Το oblivion ειχε πολλα bugs, το Fallout 3 (που βγηκε 2 χρονια μετα το oblivion) ειχε πολυ περισσοτερα... Αν το Skyrim ακολουθησει αυτην την τακτικη, ουτε που θελω να σκεφτομαι για τι αριθμο bugs θα μιλαμε! χαχαχα :)
Printable View
Το oblivion ειχε πολλα bugs, το Fallout 3 (που βγηκε 2 χρονια μετα το oblivion) ειχε πολυ περισσοτερα... Αν το Skyrim ακολουθησει αυτην την τακτικη, ουτε που θελω να σκεφτομαι για τι αριθμο bugs θα μιλαμε! χαχαχα :)
Απλα ευχομαι να εχουν τελειωσει με το παιχνιδι και να εχουν βαλει 1000 testers να το δοκιμαζουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ για bugs και αλλα ζωυφια :P
Αν θελει παντως η Β μπορει να καλεσει και εμενα γιατι ειμαι μαγνητης σε κατι τετοια και δεν υπαρχει περιπτωση να μην πεσω σε καποιο bug8-)
New Screenshots:
http://gamingbolt.com/new-the-elders...enshots-leaked
Παντως εγω τραγικα bugs δεν ειχα συναντησει (μαλλον ημουν απο τους τυχερους). Μονο στην τελευταια αποστολη
Spoiler!
Τα πρόσωπα ήθελαν σαφώς βελτίωση!!!!
Και απο ότι διάβασα δύσκολο να υποστιρίζει το move... κρίμα, και θα ήταν καλό!!
Ναι,συμφωνω για το move.
Ισως του ταιριαζε πολυ.
Αυτο που θελω να δω πολυ ειναι η Sony,να βγαλει ενα move-sword.
Κατι σαν το move-gun αλλα σπαθι!
Θα ηταν το τελιο περιφερειακο για action/rpg 's
:D
Υ.Γ. Sorry για το off-topic.
καλα αμα εβγαζε move sword θα επρεπε να ειναι και ετοιμη για πληθος μηνυσεων απο τυπους που τους βγηκαν τα ματια κλπ κλπ. :P
Eνα πολυ ωραιο side by side συγκριτικο Skyrim-Oblivion. Αρκετα ενδιαφερον μιας και η επιλογη των εικονων ειναι πολυ ευστοχη και καθολου cheap, δεν εχουν επιλεξει δλδ τραγικα caps του Oblivion οπως βλεπουμε συνηθως σε παρομοια συγκριτικα.
Spoiler!
Υπαρχει και κειμενο για οποιον ενδιαφερεται εδω
FR OPM info.Εχω αφαιρεσει τα story spoilers.
Spoiler!
Gettin' hyped.
GDC λοιπόν. Άντε, 10 μερούλες έμειναν :D
Πώς εβγαλε το wii ενα φωτοσπαθο αλα Star Wars;
Μπραβο hakoo,πολυ ωραιες εικονες. :)
[GT]710871[/GT]
υπεροχο
E-P-I-C
Αυτό μάλιστα!Τα λόγια είναι περιττά.-
ψηνομαι!!! κυριως απο τις stealth σκηνες και αυτες απο το κυνηγι!!!
Καλά η μουσική είναι από άλλο πλανήτη...........έμεινα.
Άραγε εγώ που δεν έχω παίξει το Oblivion θα μπορώ να παίξω από θέμα υπόθεσης;Η μήπως να το αρχίσω μετά από 5 χρόνια κυκλοφορίας;
THEY FIXED DAT ANIMATION
:a038::banana::a055::a022::a040::a042::d030: