Αμάν ρε παιδιά με τα σχόλια για το 3d. Δεν έχω ούτε χώρο ούτε λεφτά για 3d tv αλλά τώρα ΘΕΛΩ!
Printable View
Αμάν ρε παιδιά με τα σχόλια για το 3d. Δεν έχω ούτε χώρο ούτε λεφτά για 3d tv αλλά τώρα ΘΕΛΩ!
Η Νaughty Dog παντως εχει κανει κατι κακο με το Uncharted 3....
Εχει δειξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πραγμα... παρα πολυ ομως...
οκ εγω εχω αποφυγει αρκετο υλικο, αλλα πλεον και μονο οι τιτλοι αρχιζουν και περιεχουν σποιλερ. Οταν βγηκε το Uncharted 2 ειχαμε δει 2-3 ντεμο το πολυ. Τωρα εχουν δειξει 5-6 σημεια του παιχνιδιου... way too much... way too much.
Ναναι καλα τα σποιλερ tags... αλλα οπως ειπα ακομα και οι τιτλοι ειδησεων του Uncharted 3 περιεχουν σποιλερς. Δεν χρειαζεται τοσο πολυ, ο κοσμος εχει ηδη πειστει και το hype ειναι ουτως ή αλλως ψηλα!
Εγώ ακόμα κρατάω!!! :D
Έχω μείνει μόνο στο 1ο trailer που το ανακοίνωσαν και στο πρώτο demo που έδειχναν το gameplay με φωτιά κτλ.
Α είδα και μία φώτο εχτές καταλάθος που έδειχνε ερημικό τοπίο το οποίο όμως το ξερα οτι θα έχει ούτως ή άλλως απο το trailer οπότε οκ!
Ακόμα και το multi το έβαλα και τελικά δεν το έπαιξα γιατί δείχνει τα κλιπάκια στο lobby και βαριέμαι να πατάω συνέχει next κ next για να μη φάω spoiler...
Val σταμάτα να μπαίνει στα forum της ND και γενικά να ψάχνεις για το uncharted γιατί θα την πατήσεις...
Δημητρη ειναι πλεον μερος της προωθησης, δυστυχως.
Με τοσα παιχνιδια την ιδια περιοδο πολλοι θα πειστουν απο λεπτομερειες, και αν κατι σου τραβηξει την προσοχη μπορει να το προτιμησεις. Εκει πονταρουν νομιζω, οτι δειξε δειξε ολο και καποιος ακομα θα πειστει.
Φυσικα με τα δικα μας κριτηρια ειναι λαθος, με τα κριτηρια της αγορας ομως οχι. Και δεν εχει να κανει με την εταιρια, οι παντες το κανουν πλεον γιατι ετσι εχει διαμορφωθει η αγορα.
Πχ, χρειαζοταν τωρα αυτο? Jaw dropping μεν, αλλα δεν χρειαζοταν νομιζω
Spoiler εννοειται για οσους απεχουν απο τα media του uncharted
Spoiler!
Παρεπιπτοντως υπαρχει και αυτο το συγκριτικο για το U3, ποσο εχει βελτιωθει δλδ το παιχνιδι οπτικα απο τοτε που παρουσιαστηκε μεχρι τωρα.
http://gamingeverything.com/10192/th...f-uncharted-3/
εγω εχω δει το πρωτο βιντεο απο το chateau, δεν εχω δει κανενα τρεηλερ, ειδα και την Ε3 τελικα (ναι μετα απο "δες το μωρε σιγα δεν δειχνει κατι 4 λεπτα πραγμα ειναι" ενεδωσα :( )
Και .... αυτα.... ομως πως να προστατευτεις απο τιτλους... οταν σου λεει "London Subway map multiplayer" ε και μονο που το διαβαζεις καταλαβαινεις οτι μια τοποθεσια του παιχνιδιου ειναι το Λονδινο.....
ειναι μλκια αυτο το σκηνικο. Επισης και να μην το εχω δει, το εχουμε μαθει απο ολους (ειτε εδω, ειτε σε τιτλους νεων) για ενα gameplay video μεσα στο αεροπλανο. Οχι οτι δεν το περιμενα απο το πρωτο πρωτο τρεηλερ, αλλα οπως και να εχει.... Τωρα στις προηγουμενες σελιδες ακουω για νεο βιντεο που εδειξαν gameplay στην ερημο με τα εφφε αμμου κλπ... ε το παρακανουν...
απλα αγαντα λιγο.... δεν νομιζω να χρειαζεται να αποδειξει με τρεηλερς και αποκαλυψεις το αν θα παει στα GOTY το παιχνιδι και να μας τα δειξουν ολα πριν παιξουμε.... Θα το αποδειξει μετα την κυκλοφορια του και την γνωμη κοινου και κριτικων.
Απλα ο εντυπωσιασμος του κοινου εν μερη χανεται οταν ξερει απο πριν τι προκειται να δει στην τηλεοραση του....ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικο σαν εμπειρια να μην γνωριζεις τι προκειται να συμβει, ποιο μερος θα επισκευθεις κλπ κλπ.
