Πραγματικά οι κονσόλες πουλήθηκαν σαν κουραμπιεδες. Η σονυ πέτυχε διάνα με αυτή τη κίνηση.
Αν ψαχτειτε πάντως θα βρείτε. Μην κοιτάτε για παραγγελία απο σάιτ. Πηγαίνετε σε ενα κοντινό σας κατάστημα και παραγγειλτε τη απο εκεί.
Καλές γιορτές!
Printable View
Πραγματικά οι κονσόλες πουλήθηκαν σαν κουραμπιεδες. Η σονυ πέτυχε διάνα με αυτή τη κίνηση.
Αν ψαχτειτε πάντως θα βρείτε. Μην κοιτάτε για παραγγελία απο σάιτ. Πηγαίνετε σε ενα κοντινό σας κατάστημα και παραγγειλτε τη απο εκεί.
Καλές γιορτές!
ανοιχτε κ κανα σκρουτζ παιδια,δεν ειναι μονο το public κ ο κωτσοβολος. 10 σκρουτζομαγαζα το εχουν διαθεσιμο στα 300.
Σίγουρα, αλλα καλύτερα ειναι πάντα να αγοράζεις απο μεγάλες αλυσίδες.
Ρε παιδιά το είπα ποιο πανω 299 δεν αξίζει για καποιον που δεν έχει ps4, 329 με ένα χειριστήριο/games η 369 με χειριστήριο και games.
Γιατί σίγουρα 299 η κονσόλα αλλά ενα παιχνίδι δεν θα το πάρεις σκέτη κονσόλα τι να την κανεις.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ακομα θυμαμαι που εσκασα 410 για σκετη κονσολα,αυγουστος του 2014. τυχεροι ειστε ρε....
Τι να πούμε όσοι το πήραμε Day One με την προσφορά του Κωτσόβολου :P
Εσεις ειστε καλα τι να πουμε εμεις που πληρώσαμε ενα καρό μεταφορικά για να φέρουμε το one απο εξωτερικο day one?ε;;;
Και υποχρεωτικό τοτε το Kinect οποτε η ταρίφα ξεκινούσε απ τα 500!
Με battlefield 4 και forza5 το παράγγειλα κ μου πιάσε για να ερθει στην πόρτα 700 ευρω!(740 μου ειχε πιάσει day one το PS3 απο Ελλάδα) σκέτη κονσολα χωρις δευτερο χειριστήριο η παιχνιδι)oh Jesus Christ Ferrari θα ειχα αν μάζευα τα λεφτά που εχω δώσει στο gaming.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Η Memorial Edition του Batman Arkham Knight με το statue και το steelbook στο Πλαίσιο στα 99,90 ευρώ.
http://www.plaisio.gr/games/playstat...-74-01-013.htm
Πως το βλέπετε για όσους δεν προλάβαμε την προσφορά στα 329 + uncharted .
Θα παίξει καμια αξιόλογη προσφορά πριν το τέλος των εκπτώσεων ή θα περιμένουμε προς Πάσχα μεριά;
Εχει το you στα 339 αλλά τα παιχνίδια είναι αδιάφορα και δεν έχουν μεταπωλητική αξία σε περίπτωση που κάποιος θέλει να πουλήσει το παιχνίδι και να αγοράσει ενα της αρεσκείας του.
Τις ίδιες σκέψεις έκανα και εγώ και κατέληξα στο εξής. Πήρα από το you την έκδοση με το star wars στα 369 ευρώ αρκεί να είσαι fan του είδους. To star wars έτσι και αλλιώς το ήθελα και πήγαινε στα 69 ευρώ και έχει και μεταπωλητική αξία. Είναι σαν να παίρνεις το ps με 300 ευρώ (που ήταν η προσφορά) και το star wars στα 69.
Καλή τιμή . Βέβαια το star wars το βλέπω στα 57-60 στο skroutz μαζί με μεταφορικά οπότε το παιχνίδια το πουλάς Max 50 ευρώ εαν δεν είναι digital. εαν ειναι digital 40-45.
Θα περιμένω και μόλις βγεί καλή προσφορά θα το τιμήσω.
Επειδή προσωπικά δεν καίγομαι μιας και έχω xbox360 και Ps3 θα περιμένω να πέσει κοντά στα 300 με ενα καλό τίτλο για να κάνω κίνηση.
Φυσικά θα παρακολουθώ και το παρών θέμα
Πιστεύω ότι είναι καλή τιμή καθώς είναι Limited edition.Στο πλαίσιο έβαλε κονσόλα PS4 500GB + Destiny The Taken King Limited Edition στα 409 ευρώ.Αν δεν είχα ps4 θα το αγόραζα με κλειστά μάτια καθώς μου αρέσει το σχέδιο που έχει πάνω η κονσόλα.
http://www.plaisio.gr/games/playstat...S719821946.htm
Αραγε θα ξανάρθει στα καταστηματα το PS4 Limited Edition Star Wars Battlefront Bundle?
Μπα χλωμό το βλέπω. Ήταν limited edition.
Ουτε λες με το infinity 3.0 ?
May the force be with you
Μπα μάλλον θα βολευτούμε μόνο με αυτό.... (τώρα που το βλέπω και αυτό είναι σε έλλειψη και έχει βαρέσει ταβάνι η τιμή του)
DS4 StarWars Edition
Attachment 8362
To ήθελα και εγώ τρελά το PS4 αλλά δεν βρήκα να δώσω το άσπρο μου, αλλιώς θα το έπαιρνα και εγώ, είχα ανεβάσει και λινκ το δίνανε 419 ευρώ.