H forthnet σαν ταχυτητες καλη ειναι, αλλα σαν support δεν εχω καθολου καλη εμπειρια, 2 εβδομαδες για να μου αποκαταστησουν βλαβη , στο διαστημα αυτο δεν ειχα ουτε internet Ουτε τηλεφωνο.
H forthnet σαν ταχυτητες καλη ειναι, αλλα σαν support δεν εχω καθολου καλη εμπειρια, 2 εβδομαδες για να μου αποκαταστησουν βλαβη , στο διαστημα αυτο δεν ειχα ουτε internet Ουτε τηλεφωνο.
ναι να πουμε οτι φταιει και το dslam στην περιοχη σου,αλλα τωρα που το σκεφτομαι η forthnet δεν θα παρει απο το καφαο του ΟΤΕ μονο η hol, η forthnet θα σε παει μεσο Α/Κ
Κι εγω forthnet εχω εδω και μια 12ετια.
Εχω αντιμετωπισει 2 φορες προβλημα το οποιο το ενα λυθηκε αμεσα και το δευτερο κρατησε μια βδομαδα(βλαβη) αλλα δεν εμεινα χωρις υπηρεσιες.
Παλιοτερα η forthnet ειχε ισως ενα απο τα χειροτερα τμηματα εξυπηρετησης πελατων. Πλεον τα πραγματα εχουν βελτιωθει.
Για μένα παντως εχει σημασία ας πούμε και τι άλλες υπηρεσίες θα χρησιμοποιήσεις.
Αν εχει πχ κινητο σε Vodafone/wind βάλε Hol/wind αντίστοιχα
Αν πχ θες να βλέπεις nova βάλε forthnet
Νομίζω πως πλεον ολοι οι πάροχοι ειναι αξιόπιστοι.
@mihalis13
Μιχάλη έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Στην περίπτωση μου όμως δεν με ενδιαφέρει κάποια άλλη υπηρεσία, ούτε καν απεριόριστες κλήσεις, μιας και καλύπτομαι από το εταιρικό κινητό μου.
@psx3
Έκανα έλεγχο διαθεσιμότητας στο site της HOL και δεν παρέχει VDSL στη διεύθυνση μου. Μπορεί να μην έχει ενημερωθεί για την προσθήκη του miniDSLAM. Θα πάω σε μαγαζί Vodafone να τα συζητήσω από κοντά να δω αν τελικά μπορούν και αν με συμφέρει.
@Kane
Τότε πάω πάσο.Πιστεύω σε όποια και απο τις 2 να πας οτι δεν θα έχεις πρόβλημα.
Άσχετο, αλλά κάθε φορά που βλέπω να συζητάτε για vdsl με πιάνουν τα διαόλια μου γ@μώ την Ιωνία κ την Καλογρέζα μου μέσα!:a122:
και η wind το κανει απο τα καφαο του οτε απλα στο site δεν εχουν τετοια επιλογη πρεπει να το ψαξεις παραπανω και στο καταστημα δεν ξερω αν "οντως" γνωριζουν ή θα σου πουν βλακεια.
εχω εδω και 10 χρονια connx 2 mbps. γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο το ιντερνετ μιας και κολληματα δεν ειχα ουτε διακοπες. αλλα μαζι με το ιντερνετ και τα απεριοριστα αστικα δινω το 2μηνο 65-70 ευρω.
με πηραν απο τη forthnet για το πακετο 3play. 24αρα γραμμη (και οτι θα πιανω 15-16 μιας και εχουν βαλει οπτικες ινες οπως μου ειπε), απεριοριστα αστικα, κινητα με αστικη χρεωση και nova με start pack. μου ειπε τελικη τιμη 29,90 το μηνα. εγκατασταση και εξοπλισμος δωρεαν. επειδη οι γονεις μου γκρινιαζουν για τις τιμες του οτε εχω αρχισει και το σκεφτομαι.
ποια η γνωμη σας για το πακετο; αυτο που με ενδιαφερει ειναι το ιντερνετ να μην εχει κολληματα και το οnline gaming να μην εχει προβληματα.
