Αφού dedicated servers δεν έχει το παιχνίδι; (αν κάνω λάθος διορθώστε με)
Τι σημασία έχει για το lag αν μπαίνουν από Βραζιλία ή οπουδήποτε αλλού;
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Αφού dedicated servers δεν έχει το παιχνίδι; (αν κάνω λάθος διορθώστε με)
Τι σημασία έχει για το lag αν μπαίνουν από Βραζιλία ή οπουδήποτε αλλού;
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω αλλά παρατήρησα τόσο καιρό που παίζω το game απo το bf3 και μετά ότι όταν μπαίνουν παίχτες απο άλλα region σέρνεται ο παίχτης και άλλες φορές πετάει αυτό πως εξηγείται και σημείωσε οτι μπαίνω απο το browse σε Ευρωπαϊκούς πάντα με ping καλό
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
υποτιθεται οτι ο server μειωνει το lag επειδη ο ιδιος μεταφερει τα δεδομενα,ΑΛΛΑ αν ολοι ειμαστε απο ευρωπη και ενας μπει απο αμερικη τοτε πως στο καλο θα μπορεσει να αντισταθμιστει το παιχνιδι?
Όπου να 'ναι πρέπει να σκάσει μύτη το update, μερικοί το έχουν κατεβάσει που διαβάζω στο battlelog και είναι γύρω στα 600mb.
We are rolling out a new update for Battlefield 4 on PS4 in order to address some stability and balancing issues. Full details on the update below. You might need to restart the game to have the update install. Stay tuned to the Battlefield 4 Control Room for the latest on BF4 updates.
Jan 14 PS4 Game Update Notes
-Various fixes for improving general stability
-Fixed flickering in map and minimap on Rouge Transmission and Operation Locker
-Fixed issue with player spawning under the map in Lancang Dam
-Increased damage by 25% for the Stealth Jet 20mm cannons
-Normalized repair rates across all vehicles. Vehicles with lower health points, like aircraft and transport vehicles, now repair more slowly than before
-Fixed a bug where the M1 Abrams Coaxial HMG ammo box was occasionally blocking the driver’s camera
-Fix for friendly marker not always showing when needed to, resulting in players shooting team members
-Fixed problem with killer health in kill card not being correctly updated (showing 100% health even though the soldier was hurt)
-EU Players: Fixed bug where game wouldn’t start when when the console was running in any of these languages: Japanese, Dutch, Portuguese, Traditional Chinese, Korean, Czech, Brazilian Portuguese
-Fix for bug where it looked like soldier was dying with 1 health instead of 0
-Fixed a player feedback timing issue where blood was appearing before other damage indicators, and before damage was actually done
http://battlelog.battlefield.com/bf4...0493794161240/
Σκάει μύτη μας πέταξε όλους...
Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατεβάζω 619mb
Εγώ ανακάλυψα ακόμη ένα bug...Προσέξατε καμιά φορά που χάνεται το σταυρόνημα??
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Υπάρχει μια παρανόηση σχετικά με τους dedicated servers... ΔΕΝ μειώνουν το lag, ειδικά αν ο άλλος μένει χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.
Ελλάδα <----------> [BF4 dedicated server] <--------------------------------------------> Βραζιλία (500ms latency)
Αντιθέτως, λιγότερο lag υπάρχει σε ένα p2p game όπου όλοι είναι από την ίδια χώρα και ο host έχει καλή σύνδεση (π.χ. VDSL2). Δεν είναι «πανάκεια» οι dedicated servers, ειδικά αν δεν υπάρχει region lock.
Δηλαδή για να το καταλάβω καλά αν μου ξεφεύγει κάτι:
Έχει σημασία σε έναν dedicated server αν μπαίνουν από διάφορα regions παίχτες για εμένα ; πχ αν εγώ είμαι σε έναν server με καλό ping και μπει και ένας από Βραζιλία με χάλια ping εμένα δεν θα τρέχει καλά το παιχνίδι και σε αυτόν θα lagαρει; η λόγο αυτού θα lagαρει και σε εμένα;
Στο battlefield 3 ας πούμε μια δυο φορές είπα να μπω σε αμερικανικούς servers και όλοι είχαν χάλια ping και το παιχνίδι για εμένα ήταν μαύρο χάλι αλλά φαντάζομαι πως αυτοί έπαιζαν μια χαρά.
