Εννοεί το κατεβάζεις (λήψη) από το store.
Εννοεί το κατεβάζεις (λήψη) από το store.
Οπότε τώρα κατάλαβα γιατί δεν βρίσκω τα παιχνίδια που ανέφερα παραπάνω.
Σ'ευχαριστώ...
Εγώ έχω το παρακάτω πολύπριζο της APC με 8 θέσεις, με ασφάλειες, κλπ από τις οποίες όμως ο διακόπτης κλείνει μόνο τις 4 της μίας σειράς, ενώ οι υπόλοιπες 4 από την άλλη πλευρά παίρνουν μόνιμα ρεύμα. Έχει ασφάλεια και για την κεραία, και για το τηλέφωνο και για ethernet, ενώ η τιμή του νομίζω είναι πολύ συμφέρουσα. Μόνιμα δίνει σε κονσόλες, ραδιόφωνο και κλείνω τηλεόραση (έχει μόνιμη αναμονή), εξωτερικό δίσκο, έτερο πολύπριζο και δεν θυμάμαι πρέπει να έχω και καμιά κενή.
APC PF8VNT3-GR PERFORMANCE SURGE ARREST 8
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701165
στα 28€
http://www.skroutz.gr/c/606/polympri...se=APC+PF8VNT3
γεια σας παιδια!υπαρχει καποιος τροπος να κανω copy αρχεια απο το stickaki ολα μαζι?σαν το μαρκαρισμα στα κινητα?:ρ
Γεια σας μάγκες, θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να μου λύσεται αυτη την απορία...
εκει που πάω να κατεβάσω ενα video σε HD απο το internet browser του ps3, μου βγάζει αυτο το μήνυμα "Connect Storage media on the save destination.".
Έχετε καμια ιδέα τι ειναι ?
έχω 65Gb free space,
και αν όντως ισχύει οτι πρέπει να συνδεσω κάποιο φλασάκι (δεν έχω τώρα κανένα πάνο μου για να δοκιμάσω), δεν μπορώ να κατεβάσω το συγκεκριμένο αρχείο αμέσως στο σκληρο δισκο του ps3 ?
ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΤΟ 160 ΣΛΙΜ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΑΙΖΑ UNCHARTED ΚΟΛΗΣΕ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΡΕΣΤΑΡΤ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΘΟΡΥΒΟ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΛΟ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ. ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ? ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΙΝΑΙ? ΤΟ ΕΠΙΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΤΣΑΜΙ ΕΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΜΕΤΑ ΠΟY ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΘΟΡΗΒΟ. Ν'ΑΝΗΣΥΧΩ? ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
καλημέρα σε όλους!
κάτοχος και πρώην παίχτης Atari, master system, mega drive, saturn, ps1, ps2 :a062:
σκεφτομαι να πάρω το ps3 . αξίζει η μήπως αργησα λίγο:scratch:? έχει ήδη κυκλοφορήσει 4 χρόνια. μήπως εχετε ακούσει αν πρόκειται να βγεί σύντομα κάποια άλλη κονσόλα?
Δεν θα δούμε σύντομα το "PlayStation 4"
Quote:
Η Sony Computer Entertainment δεν έχει αρχίσει να σχεδιάζει το "PlayStation 4", όπως δήλωσε ο πρόεδρος τη εταιρίας, Kaz Hirai. Σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα Εurogamer ανέφερε τα εξής: “Σε ότι αφορά τις οικιακές κονσόλες, το PlayStation 3 κυκλοφόρησε το 2006, και έχει 10 χρόνια ζωής. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε καν διανύσει το μισό του κύκλου του. Το μηχάνημα έχει ακόμα να δει πολλούς καταπληκτικούς και άκρως αναμενόμενους τίτλους από εμάς, αλλά και από 3rd party στούντιο. Φυσικά, δεν πρόκειται να σταματήσουμε να βελτιώνουμε το λογισμικό και τις δυνατότητές του. Είμαι πεπεισμένος ότι η αξία του PS3 θα συνεχίζει να ανεβαίνει όσο περνάει ο καιρός. Για αυτό το λόγο, δεν έχουμε αρχίσει να συζητάμε για κάποιο πιθανό PS4 στο εσωτερικό της εταιρίας. Θέλω να με πιστέψετε όταν σας λέω ότι όλο το βάρος μας το έχουμε ρίξει στο PlayStation 3 και, φυσικά, στη συνεργασία που θα έχει με το NGP. Δεν χρειάζεται να φοβάστε ότι θα κυκλοφορήσουμε σύντομα κάποια νέο οικιακό μηχάνημα".
Κοίτα ακόμα να να βγει καινούργια κονσόλα σε 2-3 χρόνια θα είναι πανάκριβη όπως με κάθε νέα κονσόλα και δεν θα έχει την ποικιλία των τίτλων που έχουν οι κονσόλες σήμερα.
Το PS3 Slim μπορείς να το βρεις άνετα με 249 ευρώ καινούργιο και τα περισσότερα αξιόλογα παιχνίδια του είναι πλεον πολύ προσιτα ακομα και απο την Ελληνικη αγορά.
to palikari exei dikio pantos......mia erwtisi ekane se ena forum to opoio einai to pio enimeromeno kai sosto apo oles tis apopseis kai i ironia pige tsarka...xalaroste merikoi.......... entelos filika min parexigitho ki egw......
Δεν κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις φίλε μου.Πριν 3 μερούλες το πήρα(άργησα δεν λέω) αλλά αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη για να το πάρεις.Πολλοί τίτλοι,αρκετά φθηνό,πολλές δυνατότητες.Πριν λίγο τερμάτησα το uncharted το 2(παιχνιδάρα σε όλα της) και έπονται killzone 2,lbp,GOG.Ειδικά τώρα που υπάρχει και το JB δεν χρειάζεται να δίνεις τις 70άρες.Χθές έπαιξα και το killzone 3 για να καταλάβεις.
Α καλά εντάξει ότι ναναι.ΠΛΑΚΑ εκανα και ο Μητσος παρεξηγηθηκε.Δεν τον ειρωνευτηκα!ελεος μωρε σιγά!Ουτε να μιλήσουμε δεν μπορουμε πια!Τι θέλετε δηλαδη να απανταμε ο ένας στον άλλον σαν πρωθυπουργοι με ξυλινη γλώσσα???Πάτε καλά?
Το PS3 είναι μια θαυμάσια κονσόλα, θα σας χαρίσει αμέτρητες ώρες διασκέδασης και σκληροπυρηνικής ψυχαγωγίας σε εσάς και στην οικογένεια και τους φίλους σας.Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει τα χρήματα να το αποκτήσει άμεσα, καθώς δεν αναμενεται να υπάρξει καινούρια κονσόλα σύντομα.
Και εγώ πολλές φορές με τα post μου ακροβατώ μεταξύ παρεξήγησης και αγάπης (περισσότερο από τα νέα μέλη),γι`αυτό πέτα και κανά smile ενδιάμεσα και είσαι ok /μπορείς να χρησιμοποιείς το δικό μου εντελώς δωρεάν.
Nαι χρειάζεται να βάζουμε συνέχεια emoticons, έχεις δίκιο γιατί είναι περίεργη φάση.Σορρυ στον φίλο που παραξηγήθηκε δεν το'παιξα έξυπνος.
Ο MajereMP44 έκανε πλάκα και πιστεύω φάνηκε ξεκάθαρα. Εξ' άλλου γι' αυτό έβαλε και το ban emoticon από δίπλα, ώστε να διακωμωδήσει την απάντησή του.