ρε παιδια εδω και κατι μερες μου βγαζει στο store απο το PC μηνυματα του τυπου "you are not allowed to view this content." και αλλα διαφορα. Εσβησα τα cookies, ξανα απο την αρχη, τα ιδια. :a015rt: το κανει και σε εσας;
Printable View
ρε παιδια εδω και κατι μερες μου βγαζει στο store απο το PC μηνυματα του τυπου "you are not allowed to view this content." και αλλα διαφορα. Εσβησα τα cookies, ξανα απο την αρχη, τα ιδια. :a015rt: το κανει και σε εσας;
Oντως το δινει κανονικα σε ολους και το Gotham City Impostors:respect7:
edit.Δεν μπορω να βρω το trial του ομως:(
Με search το βγάζει από Ελληνικό psn πάντως, αλλιώς δοκίμασε να το στείλεις από το site στο pc
https://store.sonyentertainmentnetwo...POSTORS0000000
Tο ίδιο και για το Guardians of Middle-earth
https://store.sonyentertainmentnetwo...ARDIANS0000001
Έβαλα το Gotham City Impostοrs στην Download List.. Αν παράδειγμα το αφαιρέσουν θα μπορέσω μετά να το κατεβάσω?
Eννοείται ναι, ότι μπαίνει στην download λίστα σου, δεν χάνεται ποτέ
και μπορεί να κατέβει όσες φορές θέλεις, (σε 2 κονσόλες PS3).
Πακέτο που έφαγαν οι Αυστραλογερμανοί με το ΜΚ. Και δεν είναι οτι θα αλλάξουν store location, γιατί είναι αποκλειστική προσφορά του EU store αυτά τα παιχνίδια.
Την έκανα την παπαριά μου! Κατέβασα χθες το Gotham City impostors αλλά ξέχασα να κατεβάσω το unlock.. Και το βλέπω σήμερα 15 ευρώ!!! Γκρρρρρ....
αν οι αυστραλογερμανοί κάνουν ένα account για άλλη χώρα, πχ αγγλία, θα μπορούν να το κατεβάσουν το mortal kombat όμως έτσι δεν είναι?
^^Όχι γιατί πρέπει να έχεις plus λογαριασμό όχι απλό....είπαμε κάνουν πατάτες στο store αλλά όχι και έτσι.
^ μπορουν,ομως, να εχουν plus account π.χ. Αγγλικο.
O γερμανός και ο αυστραλός που έχει plus θα πληρώσει και αγγλικό plus για να πάρει το Mortal Kombat;;;;;......δεν νομίζω.
ναι για plus μιλούσα.
Απλά οι Γερμανοί θα μπορούσαν να κάνουν λογαριασμό σε άλλη γερμανόφωνη χώρα π.χ. αυστρία, και οι αυστραλοί γιατί όχι σε αγγλία ή αμερική.
Δλδ αν σε εμάς δεν έδινε διάφορα το psn και τα έδινε στην κύπρο δεν θα κάναμε plus σε κύπρο ή αγγλία? :D
παιδια αν μπαινεις μεσα στο store και κανεις απλο purchase ολα τα δωρεαν που σου παρεχονται χωρις να τα κατεβασεις, απλη αγορα...μετα οταν φυγουν απο το store μπορω να τα κατεβασω οποτε θελω ?? το λεω γιατι ειναι κουραστικο να κανεις συνεχομενο download Ολα μαζι ενω δε προκειται να τα ακουμπησεις κατευθειαν...δωστε μου τα φωτα σας σε αυτο..
thanks καλη χρονια!
Μόλις κάνεις purchase μπαίνουν στην download list. Δεν χρειάζεται να τα κατεβάσεις.
Μόλις μπουν στην download list μπορείς να τα κατεβάσεις ακόμα και αν αφαιρεθούν απο το store.
μολις ανανεωσα με την χριστουγεννιατικη προσφορα αν και ειχα ανανεωσει τον Σεπτεμβρη που μπορω να δω ποτε ληγει η συνδρομη μου?
account management - transaction management - services list - playstation plus
ληγεοι σεπτεμβρη του 2014 μια χαρα