Δηλαδή αν ισχύει το παραπάνω ποιος ο λόγος ένας βραζιλιάνος να μπει σε ευρωπαϊκό server αν έχει χάλια ping και του σέρνεται το παιχνίδι και πως μπορεί να το χαλάσει και στους υπόλοιπους;
Με βάση πάλι το παραπάνω σκεπτικό εννοείται πως δεν είναι πανάκεια οι dedicated servers γιατί ένας χάλια servers θα lagαρει σε όλους τους παίχτες
http://community.callofduty.com/mess...2#.UtVhHPSLWLU
οι server οπως ειπα πιο πανω μπορουν να βοηθησουν μιας και οι ιδιοι "διαχειριζονται" το ολο targeting συστημα τι εννοω, αν εγω ειμαι απο ελλαδα, ο server ειναι στην αγγλια και παιζω αντιπαλος με εναν αγγλο τοτε ο server βλεπει οτι εγω εχω μεγαλυτερη καθυστερηση απο τον server εναντι του αγγλου και ετσι υπολογιζει καταλληλα το lag μου για δωσει το hitmark.
Κατι τετοιο ομως δεν ειναι τοσο εφικτο σε p2p μιας και ο αγγλος που θα εχει τρελη συνδεση θα ειναι ο host και ετσι οσοι ειναι αγγλοι ή ειναι πιο κοντα στον αγγλο θα παιζουν καλυτερα απο εμενα.
Τωρα ομως εχουμε το προβλημα του "βραζιλιανου" που μπαινει στον ευρωπαικο server ε λοιπον η ΕΑ πρεπει με το που δει lag>400ms να ριχνει ενα "φιλε πελατι εισαι μακρια απο τον server της ευρωπης, θα σε βαλουμε σε πιο κοντινο server" και να τελειωνει, οχι να τρωμε εμεις στην μαπα τους laggers.
επισης δεν μπορω να καταλαβω πως παιχνιδια που βασιζονται σε p2p δεν ειναι πιο αυστηρα με τους παιχτες πχ παιζεις φιφα και ολα ειναι ωραια ξαφνικα βαραει pause και τοπαιχνιδι τρωει τα σκαλωματα, η εταιρια δεν μπορει καπως να δει οτι ο ενας χρηστης ξαφνικα εχει packet loss και εκει που το ping ηταν 90(λεμε τωρα) πηγε 400 ΑΡΑ lagαρει ΑΡΑ προειδοποιηση για BAN ή βγαλε το παιχνιδι χαμενο για τον lagger και νικη για τον αλλον.
Τελικά καταλάβατε τίποτα διαφορές από το update;
Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καταλαβαίνω τι θες να πεις όμως όταν είχα δοκιμάσει να παίξω σε αμερικανικούς servers με κακό ping δεν με επηρέαζε καθόλου αν ήθελα δύο γεμιστηρες για να πεθάνω αφού ουσιαστικά δεν μπορούσα να παίξω μιας και τα πάντα γύρω μου lagάρανε οπότε τι να το κάνω να θέλω πολλές σφαίρες να πεθάνω;
Σίγουρα με τα lag switches είναι σοβαρό θέμα αφού τότε αποκτάει ο άλλος πραγματικό πλεονέκτημα
Επίσης γι'αυτό που λέτε ότι θα έπρεπε να είχε όριο σύνδεσης για να παίξεις μου έχει τύχει στο 3 όταν κατέβαζε torrents η γυναίκα μου και δεν το ήξερα να μην μπορώ να συνδεθώ ή με πετάει και να γράφει bad internet connection (ή κάτι τέτοιο). Αυτό δεν λέτε;
θα σταματησω κιολας με αυτο το σχολιο για τους laggers λεγωντας οτι οποια εταιρια για μενα πει οτι "οι laggers θα παιζουν μεταξυ τους" τοτε εγω αυτο το παιχνιδι θα το παρω! τελος
παιζεις killzone και δεν γραφουν οι σφαιρες θα εχεις ενα σηματακι απο πανω που θα λεει lagger και θα παιζεις με ομοιους σου! ο καλυτερος lagger νικαει
Παίζοντας αρκετές ώρες δεν μου κράσαρε ούτε μια φορά και ούτε μου παρουσίασε το γνωστό φαινόμενο battlelaika, δυο βήματα μπρος ένα πίσω.
