Το περιμένω πως και πως!Aλλά πιο πολύ περιμένω να δω τον DeNiro ως Southern ρεπουμπλικανοχριστιανοφασίστα διαπλεκόμενο γερουσιαστή!
καλα το Percy Jackson....απορω που βγηκε και στις αιθουσες....το εργο ηταν απλα ντροπη... λολ :)
ntroph????...... to ''ergaki'' den aksizei oyte gia katebsma apo to net k probolh sto grhgoro se othonh psp......
Λοιπόν, γέλασα αρκετά με το HeartBreak Kid και μια άλλη ταινία επίσης του Ben Stiller (δεν θυμάμαι επ' ακριβώς τον τίτλο, Tropical-κάτι), με μια δήθεν ταινία δράσης που γυρίζετο στη ζούγλα (με Τομ Κρουζ μέσα σε κάμεο).
Μου άρεσε τρομερά το Hulk του Ang Lee (όχι όμως τόσο αυτό με τον Νόρτον, παρόλο που ήταν πιο κοντά στο κόμικ). Βέβαια το Hulk του Ang Lee δεν είναι των τελευταίων 2-3 ετών. Οπότε πες άκυρο.
Πέθανα στα γέλια αλλά και εκτίμησα το "Men who stare at goats"....άψογη ταινία, κρυφά μηνύματα, γέλιο που καταλαβαίνεις μόνο αν έχει περάσει "παρόμοιες" καταστάσεις (έστω και λίγο).
Ευχαριστήθηκα (σχετικά αρκετά) το Fourth Kind και το άλλο εργάκι "τρόμου" (πάλι δεν θυμάμαι τίτλο), με το ζευγάρι στο σπίτι που δήθεν τράβηξε ταινία με το "πνεύμα" που επισκέπτονταν την οικία της κοπέλας (δεν είδα το αμερικάνικο cut που έπαιζε στο σινεμά, αλλά το αυθεντικό cut που κυκλοφόρησε στο νετ).
Ενδιαφέρον μου φάνηκε και το Repo Men, αν και γνωστή η συνταγή στο concept.
Τεχνικώς μου άρεσε το Avatar, πάρα πολύ όμως! Ως υπόθεση ήταν καλούλα.
Απο εκεί και πέρα, χάρηκα και με το Iron-Man 2, πλούσια εφφέ, καλός final boss ο Μίκυ Ρούρκ.
Εννοείται ότι είδα το inception, μου άρεσε αρκετά (γιατί κατάφερε να με προβληματίσει σχετικά), αν και έχω κάποιες ενστάσεις, άλλη κουβέντα όμως αυτή.
Ενδεικτικά λοιπόν ανέφερα τα παραπάνω, έχω παραλείψει αρκετές ταινίες (Alice in Wonderland κλπ) για να μην κουράσω περισσότερο.
Είδα το Robin Hood. Σίγουρα δεν θα αποτελέσει ποτέ σημείο αναφοράς ως ταινία αλλά την βρήκα αξιοπρεπέστατη και πέρασα μια χαρά βλέποντας την. Το αναφέρω αυτό γιατί είχα διαβάσει τα τέρατα στο internet (ενδεχομένως και εδώ).
/Ψοφάω για Cate, τι απίστευτη γυναίκα.............
^^...blansett??
Ελεος ρε φιλε ωρες ωρες με κανεις και απορρω! Μου φαινεται παντελως κρυοκωλη γκομενα!
Πωωωωωω καλά πες μου ότι κάνεις πλάκα? Αλλιώς ορίζουμε σημείο συνάντησης παραλιακή για μονομαχία :swordfight:Την βρίσκω απίστευτα elegant και sexy :d055:
^^ πες μερα-ωρα....!!! :)
mia xara taineia to robin hood ....perase eyxarista h ora.......to eida k ego proxthes......
Eγω παιδια λογω της συνεργασιας Crowe και Scott περιμενα κατι καλυτερο...το ειδα σινεμα και η αληθεια ειναι οτι...βαρεθηκα. Το pacing της ταινιας συγκεκριμενα δεν μου αρεσε καθολου και γενικα δεν ενιωθα ενθουσιασμο ουτε σε σκηνοθετικο, ουτε σε ερμηνευτικο επιπεδο.
Θα συμφωνήσω με τον Val για το Robin Hood, ειλικρινά περίμενα ο Scott να ακολουθήσει το original concept της ταινίας. Αρχικά πρωταγωνιστής της ταινίας θα ήταν ο σερίφης του Nottingham και όχι ο Robin Hood, o Russell Crowe θα ερμήνευε και τους δύο ρόλους ενώ η ταινία θα ονομαζόταν Nottingham.
Συμφωνω οτι οι περισσοτερες απο αυτες ηταν καλες ταινιες αλλα διαφωνω καθετα με το Fourth Kind....αλλα υποσχοταν απτα promo και αλλα παρεδωσε και καποιοι δευτερευοντες ηθοποιοι ειχαν πολυ μετριες ερμηνιες. Το Paranormal Activity συμωνω ηταν πολυ καλο και καπου ειχα διαβασει οτι το συνολικο budget ηταν 6.000 δολλαρια(??).
Inception Trailer A Capella
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=d2yD4yDsiP4"][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d2yD4yDsiP4[/youtube][/ame]
ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!:hysterical: Ειδικα στο τελος με το ΒΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ! αχαχαχαχαχαχαχα
Especially for Valkyre :P
^^AXAXAXAXAXAXAXAXA Τέλειο!
^^ Can you say "BUUUUUURRRR" ? :D :D
Nαι αλλα το τελειοτερο????!!!!!!!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ZrYPJ4Yc31g&feature=player_embedded"]YouTube - Best of Electric Spoofaloo - DORA THE EXPLORER in INCEPTION: IncepciΓ³n Trailer[/ame]