αν γελασα ,ειμαι καλα ?
Printable View
αν γελασα ,ειμαι καλα ?
Τωρα πραγματικα μην μου πειτε παιδια οτι δεν σας αρεσε. Αντε, καποιος (master) , εκτιμησε την τεχνη μου! Φιλε μου, μην ακους τον tnf , τον Παυλο και τον Γιαννη, μια χαρα εισαι! :D
Σοβαρα τωρα, οταν το σκεφτηκα εσκασα στα γελια. :P
Mαλλον Παναγιωτη μου εχουμε μια διαφορετικη αντιληψη του χιουμορ. :P
Παντως, εγω θα σε εχω απο "κοντα". Μπορει, πλακα πλακα, να εισαι ο αυριανος Λαζοπουλος. Ασχημα θα ειναι να σε ξερω και να λεω: "Με αυτο το παιδι ημασταν συμφορουμιτες καποτε. Βεβαια, τοτε το χιουμορ του ηταν καπως.... κρυο."
^ λολ σωστος, ποτε δεν ξερεις...:P
Ενα που πηρα απο το fb απο μια φιλη.
Φετος τα Χριστουγεννα θα στολισω τον παππου μου. Μολις του πω ποσα θα του κοψουν απο την συνταξη, θα του αναψουν τα λαμπακια!
χαχαχαχαχα
Πρεπει να το χει κανεις για να κατευαζει ανεκδοτα απο το μυαλο του, δεν ειναι ευκολο. Μπορει να ειναι και κρυα μερικες φορες.
-Μπαμπά, εχθές ένας νεαρός από το σχολείο, μου είπε κάτι που δεν το καταλαβαίνω. Μου είπε ότι έχω καταπληκτικό σασί, δυο πανέμορφα αμορτισέρ και δυο φοβερούς προφυλακτήρες. Τι εννοούσε;
- Να πεις στον νεαρό, ότι έτσι κι ανοίξει το καπό για να μετρήσει πόσο είναι το λάδι στη μηχανή, θα του "τσακίσω" την εξάτμιση!!
Πάει ένας Κύπριος στα everest.
- Θέλω ένα σάντουιτς.
- Τι να βάλω μέσα;
- Τυρίν, ντομάταν, πιπεριάν...
- Ρε φίλε, σε παρακαλώ, μπορείς να μη βάζεις "ν" στο τέλος των λέξεων;
- Εντάξει!
- Συνέχισε λοιπόν, τί άλλο να βάλω στο σάντουιτς;
- Ζαμπό, μπέικο...
^ Τωρα σοβαρα, περιμενα εσενα να σ' αρεσε, αφου λες και εσυ( οπως και ο master) κατι τετοια...πφφφ χαλασατε...:( ο μαστερ δεν θα λυγισει ομως, ετσι;!
NEVER!
Δημιουργω την Ε.Κ.Α. Eνωση κρυων ανεκδοτων !
-τι ειναι πορτοκαλι και παει στρατο?
-το φανταρινι!
-Τι ειναι κίτρινο και κάνει παρακολουθήσεις?
-Το καμπαρντίνι!
Plz, ρε σεις... Δείξετε λίγο έλεος....
τι λενε δυο τοιχοι μεταξυ τους?
Spoiler!
:a094:
Νομιζω οτι το συγκεκριμενο section πρεπει να κλειδωθει λολ...
θα μπει κανενα νεο μελος και θα δει αυτα τα πραγματα που ποσταρετε και θα νομιζει οτι ειμαστε τιποτα χαχαχουχες χχχαχαχα :)
κρυα ανεκδοτα level 999999!
Δέν μπορώ να κάνω αλλιώς...το κρυόκωλο είναι αρρώστια οπότε θα πώ και εγώ κανα δυο...
Χτυπάει ένας την πόρτα της τουαλέτας και λέει:
-Να μπώ?
-Μπέεε
Μπένει μέσα και ήταν ένα πρόβατο...
Χτυπάει ένας της πόρτας της τουαλέτας και ακούγεται απο μέσα:
-Εγώ...
-Εγώ!?
OK σταυρώστε με...
Τι διαφορά έχει μια κότα?
...
Έχει 2 εκ των οποίων το ένα.
Παιδιά το παρατραβάτε!!! :a045::a045: