Originally Posted by
atomsk
σε καμιά περίπτωση δεν ήταν η χρονιά του ps3 το 2008. Πόσους τίτλους ακυρώσανε, πόσα exclusive του PS3 έγιναν multiplatform και μην ξεχνάμε και το home που έρχεται απο πέρισι... sorry αλλά 3 παιχνίδια (mgs4,lbp,resistance2(?)) δεν κάνουν την χρονιά αυτή, χρονιά του PS3. Με τέτοιους ρυθμούς δε θα υπάρξει ποτέ η χρονιά του PS3 ..ίσως όταν βγει το επόμενο xbox, μέχρι αυτό να πάρει "φόρα", το PS3 θα είναι σίγουρα σε καλύτερο σημείο.
και όσο για το red alert 3 έλεος πλέον με τα ψέματα ...επειδή το PS3 έχει 1080 και Blue Ray, έχουν κρεμαστεί απο εκεί σαν δικαιολογία για να καθυστερούν τίτλους, δήθεν για να τους βγάλουν ανώτερους στο PS3 μόνο που τελικά βγαίνουν κατώτεροι, αυτό πλέον είναι στατιστικά αποδεδειγμένο με τελευταίο τρανό παράδειγμα το Bioshock. Ναι θα μου πειτε το παιχνίδι είναι γαμάτο, τα γραφικά δε πρέπει να σε εμποδίσουν να το παίξεις μπλα μπλα μπλα...μέσα, αλλά δε πάυει να είναι κατώτερο που με κάνει να αναρωτιέμαι, τι στο καλό μου έταζαν λαγούς και πετραχίλια προσπαθόντας να δικαιολογήσουν το delay;
Ένα έχω καταλάβει απ'όσο καιρό ασχολήθηκα με τις κονσόλες και την πληροφόρηση μου μέσα σε forums γύρω απο αυτά τα θέματα. Περισσότεροι που γράφουνε μέσα στα forums είτε είναι σε κάποιο πτυχίο marketing/οικονομικά, είτε έχουν αγοράσει μετοχές τις Χ εταιρίας και έχουν βαλθεί να παραπληροφορούν κόσμο ελπίζοντας πως θα ανέβουν οι μετοχές είτε είναι απλά ανεγκέφαλοι. Ύπαρχουν βέβαια και αυτοί που ασχολούντε με τα παιχνίδια αφου τα παίξουν. Πραγματικά βρίσκω εντελώς ανούσια τα αρθράκια προβλέψεων, μελλοντικών release και άλλων παπαρολογιών. Το μόνο που καταφέρνουν αυτά τα thread-αρθρα-άνθρωποι είναι να παραποιούν την αλήθεια, να φανατίζουν και να δημιουργούν hype. Όταν με το καλό το παιχνίδι βγει...αν βγει (μιλάω για οποιδίποτε παιχνίδι) θα το δούμε τότε. Μέχρι τότε γιατί να χτυπιόμαστε ; Δεν έχω καταλάβει ακόμα.