Ολα αυτά παίζοντας σε conquest large με 66 άτομα (64+2 commanders).
Eπειδή γράφετε κάποιοι ότι το παιχνίδι δεν είχε ή δεν έχει προβλήματα είναι γιατί παίζεται domination όπως παρατήρησα πολλούς σήμερα από τη friendlist,
είναι εύκολο να χειριστεί ο server 20 άτομα σε μια μικρή πίστα και ειδικά χωρίς οχήματα.
January 14 Battlefield 4 PlayStation 4 Patch Notes
- Various fixes for improving general stability
- Fixed flickering in map and minimap on Rouge Transmission and Operation Locker
- Fixed issue with player spawning under the map in Lancang Dam
- Increased damage by 25% for the Stealth Jet 20mm cannons
- Normalized repair rates across all vehicles. Vehicles with lower health points, like aircraft and transport vehicles, now repair more slowly than before
- Fixed a bug where the M1 Abrams Coaxial HMG ammo box was occasionally blocking the driver’s camera
- Fix for friendly marker not always showing when needed to, resulting in players shooting team members
- Fixed problem with killer health in kill card not being correctly updated (showing 100% health even though the soldier was hurt)
- EU Players: Fixed bug where game wouldn’t start when when the console was running in any of these languages: Japanese, Dutch, Portuguese, Traditional Chinese, Korean, Czech, Brazilian Portuguese
- Fix for bug where it looked like soldier was dying with 1 health instead of 0
- Fixed a player feedback timing issue where blood was appearing before other damage indicators, and before damage was actually done
January 14 Battlefield 4 PlayStation 3 Patch Notes
- Various fixes for improving general stability
- Fixed a player feedback timing issue where blood was appearing before other damage indicators, and before damage was actually done
- Fix for bug where it looked like soldier was dying with 1 health instead of 0
- Fixed a bug where players’ rank icons on the scoreboard would not be updated
- Normalized repair rates across all vehicles. Vehicles with lower health points, like aircraft and transport vehicles, now repair more slowly than before
- Fixed problem with killer health in kill card not being correctly updated (showing 100% health even though he was just hurt)
- Fix for friendly marker not always showing when needed to, resulting in players shooting team members
- Fixed a bug where the M1 Abrams Coaxial HMG ammo box was occasionally blocking the driver’s camera
- Increased damage by 25% for the Stealth Jet 20mm cannons
- Stealth Jets now have more similar handling attributes to eachother. F35 & J-20 are slightly more agile, Su-50 is less agile
- Attack Jets now have more similar handling attributes to each other, and all 3 are now slightly less agile than earlier
- Fixed camera glitch when switching weapons while moving in crouch
- Fixed an occasional bug where players could experience intermittent engine sound dropouts when driving wheeled IFVs
- China Rising: Fixed animation glitch for motorbike passengers occurring when aiming
- Fix for first and third person soldier animations being out of sync while doing transition changes. This could potentially make the player get hit while in cover behind a wall or other obstacle
Τι είναι αυτό το πράγμα με αυτό το παιχνίδι ρε παιδιά; Χάνω τα saves από τη μία και κρασαρει από την άλλη. Δηλαδή έλεος.
Με το update έγινε ακόμα χειρότερο. Τώρα ούτε checkpoints δε μου αποθηκεύει και μου έχει κρασαρει το ps4 3 φορές στα καπάκια σε ένα συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού.
Καλά πάμε...
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά ξεκλείδωμα avatar από ένα battlepack για το battlelog αλλά δεν βρίσκω πως να το βάλω...Ξέρει κανείς?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Αχ στο ps3 να δεις τι γίνεται... Μια με βγάζει με 5 ping μια με βγάζει με 1 ping, από φόρτωμα σε φόρτωμα... Και δωσ' του να τσεκάρω γραμμές και πόρτες και τίποτα να μη γίνεται, άσε τα κολλήματα ειδικά στο φόρτωμα καινούριας πίστας. Φαντάσου από το ΣΚ τσαντίστηκα τόσο που δεν το ξανάπιασα. Μάλλον σήμερα θα κατεβάσω το update να δω αν γίνεται τίποτα.