Γενικα το θεμα "καλη γραμμη" ειναι συνθετο. Παιζουν ρολο πολλες παραμετροι και οποιος επιχειρησει να σου πει οτι δεν θα εχεις αποσυνδεσεις ή οτι θα κλειδωνεις στα "τοσα" mbps ή οτι το ping σου θα ειναι 10ms, το σιγουρο ειναι οτι θα πεσει καπου εξω.
Αν θες τη γνωμη μου, πιστευω οτι σε κλεβει ο ΟΤΕ. Νετα-Σκετα.
Προσωπικα εχω Forthnet πανω απο μια 10ετια και δεν εχω σκοπο να αλλαξω. Σε ολα αυτα τα χρονια ειχα 1-2 προβληματα που λυθηκαν σχεδον αμεσα.
Mετά από αρκετά χρόνια στον Οτέ, πέρυσι είπα να αλλάξω και πήγα σε Forthnet, λόγω καλύτερης τιμής. Δεν είχα πρόβλημα με την ταχύτητα (είμαι σε καλή για ίντερνετ περιοχή, κοντά σε σταθμό του Οτέ. Μιλάω για Χανιά Κρήτης, πληροφοριακά...), ενώ και η εξυπηρέτηση, ειδικά στο τηλέφωνο, ήταν πολύ καλή. Παρομοίως με τον Slay όμως, παραπάνω, κάποια στιγμή πέρυσι παρουσιάστηκε βλάβη στη γραμμή μου και πέρασαν σχεδόν 20 μέρες για να φτιαχτεί το θέμα, γιατί η Forthnet ειδοποιεί τον Οτέ για βλάβη και ο Οτέ στέλνει τεχνικούς να το δουν, αλλά αυτοι προγραμματίζουν συγκεκριμένες μέρες για βλάβες των άλλων δικτύων. Σε εμένα έρχονταν πάντα Πέμπτη, οπότε από Πέμπτη σε Πέμπτη, ώσπου να λυθεί το πρόβλημα, δεν είχα κανονική λειτουργία τηλέφώνου και ίντερνετ κοντά ένα μήνα. Δεν είναι ευθύνη της Forthnet η καθυστέρηση, απλά όταν είσαι σε εταιρεία που παίρνει γραμμές από τον Οτέ (νομίζω όλοι από τον Οτέ παίρνουν), πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα.
Ωστόσο ο Οτέ πλέον κάνει καλές προσφορές κι έχει χαμηλώσει τις τιμές, αν δεν κάνω λάθος. Εδώ και καιρό είχα αποφασίσει να επιστρέψω εκεί, και μέσα στις γιορτές με πήραν στο τηλέφωνο για μία προσφορά, με πακέτο τηλέφωνο-ίντερνετ (δεν θυμάμαι λεπτομέρειες πακέτου, αλλά είναι καλό) στα 25 ευρώ μηνιάιως, με 24άρα ίντερνετ εννοείται, συν για ένα χρόνο Ote TV με δωρέαν τον εξοπλισμό, για δέκα ευρώ επι πλέον. Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά και το πήρα. Το αναφέρω, μπάς κι ενδιαφέρει και άλλους φίλους.......
^^Α γι'αυτό βρίσκω κάθε μέρα 5-6 κλήσεις από το 13888 έχουν βγάλει προσφορά;;;;.....αν είναι η γνωστή προσφορά για τους πρώτους 6 μήνες και μετά σου βγαίνει o κούκος αηδόνι ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Τη τελευταία φορά με είχαν πάρει για κάτι τέτοιο και αφού της είπα στα μούτρα ότι όποιο πακέτο και να μου προτείνει θα είναι οι πιο ακριβοί στο τέλος λέω ότι θα συνεχίσω στη forthnet μέχρι να μου δώσουν απεριόριστα,24αρι ίντερνετ και κάποια κανάλια με 30 ευρώ ή πιο κάτω......"εεεεεεε ναι εεεεεεε εντάξει σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας" και το κλείσαμε.
