Originally Posted by
Lefteris_X
χρόνια ολόκληρα με τα torrent, τα ίδια έχω αντιμετωπίσει κατά καιρούς ΧΩΡΙΣ να αλλάξω τίποτα (κουλό δλδ), όσο και να το έψαξα, ρύθμισα, ξε-ρύθμισα τα πάντα software / modem, τελικά δεν μπορώ να καταλήξω απόλυτα στο "να αυτό φταίει".
Και μιλάω για χρόοοοονια στα torrent, από το 2005 (ίσως και πιο νωρίς αλλά δεν έχει αυτό σημασία), με PC και Windows XP και MacBook Pro με Mac OS 10.5.1 έως σήμερα 10.6.6.
Επίσης έχω δοκιμάσει αρκετά προγράμματα torrent για Mac OS, αλλά κατέληξα στο utorrent, ίσως επειδή το είχα συνηθίσει από τον PC, όχι ότι έχει μεγάλες διαφορές απο τα άλλα για Mac OS, απλά κατέληξα σε αυτό. Μπορώ να πω όμως ότι υπολείπεται αρκετά σε σχέση με το αντίστοιχο utorrent για PC (πχ. δεν υπάρχει η επιλογή στην έκδοση για Mac OS, όταν τελειώσει το download να σβήσει / standby ο Mac).
@dykon : Στα ελληνικά, η μαθηματική μονάδα μέτρησης "μικρά" απεικονίζεται με το πεζό γράμμα "μ". Συνεπώς έχουμε την λέξη μtorrent.
ΟΜΩΣ (γιατί νομίζεις ότι σε "γράφουν" που είπες να το χρησιμοποιούν το πρόγραμμα και δεν ακούνε)!!!!!!!!!
Στην αγγλική γλώσσα, επειδή δεν υπάρχει το γράμμα "μ", έχει επίσημα αντικατασταθεί με το πεζό αγγλικό γράμμα "u" (λόγω ανάγκης για κοινή μαθηματική γλώσσα).
ΕΤΣΙ: Η λέξη "μtorrent" είναι η ίδια με την λέξη "utorrent".
Κατανοητό; Ελπίζω πλέον ναι.
Δημήτρη, μακάρι να μπορούσα να σου προτείνω κάτι με σιγουριά, αλλά ότι και να έχω δοκιμάσει στον Mac και στον PC, δεν έχω καταλήξει απόλυτα ότι βελτίωσε κάτι.
Η πλάκα είναι ότι, έχω στο modem / router τον PC, τον Mac και το PS3, με ethernet όλα (σπάνια ανοίγω το Wi-Fi του Mac).
Ε, αν κατεβάζω torrent απο τον PC, δεν υπάρχει περίπτωση να σερφάρω (όπως λέει και ο Δημήτρης) με τίποτα. Στον PC εννοώ να σερφάρω.
Αν όμως (εδώ είναι το κουλό*) αφήσω τον PC να κατεβάζει (και μόνο αυτό να κάνει) το torrent και παω στον Mac για να σερφάρω, πάρω mail, ανοίξω skype, ο Mac δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα (ΟΚ, τα κάνει ο Mac όλα αυτά, με την ταχύτητα που έχει απομείνει στην γραμμή, πχ. έχω μάξιμουμ 1.5ΜΒ/s download, αν το torrent στον PC κατεβαίνει με 1ΜΒ, ο Mac κάνει τα παραπάνω με τα υπόλοιπα 512KB).
* = αυτό το γεγονός, με παραπέμπει σε ρυθμίσεις του modem. Ε, έχω μπει μέσα στα hardware settings, μέσω telnet εντολών και τελικά @@, δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι βελτίωσα κάτι. (μόνο αυτό που πέτυχα - αν το πέτυχα ή το έκανα κατά λάθος / κατάσταση μπουζούκι, αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που χρησιμοποιώ ταυτόχρονα δύο μηχανήματα: torrent στον PC, όλα τα άλλα στον Mac)