η γνωστη τακτικη της MS αναμιγνυεις μια αληθεια με ενα ψεμα, η αληθεια ειναι στις κονσολες που εχει πουλησει που ειναι κοντα στο νουμερο που λεει, το ψεμα βεβαια ειναι στο ποσοστο που ειναι λιγο κατω του 30%
Printable View
Εχει φυγει εδω και χρονια απο τη ND ο Jason Rubin.
Δες το δεύτερο σχόλιο στο λινκ, τα λέει όλα νομίζω. Ανάμιξη αριθμών και ποσοστών όπως περίπου μας βολεύει. Εγώ ακόμη να χωνέψω την επιτυχία του kinect, ουσιαστικά κατέστρεψε την κονσόλα όσον αφορά τους αποκλειστικούς τίτλους ποιότητας και άλλαξε το γενικό ύφος της μηχανής. Αλλά αν αυτο θέλουν οι υπόλοιποι χρήστες του, ποιος είμαι εγώ να γκρινιάζω για αυτή την στροφή που έκανε η ms.
Ανακοινωθηκε τελικα το Cyberpunk RPG στην conference της CDprojekt.
Θα ονομαζεται.....Cyberpunk και θα βασιζεται στο Role playing game Cyberpunk 2020 (made by Mike Pondsmith ο οποιος εκανε και την εμφανιση του για να μιλησει για το feeling που θελει απο το παιχνιδι.)
http://en.wikipedia.org/wiki/Cyberpunk_2020
Απο τα info που θυμαμαι ειναι οτι θελουν nonlinear storytelling ,lots of classes to play as ,runs on W2 engine και οτι περιμενει καποιος απο cyberpunk games(weapons,gadgets,implant upgrades κτλ).Ειχε και καποια αλλα bullet points αλλα δεν τα θυμαμαι :P.
Δεν ειδα να αναφερει platforms αλλα μπορουμε μαλλον με σιγουρια να πουμε πως PC και 360 ειναι σιγουρα και του ps3 θα δειξει(based on W2 μιλαω παντα).
edit: Ξεχασα να αναφερω πως οπως και με το witcher 2, μπορειτε πλεον να παρετε ενα digital copy του witcher 1 αμα εχετε αγορασει το Witcher 1 σε physical copy.
http://www.gog.com/en/witcher2/backup/
Απλα βαζετε το W1 cdkey σας και θα σας το κανει στο register gog account σας.
Media?????
Platforms???
Kαλα τι σκατα παρουσιασαν, bullet points?
Come on Cd Project...
Κυριως το δευτερο, αν δεν ανακοινωθει για ps3 εκ των πραγματων δεν μπορω να ενθουσιαστω.
Απο οτι καταλαβα ειναι σε pre-production,για αυτο και δεν ειχαν τιποτα χειροπιαστο να δειξουν και τις platforms να ανακοινωσουν(μεγαλυτερη ξενερα θα ειναι imo να αρχιζουν να λενε platforms και μετα να ακυρωνουν imo).Dissapointing οτι δεν εδειξαν τιποτα ομως.
Still,being made by the witcher team αμα ακουσα καλα οποτε hyped for it :3
Aν ειναι pre production δεν επρεπε να το ανακοινωσουν ρε Νικολα, αυτα μονο οι Ιαπωνες πλεον τα κανουν, να ανακοινωνουν κατι δλδ που δεν εχει μπει καν στην παραγωγη. Ξεπερασμενα πραγματα πλεον...
Τεσπα, στην αναμονη για platforms.
Δεν ειναι τπτ, ειναι η μικρη ανακοπη της ημερας για μενα
Rumor - Kingdom Hearts HD Remix To Be Shown At E3 2012 For PS3, Wii U, and PS VITA
To FF versus εγινε FF XV??
[youtube]DMNywn0rCDw[/youtube]
μπορει να ειναι φαρσα
^^ δεν θα μου κανει εντυπωση...
Fake.
Αυτος που προσπαθει να κανει Ιαπωνα που μιλαει Αγγλικα ολα τα λεφτα.
Το πιθανοτερο να ειναι φαρσα φοιτητων μιας και πρεπει να ειναι σε lecture class πανεπιστηιμου.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=uSPIgisqzTo"]Lego Lord of the Rings debut trailer 2012 - YouTube[/ame]
Παιδες εχω μια απορρια. Οπως γνωριζουμε, ο Κοτζιμα εδω και χρονια αναπτυσσει μια νεα μηχανη γραφικων, την οποια ονομαζει Fox Engine.
θα ηθελα λοιπον τη γνωμη καποιων ειδικων πανω στο θεμα γιατι εχω ορισμενες απορριες.
