 8.4 και gameplay 9.2...μπορω να πω απο τα καλυτερα review που εχω δει κ στα 2 παιχνιδια κ αρκετα αντικειμενικα
το θεμα δεν ειναι να σου πουμε εμεις πως θα ανεβεις στην επιθεση με πασες η με τριπλες το θεμα ειναι εσυ με τι γουσταρεις να ανεβεις θες αλλα μπαρτσα πασα πασα πασα και γκολ η θες κριστιανο να κανεις τριπλες να περασεις του παντες και να βαλεις γκολQuote:
Παιδιά εγώ ημουν υποστηρικτης του pro μέχρι και πέρσυ αν και στην next gen δεν μου άρεσαν τα ποδοσφαιράκια...φέτος νομίζω το fifa ξεφυγε για τα καλά....εκπληκτικο animation και simulation AI (ισως θα είναι η πρώτη φορα που θα αγοράσω ποδοσφαιράκι για να το παίξω online)....όμως σε 2 πραγματάκια έχω θεμα....στις πάσες (εχω συνηθησει απο το προ που ήταν πιο εύκολες) οι οποιες κατά 50% δεν πάνε εκει που θέλω...απ'οτι καταλαβα θέλει κατευθυνση για να επιλέξω σε ποιον να πασάρω και μετα θελέι συνεχόμενο πατημα του X για να ρυθμίσεις δύναμη αλλιως δεν φτανει στον παιχτη.....έχετε να μου δώσετε μερικές βασικές τρίπλες (button combo) γιατι είναι δύσκολο να περάσεις τον αντίπαλο στα άκρα μόνο με τρέξιμο.....και τέλος τι είναι προτιμότερο στο fifa12 ανάπτυξη από τα άκρα η ανεβαίνετε σταδιακά με passing game?
Σε ενα thread του FIFA με το παιχνιδι να εχει ξεφυγει και να ειναι το καλυτερο που εχει βγει ποτε χαλαρα,γιατι βλεπω ακομα ορισμενους να λενε για PES και να κανουμε συγκρισεις κτλπ?ΔΕΝ μας ενδιαφερει,εδω λεμε για την παιχνιδαρα!
Φιλε PDS δεν ξερω αν μπορεις να τις πειραξεις τις ομαδες δε το εψαξα ακομα
ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗ ΠΡΩΙ..κοιτα να δεις..να εχουν αδειασει τα ραφια απο φιφα 12 και να εχει μονο προ...
φιλε μαλλον επεσες στην περιπτωση....επειδη ΟΛΗ η Ελλαδα παιζει ΠΡΟ,εφεραν 3-4 FIFA μπας και τα παρει κανεις...μαλλον σε προλαβαν και τα πηραν...και τωρα περιμενουν να εμφανιστουν οι ορδες των PRO-Fan για να παρουν το βασιλια που γυρισε στο θρονο του!!....
Υ.Γ...οταν λεω οτι το δισκακι του PRO ειναι μονο για να το κρεμαμε στο μπαλκονι να διωχνει τα περιστερια , καποιοι με κραζανε...
Παιδες εχω μια υποψια...
Μηπως το Fifa 12 ειναι το καλυτερο παιχνιδι simulation που εχει βγει ποτε??
Και εξηγουμε.
Ολοι παραδεχομαστε οτι το NBA 2K ειναι κορυφαιο σαν simulation αλλα νομιζω στο οτι υστερει πολυ στο online κομματι που ειναι πολυ σημαντικο τουλαχιστο για μενα. Ειχα παρει περισυ το 2K11 με σκοπο να φτιαξω ενα παιχτη για να τον χρησιμοποιω στο online αλλα δεν μπορεσα να παιξω ουτε ενα ματσακι. Τι γινεται δεν υπαρχουν παιχτες?
Φετος στο Φιφα δεν μπορω να ξεκολλησω απο το αντιστοιχο mode δηλαδη συγκεκριμενα παιζω συνεχως pro ranked matches (ακομα δεν εχω μπει σε καμια ομαδα αλλα ειμαι κλεισμενος) .Το συγκεκριμενο mode εχει υποστει τρομερη βελτιωση . Πραγματικα το lag ειναι εντελως ανυπαρκτο . Γενικα εχει δωθει εμφαση στο αμυντικο κομματι του παιχνιδιου κατι που το κανει πολυ ρεαλιστικο. Παλιοτερα στο Fifa 11 εβλεπες κατι σκορ 6-5 , 4-5, 7-0 κτλ . Τωρα ειδα μεχρι και 0-0 σε 10λεπτο!! Απιστευτη βελτιωση. Αισθανομαι λες και ειμαι πραγματικο σεντερ μπακ. Προσεχω να βγαλω offside τους επιθετικους και προσπαθω να βγω μπροστα απο τους επιθετικους για να παρω την μπαλα οπως ακριβως γινεται στο ποδοσφαιρο. Επισης παρατηρω οτι το "γιουργια " football πλεον ανταμειβεται δυσκολα (πρεπει να εισαι τυχερος πολυ δηλαδη για να παρεις ολες τις κοντρες) πραγμα που μεχρι περισυ επιανε μεχρι ενος βαθμου. Για αυτο το λογο βλεπω πολυ πιο ωριμες συμπεριφορες απο αρκετους παιχτες . Προσπαθουν να δωσουν σωστες πασες και οχι συνεχεια direct γιομες. Υπαρχουν βεβαια και καποιοι μαλακες που π.χ κανουν τακλιν στο συμπαιχτη τους η παιρνουν τον τερμοτοφυλακα και προσπαθουν να μιμηθουν τον μηρτσο (χαχαχα). Αυτοι με τον καιρο και οταν σχηματισουν οι ομαδες(clubs) θα εξαφανιστουν οποτε θα εχουμε ακομα καλυτερο επιπεδο.
Αυτα απο εμενα για το εκπληκτικο Φιφα και θα ηθελα να σημειωσω επισης οτι το φετινο Φιφα πρεπει να αποτελεσει το απολυτο παραδειγμα για την Κοναμι αν θελει καποια στιγμη να ανεβασει το δικο της επιπεδο. Πραγματικα καποιες φορες δεν ειναι κακο να αντιγραφεις εκτος και αν η Κοναμι εχει καμια δικια της εκπληξη για το μελλον αν και πολυ αμφιβαλω. Μην παρεξηγηθω , το φετινο προ ειναι αρκετα βελτιωμενο αλλα οταν ειναι να το συγκρινω με το φιφα ειναι σαν να συγκρινω αστακο θαλλασης με τσιπουρα ιχθυοτροφειου (ισως ειναι λιγο ατυχης η συγκριση).