Ενιγουεη, νομιζω οτι το παρακαναν. Στο Uncharted 2 που βγηκε GOTY , οπως ειπα εδειξαν απλα 2 τρεηλερ και ενα - 2 gameplay videos. Δεν χρειαστηκε τιποτα παραπανω. Παντως ναι ολα για το μαρκετινγκ γινονται αλλα στην ουσια χαλαει αυτο την εμπειρια για εμας.
Απλα να προσθεσω σε αυτα που λες οτι ειναι 2 φορες μλκια για καποια συγκεκριμενα παιχνιδια οπως το uncharted. Κι αυτο γιατι το παιχνιδι ειναι campaign based, με ενδιαφερον που εστιαζεται στην εναλλαγη των τοπιων και με συγκεκριμενη διαρκεια που δεν ειναι τοσο μεγαλη. Αν δλδ απο αυτες τις 10 (δεν ξερω ποσες) ωρες που θα ασχοληθεις, εχεις δει/ακουσει/μαθει τις μισες τοποθεσιες και ξερεις ολους τους χαρακτηρες αυτοματως χανει ενα κομματι τους ενδιαφεροντος του.
Ας πουμε στην περιπτωση του Skyrim που πραγματικα το εχουν ξεχεσει, νταξ δεν ειναι το ιδιο. Δεν ειναι selling point ουτε οι τοποθεσιες ουτε καποιοι χαρακτηρες σε ενα παιχνιδι 100 ωρων και πανω. Απλα δεν ειναι το ιδιο.
Anyway!
^^ Aκριβως φιλε μου, συμφωνω απολυτα με αυτο που λες. Ελπιζω βεβαια το campaign να μην ειναι 10 ωρες μονο! Να φτανει το 12αωρο (που για εμενα σημαινει ανετα 16αωρο με τους ρυθμους που παιζω "ανακαλυπτω τα παντα, χαζευω τα τοπια, γενικα δεν τρεχω σαν τρελος να τελειωσω το παιχνιδι!")
Καμία σχέση ρε παιδιά... ίσα-ίσα που όλα αυτά τα 10000000000000 Hz αυξάνουν το (input) lag! Μαρκετινίστικες βλακείες (όπως με τα Megahertz των CPU πριν μερικά χρόνια, πριν πιάσουν τα multi-core).
Γι' αυτό πάντα gaming mode στην TV! Έτσι κι αλλιώς το Uncharted στα 30 fps είναι... και τα 60Hz υπεραρκετά είναι.
^^thanks! Θα του ρίξω μια ματιά τότε...
Συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά παραπάνω, σχετικά με το πόσα πολλά δείχνουν για το Uncharted 3, λίγο καιρό πριν την κυκλοφορία του.
Είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στην ιστορία και την εξέλιξή της, τις διαφορετικές τοποθεσίες και όλα αυτά. Δεν θα ήθελα να ξέρω ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά. Απλά να ξεκινήσω να παίζω και να τα δω στην πορεία, παίζοντας. Αυτό είναι και το νόημα ενός τέτοιου τίτλου, που είναι βασικά single player (δεν ξέρω τί γίνεται με το multiplayer κομμάτι και ούτε θα με απασχολήσει ποτέ).
Ευτυχώς, έχω αποφύγει τα περισσότερα, έχοντας δει μόνο λίγο από το gameplay video στο αεροπλάνο (και θα ήθελα να μην είχα δει ούτε αυτό)......
Ειναι κακη τεχνικη που με χαλασε και στο Dark Souls
Το βιντεο ειναι δικο μου, το τραβηξα οταν επαιζα online.
Δειτε τι εγινε
[YOUTUBE]kv9NWkOolqU[/YOUTUBE]
Να ρε συ, ήρθε το ελικόπτερο να σε πάει πάνω! :P :P
Και σε μένα στην Syria αν δεν κάνω λάθος μια στιγμή κόλλησε και με έδειχνε σε ένα σημείο ακίνητο όπου για μια στιγμή έλεγα θα κόλλησε ο χαρακτήρας αλλά μετά που περνούσαν αντίπαλοι από μπροστά μου κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Περίμενα να δω τι θα γίνει και μέχρι να τελειώσει το match εγώ έτσι ήμουνα. Αν δεν κάνω λάθος με κόλλησε σε σημείο που θέλαμε ακόμα 4 πόντους να νικήσουμε αλλά το match κράτησε μέχρι που μηδενίστηκε το χρονόμετρο όπου και έδειξε το τελικό σκορ. Νομίζω πως είχαμε νικήσει αυτά τα 8 λεπτά που περίμενα ^.^
Κατι ειχα διαβασει οτι στην Συρια υπαρχουν πυλες που οδηγουν σε παραλληλα συμπαντα αλλα δεν το ειχα πιστεψει..Βρε λες;