όσοι ασχολείστε ακόμα με το online καντε με add να παίξουμε λίγο..!
ή πείτε μου ποιοι είστε και σας κάνω εγώ..!
Printable View
όσοι ασχολείστε ακόμα με το online καντε με add να παίξουμε λίγο..!
ή πείτε μου ποιοι είστε και σας κάνω εγώ..!
geonik, κάνε υπομονή και θα παίξουμε εμείς.
Θα τα ξεκινήσω εντός ολίγων ημερών τα online.
Παλεύω ένα άλλο παιχνίδι τώρα.
Είμαστε ήδη φίλοι. :P
παιδες τελικα σημερα εγω το άρχισα το game καποιο tip εχετε να μου πειτε ?
Αν σε ενδιαφέρουν τα τρόπαια μην αφήσεις το άλογο σου να πεθάνει! :P
Υπάρχει τρόπαιο να βγάλεις 20 missions με το ίδιο άλογο!
οτι missions ειναι αυτα(stranges και main)?εχω το 1ο απο το ραντζο που μου εδωσε η ξανθια.και εννοητε οτι το παω για πλατινα. σφαιρες να χαλαω αφοβα ή θα μου λειψουν?
Αφοβα. Βρισκεις στα πτωματα αυτων που σκοτωνεις αρκετες ή αν δεν σου φτανουν αγοραζεις σε οποια πολη εχει gunsmith (το μαγαζι με σημα το οπλο). Οταν ξεκινας η πολη που εχει τετοιο μαγαζι ειναι το Armadillo. Οταν μπορεσεις αγορασε το bandolier απο gunsmith ή general store για περιπου $125. Χωραει το διπλασιο ammunition.
Tι παινχιδαρα ρε παιδια! Το ειχα παιξει καλοκαιρι και τωρα που μπαινουμε σιγα σιγα στις ζεστες το θυμαμαι!
και κατι αλλο οτι μαζευω απο ζωα που σκοτωνω οπου και να τα πουλισω την ιδια τιμη εχουν?και υπαρχει καποιος αλλος λογος απο το να μην τα πουλαω?
Αν τα πουλησεις στο Μεξικο αργοτερα θα εχουν αλλες τιμες επειδη εκει θα ειναι πιο σπανια και αντιστροφα..
Τα πουλήσεις, δεν τα πουλήσεις, λεφτά θα έχεις πάντα.
Απλά, να ψάχνεις τα πτώματα και ν' ανοίγεις τα σεντούκια και δε θα ξεμείνει ΠΟΤΕ.
παιδια εχει παιξει κανεις το undead nightmare να μας πει εντιπωσεις??ψαχνω να το βρω μεταχειρισμενο και δεν το βρισκω πουθενα!
φιλε ,εγω το εχω .Ειναι απλα καλο καθως ειναι πολυ μικρο το story του αλλα ειναι χιλιομετρα μακρια απο αλλα παιχνιδια με zombies .
και οπλα να αγοράσω απο τωρα η να περιμενω να παω σε καμια αλλη πολη που θα βρω στην συνεχεια του παιχνιδιου?
θα σου προτεινα να τα αγοραζεις απο τωρα και να σημειωνεις ποια αγοραζεις για να κανεις το trophy ευκολα .Αυτο εκανα κι εγω για να κανω το platinum
εχεις απολυτο δικιο οτι ειναι φοβερο.(για μενα ειναι το καλυτερο και πιο ολοκληρομενο παιχνιδι ολων των εποχων)
gianman steile kana pm na paiksoume
αν κατεβάσω το downloadable content που δίνει με κωδικό (war horse, golden guns κτλ),
αν το δώσω σε ένα φίλο, να το παίξει το παιχνίδι στην δική του κονσόλα, θα μπορεί να τα κατεβάσει κι αυτός??
το social club τι ακριβώς ειναι?ειναι για το multiplaier?