Gran Turismo 5 v1.02 Update Available for Download
Printable View
Μια απορία έχω με τα αμάξια μπορείς να στείλεις όποιο θέλεις σε όποιον θέλεις και να το πάρει να παίξει;;;
Δε το εχω δοκιμασει. Μαλλον ναι. Γιατι οχι; Απλα θα πρεπει να εχει και το αναλογο επιπεδο για να το οδηγησει.
News with Translator san! XD
http://www.gtpla.net/wp-content/uplo...0765399102.jpg
xaxaxaxa!!!
More GT5 Updates, Server Upgrades Coming December
Ωραια... δωσε μου το πιο ακριβο αμαξι που εχεις!
(και αν το παρεις μετα χ3$ε με! χαχαχαχα) :muhaha:
Εγω τωρα παω σπιτι... αν σε δω online θα σου στειλω μηνυμα να δοκιμασουμε!
Το update το κατεβασες;
Δεν έχω κανένα σοβαρό ακόμα οπότε το R8 που θα μου στείλεις θα είναι μια χαρά :P....ναι το κατέβασα το update.
Ρε παιδια η δοκιμασια με τα αρχαια βαν της VW στην πιστα του Top Gear δεν υπαρχει λεμε ... δεν "βγαινει" με τιποτα ... κανα tip δεν υπαρχει ?... ετσι μου ρχετε να κατεβω να σπρωχνω ... δεν παει το ριμαδι με τιποτα
re παιδια το damage δουλευει?? και αν ναι που?
Η δοκιμασια του Top Gear ειναι 100% παραγγελια του Clarckson ... κανει ΜΠΑΜ απο χιλιομετρα!!! Χαχαχα ειχα πεθανει στο γελιο οταν το ειδα...μετα βεβαια που δεν μπορουσα να το κερδισω αρχισα να τσαντιζομαι. Τελικα το κερδισα οταν καταλαβα τι πρεπει να κανω.
Τιπς:
-Το φρενο ειναι σχεδον αχρειαστο, οποτε υπαρχει αναγκη για φρενο για να μπεις σε στροφη απλα πατα το φρενο στιγμιαια και μετα στριψε κανονικα. Αρκει αυτο.
- χρησιμοποιησε το slipstream. Ναι ακουγεται χαζο αλλα αυτα τα εξτρα 1-2 χιλιομετρα κανουν την διαφορα.
-Αν τα βρισκεις πολυ σκουρα ενεργοποιησε στις ρυθμισεις το skid recovery στο on.Θα κανει τα πραγματα πολυ πιο ευκολα.
-αν στο τελος του πρωτου γυρου εισαι 5ος ή 6ος τοτε μετα απο εκει και περα ειναι ευκολα τα πραγματα. Αν εισαι πιο πισω κανε restart καλυτερα.
Καλη επιτυχια :)
περιμενε να δεις και την επομενη δοκιμασια στην top gear ...
Υπαρχει καποιος οδηγος για το ποια αυτοκινητα να αγοραζουμε για να παιζουμε την καθε πιστα? Επισης η ωρα στο ps3 ειναι κανονικα ρυθμισμενη ενω στο gt ειναι μια ωρα μπροστα και μου λεει οτι δεν ειναι σωστη. Επισης ποια τιμονιερα ταιριαζει μτ την g25 για να κανω καποιεσ αλλαγες στα κουμπια?
Εγω προπαραγγελια απο public για collector's!Επισης για 30 του Μηνα... Καποιοι (οι περισσοτεροι) παιζουν και εχουν κανει και τις αξιολογησεις τους και μεις με τον πόνο μας ποτε θα παραλαβουμε... Η Sony καθυστερησε την κυκλοφορία των 2 αλλων εκδοσεων ριχνοντας στην αγορα πρωτα την απλη!!!Τωρα γιατί... δε ξερω...!!
λολ αν ειναι σαν την lotus του prologue ,σας καταλαβαινω.
Παντως οσο και αν φαινεται αδυνατο αρχικα,μπορεις να την κουμπανταρεις ακομα και χωρις τα βοηθηματα.