Δεν μπορείς να φανταστείς πως θα το ανταγωνιστεί το MGSV? Δεν χρειάζεται και πολλή φαντασία, μόνο λογική
Sent from my Asus Memo Pad 7 ME176CX using Tapatalk
Printable View
Αν δεν υπήρχε το MGS5, τοτε θα ηταν πιο ξεκαθαρο το τοπιο. Αλλά για μενα ακομη και για το RPG of the year το κοντραρει το διαμαντι Pillars of Eternity (crpg, baldur's gate, planescape torment σχολη).
Eπισης αν και αυτο βγει φέτος περιπλέκεται το πράμα
https://www.youtube.com/watch?v=ybqE8FlLrqg
Εχω καψει τοσο πολυ με το παιχνιδι, εχω ~20 ωρες playthrough και ειμαι ακομα μετά το meeting με τον Baron.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εθιστικο το να μην κάνεις τίποτα και να γυρνας στο χάρτη εμφανίζοντας περιοχές και παίζοντας Gwent (εκεί κι αν έχω κάψει).
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πουλήσω το αντίτυπό μου και να παω να πάρω την Collector's από τα λίγα παιχνίδια που μου έχουν κάνει τοσο καλή εντύπωση.
To patch σιγουρα εδωσε ενα μικρο boost στο performance σε καποιες περιοχες, αλλα το stuttering δυστυχως εξακολουθει να υπαρχει μιας και απο οτι φαινεται δεν ειναι μεσα το fix που λενε οτι δουλευουν...
Τα cutscenes ομως εχουν τρομερη βελτιωση απο το bug που τα κλειδωνε στα 20 fps και τωρα τρεχουν παρα πολυ καλα.
Πρεπει να πω οτι το παιχνιδι εχει απιστευτα quest ετσι... τουλαχιστον μεχρι τωρα... η ολη ιστορια με τον Baron ειναι απιστευτο το που οδηγει και το ποσα sub quest (επισης ενδιαφεροντα) το συμπληρωνουν. Φοβεροι διαλογοι, πραγματικα εχεις ενδιαφερον να μαθεις τι θα γινει και οσο ναναι τρεφεις συμπονια για τους χαρακτηρες. Θα ξαναπω οτι η βελτιωση της CDP σε αυτους ειδικα τους τομεις ειναι τραγικη. Ωραιο και καλο το W1-2 αλλα οι διαλογοι τις περισσοτερες φορες για εμενα επασχαν πολυ και δεν σε επειθε.
^ εγώ έκανα backtrack σε παλιότερο saveSpoiler!
Προσοχη στα spoiler παιδια...
my bad, δε το θεώρησα σοβαρό spoiler ...
Λοιπον μετα απο 20+ ωρες επιτελους μπορω να πω οτι η μαχη μου αρεσει και μαλιστα πολυ.Χθες συναντησα ενα μικρο "δρακο"(δεν θυμαμαι το ονομα ακριβως) να τρωει ενα αλογο.Level 15 αυτος level 6 εγω οποτε μου τον εβγαζε κοκκινο.Με συνδυασμο quen και axii για να τον κανω stun και με πολυ dodge μετα απο 10+(!!) λεπτα τον σκοτωσα και η ικανοποιηση μου ενιωσα μπορει να συγκριθει και με την ικανοποιηση που νιωθεις οταν σκοτωσεις boss στο dark souls!
Γενικα η μαχη με εναν δυνατο αντιπαλο ειναι πολυ πιο ωραια απο να αντιμετωπιζεις 10 drowners για παραδειγμα.
Επισης grapeshot εναντιον ανθρωπων ειναι εντελως OP.Τους διαλυει σε κομματακια ευκολα.
Συμφωνώ με τα παιδιά. Είναι απίστευτο ότι ακόμη και το κάθε μικρό quest έχει την καλοδουλεμένη ιστορία του. Οι χαρακτήρες έχουν βάρος και οι ιστορίες που διηγούνται σε κρατούν σε ενδιαφέρον και αγωνία. Βάζεις σε αυτά και τον απίστευτα όμορφο κόσμο μαζί με το όμορφο και super βαθύ crafting system του παιχνιδιού και άντε να ξεκολλήσεις μετά :) Ειδικά το Death march ξεκινάει μαζοχιστικά αλλά όσο γίνεσαι δυνατότερος τόσο σε αποζημιώνει.
