ήμουν -24 και δε το θυμάμαι ;
Printable View
ήμουν -24 και δε το θυμάμαι ;
Ρε συ Des εμείς πήραμε το πρωτάθλημα τότε, τι σχέση έχει αυτό το βίντεο;!
ναι δεν ήμασταν -24, πηγαίναμε για πρωτάθλημα. και τέσπα δεν ήμασταν 2 ντουζίνες βαθμούς πίσω.
νταξει μιλαμε και για ενα διπλο που δεν ειχε ξαναγινει ποτε στην ιστορια!
περα απο τα οποια πειραγματα μεταξυ μας, να αναφερουμε και οτι περα απο ανθοδεσμη αλαφουζου και περαστικα στον Ολαιταν, πηγαν απο το νοσομομειο και οι Αναστασιου και Ατζαγκουν για να δουν τον ποδοσφαιριστη απο κοντα.
Τετοια θελουμε να βλεπουμε.
Asus Memo Pad HD 7
@dlevel.Εντάξει καταλάβαμε: Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε που είχαμε την παγκόσμια πρωτοτυπία να πανηγυρίσουμε νίκη σε derby... Που θα πάει, θα μάθουμε και ίσως κάποια στιγμή βγούμε και μεις να πανηγυρίσουμε, όχι για νικηφόρο derby, αλλά για ήττα από μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο όπως η juventus με 2-1...
@τονυ.Ωπ!Ναι, έχεις δίκιο.
ρε παιδία μαζί σας, απλά για το καλό της ομάδα σας δε γίνεται να δέχεστε την τακτική Αλαφούζου που έχει κάνει μια ομάδα σαν τον ΠΑΟ να είναι -24 και να χαίρεται για μια νίκη με τον ολυμπιακό που έχει πάρει το πρωτάθλημα από Νοέμβριο.
τέσπα ίσως παρά ήμουν καυστικός, δουλεία μετά απο 3ήμερο μου δημιουργεί νεύρα.
ρε φιλε phoenix7 ειλικρινα σε λυπαμαι..
σιγά ρε Αριστο που τον λυπάσαι κ όλας.
oh my... καμια ελπιδα.
φυσικα και το λυπαμια ρε ''φιλε''. δηλαδη επρεπε να πεθανει η να χασει κανενα ματι ο ανθρωπος για να μην υπαρχει θεμα ε?
και αντιστοιχα στο πρωτο ματς ομητρογλου στο γκολ επρεπε να του ανοιξει κανενα κεφαλι απο τις κοκα κολες ε?
οπως ειπε ο hakoo δεν υπαρχει ελπιδα!
Πραγματικα πάντως αν ο μέσος έλληνας ασχολιόταν με τα δρώμενα της χώρας τόσο πολύ όσο με την σουπερ λιγδα, βλέπε photoshop αναστασιου , ίσως να μην ηταν τα πραγματα τόσο χαλια στη χώρα.
Α και ενα αστείο :
Μήνυση λέει γαύρου στον Αναστασίου. Δεν πλήρωσε τον καφέ.... Χαχαχα
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Πόσταρε κάτι το οποίο είναι σε όλο το Ιντερνετ σήμερα, και το οποίο είναι και κάπως χιουμοριστικό, το οτι έκανε θέατρο περίμενες αυτό για να το διαπιστώσεις ? απλά για προπονητής αντέδρασε υπερβολικά και αυτες τις κολοτούμπες τισ κάνουν συνήθως ποδοσφαιριστές για να κερδίσουν κάτι μέσα στο ματς, θυμήσου οτι του Dida του χάλασε ολόκληρη η καρίερα απο εναν θεατρινισμό, ε και τέσπα απλα το διακομοδεί το internet σήμερα το σκηνικό, που είναι το κακο δηλαδή ωστε να φτάσεις να ΛΥΠΑΣΑΙ κ ολας κάποιον που ούτε τον ξέρεις?
oh my...the sequel.