Εμενα με ενοχλησαν απο την cyta και μου ειπαν πως ξεκινανε τα πακετα απο 15/μηνα για 1play 4αρα ταχυτητα ...αξιζει ?εχει κανενας σας?(δε με νοιαζει το σταθερο)
^^ 18 ευρο εχει η Forthnet την 24αρα.
Δυστυχως η φορθνετ εδω εχει κακη φημη..Εγω προς το παρον τον τελευταιο χρονο που μετακομισα βολευομαι με το φτηνοτερο της αγορας...ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΕΤ λολ..:a050:
έτσι για να πάρουμε χαμπάρι την ΤΕΡΑΣΤΙΑ εκμετάλλευση που ζούμε στην Ελλάδα, με μισθούς πείνας, υπηρεσίες πανάκριβες και ταυτόχρονα του ΚΩΛΟΥ.
http://arstechnica.com/business/2014...nk-about-them/
δείτε μόνο τιμές, παροχές και ταχύτητες.
είμαστε ΕΜΕΤΟΣ.
Τα "συγχαρητήριά" μου στις ελληνικές (ή πολυ-εθνικές με ελληνικό μπουρδελέ παράρτημα) εταιρείες - εγκληματίες των άθλιων υπηρεσιών και απαράδεκτων τιμών.
Είμαι στον ΟΤΕ με adsl και δωρεάν λεπτά ομιλίας, αλλά επειδή είναι μεγάλο το ποσό που πληρώνω κάθε μήνα, λέω να πάω σε άλλο πακέτο του ΟΤΕ ή να πάω σε άλλη εταιρεία.
Με ενδιαφέρει μόνο το adsl έως 24 mgbps, χωρίς δωρεάν λεπτά ομιλίας ή κάτι άλλο.
Το adsl το θέλω για να μπαίνω στο internet, να κατεβάζω και να παίζω βιντεοπαιχνίδια online.
Θέλω επίσης να διατηρήσω το νούμερο που μου έδωσε ο ΟΤΕ.
Η περιοχή που θα βάλω adsl είναι το Ρέθυμνο.
Οι επιλογές μου:
Forthnet: 17,90 ευρώ το μήνα (15 με προπληρωμή, αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνω) και σου δίνει δωρεάν router (νομίζω).
Cyta: 18 ευρώ το μήνα και δωρεάν router.
Hol: 16 ευρώ το μήνα, αλλά δεν ξέρω αν δίνει δωρεάν router.
Wind: 20,15 ευρώ το μήνα και δωρεάν router.
ΟΤΕ: 23,25 ευρώ το μήνα (έχω ήδη router από ΟΤΕ).
Ποια εταιρεία μου προτείνετε;
Hol και Forthnet σίγουρα δίνουν δωρεάν router μιας και είχα και τις 2.Πρώτα forthnet και τώρα Hol.
Και με τις 2 αρκετά ευχαριστημένος και δεν συνάντησα ποτέ πρόβλημα αντίθετα με τον ΟΤΕ πριν φύγω είχα ενα σοβαρό πρόβλημα οπου ήμουν 2-3 βδομάδες χωρίς ιντερνετ χωρίς να μου εξηγούν τι έχει γίνει και πάρα πολλά προβλήματα με το conn-x tv (οπως λεγόταν τότε) που ζήτημα να έπαιζε 10 μερες το μήνα.
Τελικά έκανα καταγγελία για να διακόψω το συμβολαιο και πήγα forthnet.
Γενικά σε όποια εταιρεία και να πας δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με το ιντερνετ.
Η Hol τώρα επειδη έκανα αιτηση φορητότητας για το κινητο μου(Vodafone) μου έριξε την τιμή στα 15 ευρώ το μήνα(24mbps και απεριόριστα σταθερά)
Για μένα κοίτα και που έχεις το κινητο σου(αν έχεις συμβολαιο) για να έχεις επιπλέον εκπτώσεις.