Τι xbox ρε φίλε? πλάκα μου κάνεις? ούτε καν έχω 360! ξεκολλά.. :banghead:
Επίσης ότι θέλω θα λέω, αν θέλω θα βρίζω την sony, αν θέλω θα την επευφημώ,στο κάτω κάτω εσύ τι είσαι? δικηγόρος της?
Και αν εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το version lock είναι λάθος τότε πήγαινε σε ένα καθρέπτη μπροστά και κοίτα, θα δεις ένα ps3fanboy μπροστά σου..
Καλά όσον αφορά τις μπαρούφες της
Naughty Dog μόνο γέλια προκαλούν, αφού δεν τις πιστεύουν ούτε οι ίδιοι.'Ακου λέει δεν ξέραμε ότι μπορούν και οι Ευρωπαίοι να κατεβάζουν demos (We just didn’t know people from other territories could connect to the US PLAYSTATION Network Store and download demos … now we do!) εδώ το ξέρουν παιδάκια 5 χρονών και οι παππούδες μας και εταιρία κατασκευής παιχνιδιών της sony δεν το ήξερε λέει,δεν ενημερώθηκε από την sony! τι λέτε βρε? σοβαρά? μάλλον νομίζουν ότι απευθύνονται σε αμερικανάκια που έχουν iq ραδικιού.
Ασχοληθήκαμε-αφοσιωθήκαμε μετά λέει με την αρχιτεκτονική του Network (We’ve been too busy working on the game to wrap our head’s around the infrastructure of the PSN.) και το παραβλέψαμε αυτό, άκουσον άκουσον λες και το ps3 network έχει καμιά πολύπλοκη και ιδιαίτερη δυσκολία σαν δίκτυο!
Και για αυτό κλειδώσαμε κατά λάθος το demo.. :fryingpan: βγάλε άκρη τώρα εσύ..
Τι ωραία όμως ιστοριούλα! Σαν την κοκκινοσκουφίτσα μου μοιάζει! :1appl:
Ότι πρέπει για παιδάκια.
Ρε οι άνθρωποι το έκαναν σκόπιμα! ενδεχομένως και με τις συμβουλές τις sony.
Γιατί δεν μιλάμε για ένα τυχαίο game, μιλάμε για ps3 must, οι αντιδράσεις όμως ήταν έντονες και το αποτέλεσμα είναι να διορθώσουν το λάθος-τεστάκι τους.
Και οι λόγοι για τους οποίους το demo κλειδώθηκε είναι προφανείς:
marketing
Βγάλαν τα συμπεράσματα τους και το απέσυραν αμέσως..Ότι θέλετε πιστέψτε, δεν με ενδιαφέρει, αλλά μην νομίζουν ότι με μπαρούφες, πως μας δούλεψαν όλους εκεί στην
Naughty Dog..