Πρωτα απο ολα ο Κοτζιμα φτιαχνει αυτην την μηχανη γραφικων για τα PS3 και 360? Θελω να πω εχει παρει ως βαση για την δημιουργια αυτης της μηχανης, τις δυνατοτητες των κονσολων της γενιας μας? Διοτι αν ναι, τοτε δεν ειναι τσαμπα κοπος? Η γενια αυτη τελειωνει και πραγματικα μου φαινεται ηλιθιο να επενδυει μεγαλα ποσα σε research για μια μηχανη πανω σε αυτα τα μηχανηματα.
Μπορει η μηχανη αυτη να αναβαθμιστει για τα δεδομενα της νεας γενιας? Λογικα ναι, φυσικα και μπορει. Ομως ποια ειναι τα δεδομενα της νεας γενιας? Κανεις δεν τα ξερει ακομα. Οποτε ο κοτζιμα, με τι πυξιδα ακριβως πλεει στον ωκεανο, δημιουργώντας αυτην την μηχανη γραφικων? Ασχολειται εδω και χρονια και θεωρω οτι αυτο με το οποιο ασχολειται ή για να το πω πιο σωστα, η βαση την οποια χρησιμοποιει για να δημιουργησει αυτην την μηχανη γραφικων, ειναι κυριολεκτικα στα τελευταια της βηματα.
Εσεις που γνωριζετε μερικα πραγματα παραπανω, για πειτε την γνωμη σας, γιατι γενικα ολη αυτη η επενδυση του Κοτζιμα μου φαινεται οτι χρονολογικα γινεται σε παντελως λαθος περιοδο.
Θεωρώ δεδομένο ότι η Fox Engine θα είναι scalable και σίγουρα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη τίτλων που θα τρέχουν σε next-gen κονσόλες.
Επίσης θεωρώ απίθανο η ομάδα του Kojima να μη γνωρίζει που περίπου θα παίζουν τα specs του PS4. Αν θυμάμαι καλά το πρώτο trailer του MGS4 δεν έτρεχε στο τελικό hardware του PS3, που σημαίνει πως ο Kojima δούλευε το παιχνίδι πολύ πριν μάθει τι hardware θα έχει στο τέλος η κονσόλα.
Στην περιπτωση του MGS4 "νομιζε " οτι γνωριζε τα specs και γι αυτο μετα την κυκλοφορια του τελικου παιχνιδιου δηλωνε απογοητευμενος καθοτι οπτικα δεν μπορεσε να δωσει αυτο που νομιζε οτι θα ηταν εφικτο. Το πρωτο πρωτο τρεηλερ ετρεχε σε pc αλλα με τα υποτιθεμενα spec που ειχε δωσει η Σονυ, τα οποια ομως μετα αλλαξαν πολυ, εξου και το αισθητο downgrade.
το οτι η νεα μηχανη θα ειναι scaleable δεν αμφιβαλλω, απλα θεωρω οτι επενδυσε μεγαλα ποσα για να τρεχει η μηχανη στα Ps3 , 360 την στιγμη που δεν τον βλεπω να κυκλοφορει περισσοτερα απο 1 παιχνιδια στις κονσολες αυτες ακομη.
Απο του χρονου θα εχουμε σιγουρα την εμφανιση των νεων κονσολων. Ειναι πλεον βεβαιο αυτο. Οποτε νομιζω οτι αργησε ο Κοτζιμα να φτιαξει την μηχανη αυτη. Επρεπε να ειχε ξεκινησει νωριτερα. Βεβαια αυτος ξερει σιγουρα καλυτερα απο εμενα, εννοειται, αλλα ειναι λιγο περιεργο να δουλευει 4 χρονια τωρα σε μια μηχανη που τελικα οταν κυκλοφορησει οι κονσολες θα θεωρουνται λιγο-πολυ last gen.
Eννοειται οτι ειναι φαινομενικα τουλαχιστον παντελως ακυρο αυτο που κανει ο Kojima, δλδ να δουλευει σε μηχανη γραφικων αυτης της γενιας ενω αυτη οδευει προς το τελος της. Ειλικρινα ομως δεν μου κανει καμια εντυπωση, ενα δυτικο studio δεν υπηρχε περιπτωση να το κανει αυτο, απο τους Ιαπωνες τα περιμενω ολα σε οργανωτικο επιπεδο.
Και κατι ακομα, θυμαμαι τον Kojima να κραζει απειρα τους Ιαπωνες developers πριν καν αρχισει η κατρακυλα, για τους χρονους αναπτυξης, για τα κοστη κτλ.
Παρολαυτα δεν βλεπω κατι διαφορετικο και απο τον ιδιο, σε λιγες μερες συμπληρωνονται 4 ολοκληρα χρονια απο την κυκλοφορια του MGS4, για τα τωρινα δεδομενα της βιομηχανιας ειναι αδιανοητο ενα studio να παραμενει τοσο καιρο χωρις καποια κυκλοφορια. Υπαρχει ενδιαμεσα το peace walker βεβαια, αλλα μιλαμε για ενα παιχνιδι του psp...