Καλησπέρα.Οποιος θέλει να κανει παραγγελια απο το εξωτερικό red dead redemption ps3 , μπορει να παει στο www.amazon.co.uk και θα το παραλάβει παρασκευη 21/05.
Καλησπέρα.Οποιος θέλει να κανει παραγγελια απο το εξωτερικό red dead redemption ps3 , μπορει να παει στο www.amazon.co.uk και θα το παραλάβει παρασκευη 21/05.
Παρήγγειλα από το the hut το red dead redemption. Νόμιζα ότι θα το κάνουν dispatch την επίσημη μέρα κυκλοφορίας, αλλά τώρα μου λέει payment problem. Μου έχει κάποιες επιλογές και η πρώτη είναι να βάλω το security code της κάρτας αφού την γεμίσω. Θα πιάσει αυτό ή θα χάσω την παραγγελία που το βρήκα σε φοβερή τιμή?
απλα δεν εχεις στην καρτα το απαραιτητο ποσο ή προφανως δε βαζεις -σωστα η καθολου- το security code που ειναι απαραιτητο και γι αυτο το λογο στο ζηταει αλλωστε!!!!
ειναι στην απο πανω καρτα τα 3 τελευταια ψηφια (CV2)
https://media.cashstar.com/brand/pap...ode_sample.jpg
βαλτα (money και κωδικο) και θα εισαι κομπλε :)
τα μαγαζιά που έχω δοκιμάσει ως τώρα είναι
dvd.co.uk αρκετά γρήγορο αλλα δεν βλέπω καμια καλή τιμή τελευταία
amazon.co.uk λίγο πιο αργό από το dvd.co.uk ακριβά μεταφορικά και υψηλές τιμές πάντα η τελευταία μου επιλογή
zavvi πολύ καλο γρήγορο και παρα πολλές προσφορες
game.co.uk το ανακάλυψα τις τελευταίες μέρες από το forum πολύ καλές τιμές για χρόνους αποστολής δεν ξέρω μιας και έκανα μόλις εχθές την παραγγελια μου
Δες κ το blahdvd.co.uk ,απ τα καλυτερα για μενα,μαζι με το zavvi
isspro, στο έστειλε πιο νωρίς και σένα το the hut?
παίζει κανένα μαγαζί του εξωτερικού να συνεργάζεται με courier;
π.χ. acs κτλ;
^^Videogamesplus.ca αλλά μόνο αν παραγγείλεις απο 5 παιχνίδια και πάνω. Σε 2 μέρες τα games είναι σπίτι σου (απο Καναδά!)
ωραία ...αλλά από Καναδά;;
μπαίνουν στη μέση τελωνεία;;
τουλάχιστον είναι standard η χρέωση;
thanks για την απάντηση...
η χρέωση είναι 5 ευρώ το game. Τσουχτερη, αλλά έχουν πολύ συχνά προσφορές οπότε βγαίνει μια η άλλη.
Για τελωνείο φοβόμουν κ γω, αλλά στο χαρτί που έχει απ΄εξω δηλώνουν χαμηλότερη αξία κ το πακέτο το τυλιγουν γύρω γύρω με ταινία όσο δεν παει, οπότε οι τελωνιακοι δεν ασχολουντε να τ΄ανοιξουν...
Αφού μου είπε το the hut ότι υπάρχει πρόβλημα επειδή δεν είχα βάλει λεφτά στην κάρτα, έβαλα σωστά τον κωδικό ασφαλείας και τώρα μου λέει processing. Το έχω κάνει εδώ και ώρες. Δεν έπρεπε να μου το είχαν στείλει ή θα μου το στείλουν στις 21?
Sorry Plutonick μάλλον σε μπέρδεψα!
τωρα τι να σου πω... κοιτα ξανα αν εχεις βαλει σωστα τα στοιχεια της καρτας σου κλπ. εγω μια φορα τα εβαλα + address σπιτιου και απο τοτε σε 6 διαφορετικες αγορες που εκανα σε 5 εργασιμες οπως προανεφερα (μαζι με τη μερα παραγγελιας) ειναι σπιτι :cool:
ειναι 21,24,25,26,27 = 5 εργασιμες. αρα λογικα την αλλη πεμπτη θα μας ερθουν 27/5 :heyyy:
οχι!
Υπάρχει πάλι πρόβλημα με το ηφαίστειο? Είναι 21 και δεν έγινε dispatched το παιχνίδι που παρήγγειλα.
και εμενα ακομα να κανει despatch απο το zavvi το red dead redeption
Πρόβλημα με το ηφαίστιο υπήρχε ξανά ,τώρα αν συνεχίζει δεν το γνωρίζω.Πάντως 2 games που παρέγγειλα από game.co.uk 18κ19 έγιναν κανονικά dispatch
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος site στο εξωτερικό που να πουλάει με αντικαταβολή!
Έψαξα στο forum αλλά δν βρήκα κάτι.
Ευχαριστώ! :)