Ωραιος φιλε μου δεν το ηξερα σε ευχαριστω παρα πολυ.
+rep :)
Printable View
Ωραιος φιλε μου δεν το ηξερα σε ευχαριστω παρα πολυ.
+rep :)
Mpravo megale. Oreos odigos! Tha kano mia erotisi se esena pu exis parapano gnosis se afta ta themata epidi ego ime arxarios. Exo ena YLOD PS3 40GB to opio exo ksilosi. Exo to hard disk me ta Saves ke thelo na kano backup alla to PS3 ine nekro. Kanenas apo tus filus mu den exi fat ps3. Ine oloi me ta slim. Exo ena laptop (Toshiba Satellite) to opio exi 2 thikes gia hard disk. An valo to hard disk tu ps3 sti defteri thiki tu laptop the mu to emfanizi sto My Computer tu Vista i oxi?
Ego vasika thelo na kano ena backup tu hard disk mu xoris PS3. Ine efikto?
εχω την εντυπωση πως οχι δεν ειναι εφικτο.μολις βαλεις τον σκληρο του ps3 μεσα στον υπολογιστη σου λογικα θα χρειαστει να τον κανεις format οποτε θα χαθουν τα παντα.και καποιος απο τους φιλους σου να ειχε phat ps3 παλι οταν θα το εβαζες μεσα στο ps3 του φιλου σου θα επρεπε να το κανεις format οποτε παλι θα εχανες τα δεδομενα.
εφοσον λες οτι το εχεις ξηλωσει τσεκαρε αυτον εδω τον οδηγο http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=5265 ωστε να το κανεις και παλι λειτουργικο.αν γινει σωστη δουλεια θα δουλεψει παλι το μαραφετι και θα προλαβεις να κανεις το back up που χρειαζεσαι.
Ok! Tora tha do ti tha kano me to heatgun. Ti krema na paro gia na valo pano sto CPU ke sto GPU? Protinis kamia kali marka?
μακαρι να ηξερα φιλε μου περισσοτερες λεπτομερειες για αυτο που ρωτας.δεν εχω διαβασει ποτε αυτον τον οδηγο και ουτε θελω!!!!οτι αποριες εχεις που σχετιζονται με την "ανασταση"(lol) του ps3 ρωτα τες σε εκεινο το thread.θα σου απαντησουν τα παιδια που το εχουν εφαρμοσει και στην πραξη κιολας.
Απο προσωπική εμπειρία με ΗΥ και πολλά στυσήματα μηχανών (ΗΥ δηλαδή) προτίμησε Arctic Cooling (τουλ. κεραμικές ή μετα ακόμα καλλύτερες με άργυρο) πχ αυτή ή αν δε βρεις Arctic Cooling, OCZ ή Zalman.
Την ιδια απορία εχω και εγώ με τον φιλο από πάνω.. Τελικά γίνεται να αλλάξουμε σκληρό στο πσ3 η όχι;
τωρα αν πω οτι και εγω εχω το ιδιο θεμα και εχω μηνει με κατι λιγοτερα απο 5GB ελευθερα ...
Εχω το fat 80GB με 3.41 firmware (κατεβασμενο απο το PS3 στις 6-9-2010) 2 accounds psn και 2 players (αυτα αν βοηθουν σε κατι)
μόλις άλλαξα τον δικό μου 60gb από το fat ps3 και έβαλα έναν 250gb Seagate Momentus 5400rpm και απ'ότι είδα και ο παλιός 60άρης ήτανε και αυτός seagate momentus .
όλα καλά χωρίς κανένα πρόβλημα και πολύ έυκολη διαδικασία!
Βέβαια η όλη διαδικασία ξεκίνησε με λύσιμο του ps3 για να αλλάξω την θερμοαγώγιμη πάστα από cpu/gpu και φύσιμα στο fan , οπότε η αλλαγή δίσκου ήτανε ψιλοπράγματα ! χαχα:a020:
σ' ευχαριστώ κι εγώ για τον οδηγό, θα το δοκιμάσω σύντομα
Φιλε Αντωνη ακριβως στην ιδια διαδικασια προκειται να μπω και εγω σε λιγες μερες...Προληπτικη αλλαγη παστας ( arctic silver εχει ηδη αγοραστει), καθαρισμος fans και αλλαγη σκληρου(ps3 fat,80gb,3.41fw)...
Παρεπιπτοντως,βρηκα αυτον τον σκληρο (500gb, 2,5", 45E από πλαισιο), ειναι καλος να τον παρω;;; Παντως, απ'οτι εχω διαβασει, δεν πρεπει να ειναι ιδιαιτερα δυσκολη η διαδικασια...
Γουλφ :respect7::respect7:, σε ευχαριστω και σενα και τους υπολοιπους που εχουν ποσταρει!
η τιμή είναι σούπερ καλή αλλά εγώ δεν τους πολυ συμπαθώ τους samsung στους δίσκους... εγώ θα πήγαινα σε WD ή Seagate , τεσπα ,
η διαδικασία της αλλαγής δίσκου είναι πανεύκολη , ειδικά αν έχεις μια εξοικίωση από pc ή laptops .
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=BkM9wiZePfs"]YouTube - Gamehelper: PS3 HDD Replacement[/ame]
τώρα για το εσωτερικό του επίσης δεν είναι κάτι δύσκολο αλλά θέλει προσοχη στις βίδες και κυρίως στο δέσιμο , εγώ ξέχασα την καλωδιοταινία του on/off διακόπτη ξεσύνδετη και μετα έψαχνα γιατί δεν ανάβει το ps3....
άντε λύσιμο/δέσιμο μετά..
δες και εδώ:
http://www.llamma.com/PS3/repair/PS3...y_tutorial.htm
Σε ευχαριστω πολυ για το λινκ! Μπα, απο ηλεκτρονικα και επεξεργασια μεδεν... Πρωτη φορα θα το κανω, επειδη το εχω ηδη 1,5 χρονο αλλα και γιατι το καλοκαιρι τραβαγε μεγαλα ζορια με το uncharted2...Στο φουλ τα ανεμιστηρακια...Οποτε, δεν πηγαινε αλλο (συν οτι εχει τιγκαρει και ο σκληρος, με ενα σμπαρο....) Σκοπευω να κοιταω τα βιντεακια και αυτο που ποσταρες, αρα μια χαρα...Αν προκυψει προβλημα, εδω ειστε!!!!:yes:
εχω το 60αρι Starter Pack απο το 2008 και ναι δουλευει ακομα :f014:.
απλα θελω να ξερω οταν και αμα τα φτυσει το ps3 ο σκληρος που εχω βαλει μεσα (wd 350gb) μπορω (και αμα αξιζει) να τοβαλω σε ενα νεο slim?
Να ξέρεις όμως ότι και πάλι θα χάσεις κάποια saves τα οποία δεν μεταφέρονται.
Κάτσε φίλε Nikon με το backup δεν παίρνει τα πάντα; Υπάρχει τέτοια ανοησία του στυλ να αφήνει πίσω save παιχνιδιών που δεν γίνονται copy/move σε στικάκι ακόμη και στο backup που θεωρητικά μαζεύει τα πάντα από το σύστημα; Το νέο κόλπο που έβγαλαν με την κυκλοφορία του slim με το Data Transfer Utility δεν παίζει;
:ranger:
Και κάτι ψιλοάσχετο: υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να μεταφέρω μόνο το id/account μου από ένα PS3 σε ένα άλλο PS3 και να μπορώ πλέον να συγχρονίσω και όλα τα τρόπαια που πήρα στο πρώτο όντας offline;