Λεγεται Scarlet Lady και οχι δεν υπαρχει στο game.
http://reddead.wikia.com/wiki/Scarlet_Lady
Printable View
Λεγεται Scarlet Lady και οχι δεν υπαρχει στο game.
http://reddead.wikia.com/wiki/Scarlet_Lady
Το καλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν βάλανε.:P
paidia mporei na mou pei kapoios pos mazepse 10000 dolaria?giati kapoios mou eipe oti ta pire se apostoli.alitheuei?
Μπορείς να βγάλεις αρκετά λεφτά στο πόκερ ειδικά σε μία αποστολή στο mexico μπορείς να τους πάρεις τα σώβρακα αν ποντάρεις πολλά λεφτά.
Απο εκεί και πέρα μπορείς να πουλήσεις τα skins απο τα ζώα που σκοτώνεις κτλ κτλ
Γενικά μέχρι να τελειώσεις το παιχνίδι, αν κάνεις και extra δραστηριοτητες όπως bounty hunting και challenges τα λεφτά θα τα πάρεις έυκολα !
dimitri exo teleiosei to paixnidi eimai giro sto 90kati% kai exo 2000 dollaria akoma..to mono pou skeftika einai na pouliso tis gold mpares gia pio grigora.auto pou me kanei na anarotiemai einai oti mou eipan se mia apostoli se treno an den kano lathos tou reyes anoigeis leei ena xrimatokibotio kai exei mesa 10000$.emena prosopika den ta eixe.gia auto rotao mipos ta exei parei kaneis apo edo kai exo kanei kati lathos.btw o filos pou ta pire to epekse sto xbox.
Μπαμπη γι αυτη την αποστολη σου μιλησανε (1000$ ομως και οχι 10000$):
http://reddead.wikia.com/wiki/Poppycock
oxi gianni den einai auti.gia auti pou leo "klebeis" 10000$.an den kano lathos einai tou reyes.
Αποκλείετε να είχε μέσα το χρηματοκιβότιο 10000. Είχε λεφτά αλλά όχι τόσα.
Τις μπάρες εννοείτε πως θα τις πουλήσεις. Δεν χρησιμεύουν σε κάτι άλλο.
Κάνε και μερικά bounties και προσάθησε να φέρεις τον κακοποιό ζωντανό πίσω (διπλό reward).
Επίσης έχε υπόψην ότι το παιχνίδι δεν απαιτεί να έχεις πάνω σου 10000, αλλά να έχεις μαζέψει συνολικά τόσα σε όλο το παιχνίδι. Μετράει δηλαδή και αυτά που έχεις χαλάσει.
Κάτι άλλο που θα μπορούσες να κάνεις, αλλά είναι καφρίλα κατα τη γνώμη μου είναι να σκοτώσεις τους βίσωνες και να τους skinάρεις. Πολλά λεφτά το τομάρι τους. Προσωπικά τους βίσωνες, έκανα save, τους σκότωσα για το τρόπαιο και μετά load γιατί δεν μου άρεσε να είναι extinct :(
Edit: Επίσης δοκίμασε ποκεράκι στο blackwater!
dimitri nai thimamai oti den eixe 10000$.isos to ekanan etsi sto xbox..wraio hint gia tous boubalous giati kai ego tous lipomouna.. :a020:
Μετα απο 48 ωρες gameplay και 100 % completion πλεον μπορω να πω πως το χορτασα το παιχνιδι . Ειναι απο τα games που αμα ειναι να κανεις τα main mission και να το βγαλεις στην ξεπετα δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου. Πρεπει να ασχοληθεις πολυ μαζι του για να το ευχαριστηθεις στο επακρο.
Η Rockstar τελικα με ικανοποιησε για αλλη μια φορα , βγαζοντας ενα καταπληκτικο παιχνιδι . Τα γραφικα δεν με ικανοποιησαν , λογω Open world υπηρχαν περιορισμοι φανταζομαι , αλλα συνηθιζονται . Το gameplay ειναι υπεροχο . Τελεια και παυλα . Δεν μπορω να σχολιασω κατι αρνητικα ...
Σχετικα με το σεναριο παντως νομιζω οτι κατι μου διαφευγει .
ΤΕΡΑΣΤΙΟ SPOILER ΑΝΟΙΞΤΕ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ MAIN STORY.
Spoiler!
Χαιρομαι που ο κοσμος ευχαριστιεται αυτην τη παιχνιδαρα! Ευγε!
Και εγώ το τερμάτισα την προηγούμενη εβδομάδα, δεν πάω όμως για το 100% αφού ούτως ή άλλως αμέλησα το τρόπαιο με το άλογο, αλλά δεν καιγόμουν εξαρχής για 100% (αν και δεν έχω πολύ από ότι είδα). Τέλος πάντων... στο τέλος περίπου ξέρετε τί εννοώ, έμεινα τελείως μλκς να κοιτάω μία την οθόνη, μία το χειριστήριο... αν και μετά ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, σε εκείνο το σημείο κόλλησα για λίγο περιμένοντας να δω τί άλλο μπορεί να γίνει, λέω μπας και... Δεν λέω ότι ήταν άσχημο, οκ ίσως χαλάστηκα λιγάκι, πιο πολύ ότι ήταν εντελώς παθητικό κυρίως.
Σχετικα με το σποιλερ
Spoiler!
Συμφωνώ με τον Val και παρότι μπορεί μέσα μας να στριφογύριζε αυτό, δεν το περιμέναμε τόσο χύμα πιστεύω ακριβώς για τους λόγους που λες.
ΟΚ, έκανε και το
Spoiler!
Spoiler!
Ο Val τα είπε λίγο πιο αναλυτικά απο μένα αλλά ακριβώς την ίδια άποψη έχω και εγώ! (Δημήτρη δεν με αφήνει να δώσω rep :()
Μετα απο αυτο το παιχνιδι θελω να δω τη Rockstar να φτιαξει κανενα παιχνιδι με πειρατες και ωκεανους.. Πιστευω οτι αν κανουν κατι τετοιο με τα οσα εχουμε δει μεχρι τωρα θα κανουν ισως κατι που δεν εχουμε ξαναδει!
@ Εnstikto
Απο την στιγμη που σου αρεσε το ποστ μου, το αν θα παρω ή οχι ρεπ μου ειναι αδιαφορο φιλε! Moυ ειναι υπεραρκετο που σου αρεσε! :D
Ε καλά κ εγώ έτσι πιστεύω αλλά και κανά ρεπ που και που για να δείξεις κ «υλικά» αυτό που πιστεύεις δεν βλάπτει ;)