Καλησπέρα παιδιά
Μήπως ξέρεις κανείς πως ζήταμε πάσα στο Become A Legend?
Printable View
Καλησπέρα παιδιά
Μήπως ξέρεις κανείς πως ζήταμε πάσα στο Become A Legend?
Καλησπερα και Καλωςηρθες. :)
Αν δεν κανω λαθος, ειτε με το L1, ειτε με το R1. Τουλαχιστον ετσι γινοταν στα παλια PES. To φετινο δεν το εχω δοκιμασει ακομη.
Καλώς σας βρήκα
Και εγώ έτσι ήξερα ότι γινόταν (με το L1) αλλά φέτος δεν γίνετε...
To βρηκα, το βρηκα!
Πατα 2 φορες R2. ;)
:a040::a040::a040::a040::a040:
Χίλια ευχαριστώ φίλε!!!!!
Tιποτα φιλε, απλα βοηθησα. ;)
καλημέρα παιδιά !! Να ρωτήσω αν μπορείτε να βοηθήσετε, έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα posts αλλά δεν βρήκα κάτι. Γίνεται να παίξεις ΜLO με 2 παίχτες ως συμπαίχτες από την ίδια κονόλα με την ίδια ομάδα ? Εννοώ να πάρουμε με ένα φιλαράκι μια ομάδα (με τα...γνωστά αστέρια που ξεκινούν όλοι) και να παίξουμε. Επίσης αν ξέρετε αν γίνεται το ίδιο και στο mode "Θρύλοι"
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
oxi, η μονη επιλογη για διπλο ειναι στα ranked match
ναι και εγω ηθελα να παιζει το mlo διπλο αλλα δεν εχω δει τετοια επιλογη,ενταξει δεν πειραζει μωρε
Καλημερα παιδια υπαρχει πουθενα κανενα ολοκληρομενo option file για το pes12?Σηματα φανελες logos κτλ?
Ευχαριστω φιλε μου εκει γινεται χαμος πιο απ ολα ειναι καλο?
http://www.mysoccerpatch.com/downloa...8BLES01408%29/
κατεβασε αυτο δοκιμασμενο απο εμενα και δουλευει μια χαρα. απλα πρωτα κανεις εγκατασταση την εκδοση 1. και μετα την 1.1
Το option file που ειχε ποσταρει πιο πισω ο kinezos που περνουσε και την Bundesliga το ειχε βαλει κανεις;
Γι αυτο το option file που λες φιλε volyre περιμενω απο μερα σε μερα να βγει το διορθωτικο τους update που λογω του τελευταιου dlc της konami εγινε λιγο μπερδεway η κατασταση με καποιους παικτες! κατα τ αλλα ομως μια χαρα ηταν αφου με φουλ γερμανικο πρωταθλημα, διορθωμενες εμφανισεις και σηματα ομαδων αλλα και οπως λενε σε αυτο το update που θα βγαλουν θα εχουν και τις ξεχασμενες μεταγραφες της konami! ιδωμεν!
http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=86489
PesFan It,εχει τα παντα ολα εθνικες κ classic κτλ,και bundesliga και ιταλικο 2ο και 10 σταδια,δοκιμασμενο σημερα και ειναι 1.01 compatible!...τρεχατε ποδαρακια μου!