Οποιος έπαιξε τα δύο πρώτα Witcher δεν θα περιμένε κάτι λιγοτερο απο εξαιρετικά quests και χαρακτήρες στο Witcher 3.
Eνα quest κάποιου Witcher παιχνιδιού ειναι πιο συναρπαστικο απο ολοκληρο το σενάριο διαφόρων άλλων παιχνιδιών.
Epeidi kapoia paidia eipan oti exoun provlima me to kleidoma sto battle ,ego aplos to ksexasa stin arxi kai mexri tora de to exo xreiastei ,de ksero an tha xreiastei argotera alla gia tin ora einai kalitera xoris kleidoma , paizo se dyskolia proteleytaia , esfaksa to proto mou griffin kai den exo paithanei akoma, dld einai sigoura leitourgiko etsi gia tin ora.
και εγω δεν κλειδωνω ποτε εχθρο, βεβαια παιζω στο δευτερο επιπεδο δυσκολιας.
Το lock on στους εχθρους το εχω ξεχασει εννοειται. ΕΙναι χαλι μαυρο. Μονο στα 1vs1 μπορει να το χρησιμοποιησω καμμια φορα.
εχετε δικιο εν μερη για το MGS5,αλλα το ιδιο μπορει να ισχυριστει καποιος και για το Arkham Knight...αποψη μου ειναι πως και τα 2 παιχνιδια δεν θα topαρουν το Witcher,φυσικα μενει να δουμε....
οσο για το Pillars of Eternity ολοι λενε οτι ειναι εξαιρετικο,απλα καθαρα και μονο απο production values το Witcher υπερτερει
TO Batman αμφιβαλλω αρκετα οτι ειναι μεγαλυτερη παραγωγη απο το Witcher 3. To MGSV σιγουρα ειναι. Λιγη σημασια εχει αυτο περα απο το οτι ειναι και τα τρια παιχνιδια φωτια!
Παιδιά πως ανεβαίνετε levels? Έχω παίξει γύρω στις 7-8 'ώρες και είμαι level 4. Έχω καθαρίσει τον αρχικό χάρτη, έχω επισκεφθεί όλα τα poi και τώρα προχώρησα το quest και ξεκλείδωσα όλο τον χάρτη του παιχνιδιού. Θέλω να κάνω μερικά sidequests από το Lindenvale για παράδειγμα και είμαι μικρό level για να τα κάνω. Ποιος είναι ο ευκολότερος δρόμος για να ανεβάσω μερικά levels? Βλέπω απλά σκοτώνοντας bandits και drowners παίρνεις 5xp... Θα μου πάρει αιώνες να ανεβάσω levels έτσι.
Το παιχνίδι πάντως είναι εθιστικότατο. Θέλω να το κλείσω για να βγω έξω ή να πάω για ύπνο κλπ και πιάνω τον εαυτό μου να λέει, "άντε λίγο ακόμα να πάω να δω τι παίζει σε αυτό το σημείο του χάρτη". Έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά με τον κόσμο του παιχνιδιού. Δεν έχω παίξει τα προηγούμενα για να συγκρίνω αλλά από το λίγο που έχω ασχοληθεί με αυτό έχω σχηματίσει πολύ καλή γνώμη.
λοιπον παιδια μια ερωτηση οταν παω να βγαλω τα upgrade απο τα σπαθια μου να τα βαλω σε αλλα χανονται εχει κανει ιδεα γιατι γινεται αυτο. ειναι κανενα προβλημα γενικο και ειναι σιγουρο ειχα δυο upgrade πανω στο σπαθι μου τα βγαζω και παω να το βαλω στο αλλο και δεν τα ειχα
Δεν έχω δυσκολευτεί ποτέ ξανά τόσο πολύ να αποφασίσω τι θα κάνω σε quest σε παιχνίδι. Με ξενέρωσε μιλάμε!
Spoiler!
:(
Man, what a game!