μολις τα ειδα τα νεα. πανεμορφο! ελπιζω να ειναι και πιο γρηγορο!
Printable View
μολις τα ειδα τα νεα. πανεμορφο! ελπιζω να ειναι και πιο γρηγορο!
Πραγματικα οι εικονες δειχνουν οτι το νεο interface ειναι πολυ ωραιο. Μπραβο. Για να δουμε!
Μπήκα στο ελληνικό και δεν έχει αλλάξει. Πρέπει να κάνω εγώ κάτι ή δεν έχει αλλάξει ακόμα;
Α, εντάξει τότε. Εγώ νόμιζα ότι τώρα έχει γίνει η αλλαγή.
To νεο store.
[YOUTUBE]-yH7OECd0N4[/YOUTUBE]
Δεν άκουσα τί έλεγε γιατί δεν έχω ήχο, αλλά ό,τι είδα μου αρέσει πολύ και το θεωρώ από σχεδιαστική άποψη (τόσο αρτιστικά όσο και ευκολίας) ανώτερο σε όλα του από την μέχρι σήμερα μορφή που έχει. Θετικά και τα φίλτρα και απίστευτη προσθήκη η αναζήτηση ανά κατηγορία τιμής (που θα ξοδέψω π.χ. αυτό το 1,5€ που μου έχει μείνει). Νομίζω ότι δύσκολα δεν θα αρέσει στον κόσμο, τώρα σχόλια για βελτιώσεις και ενοχλήσεις ανάλογα τα γούστα θα υπάρξουν και σίγουρα θα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης αλλά είναι νομίζω ένα τεράστιο βήμα προς την βελτίωση αναζήτησης - περιήγησης και στο να γίνει πιο ελκυστικό στο κοινό. Τα σκούρα χρώματα (δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμο ή είναι θεματικό που αλλάζει) εμένα μου αρέσουν, δεν με κουράζουν στο μάτι ενώ τα πολύ έντονα με ενοχλούν (και πολλές φορές δεν διευκόλυναν κιόλας να δεις τί έχει).
Me likes it...
Προς το παρον λενε οτι ειναι παναργο παντως.
Promotion κανει στο Resident Evil; Δε μας χεζεις ρε Sony; LOL.
Σε UK account είναι διαθέσιμο το νέο PS store... σε GR όχι ακόμα, αν και είπαν θα ολοκληρωθεί σήμερα η αναβάθμιση.
Για ξαναδέστο, πριν από λίγο που μπήκα (στο Ελληνικό) μου ζήτησε να κάνει update,
κάπου 26-28ΜΒ είναι, έγινε το install και μπήκα με το καινούριο interface.
Kαι μένα χθες το απόγευμα μου έβγαλε το update.....ωραίο το νέο look αλλά για να κατεβάσεις κάτι πρέπει να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία (σαν να κάνεις αγορά) ή κάνω κάτι λάθος;;;;;.....πείτε μου ότι κάνω κάτι λάθος.
Άσχετο αλλά σκεφτόμουν πόσο χρήσιμο θα ήταν να έβαζαν μια επιλογή delete στην download list.:priest:
Δεν θέλω delete αλλά μία κατηγοριοποίηση (demos/themes/dlcs/games) θα ήταν λουκούμι και η δυνατότητα φίλτρων σε αυτή (αλφαβητικά/χρονολογικά και τα προηγούμενα με κατηγορίες), θα έλυναν πολλά προβλήματα και δεν θα σου προκαλούσαν την ανάγκη να ξαποστείλεις τίποτα. Απλά τώρα σου πετάνε χύμα όλα όσα έχεις κατεβάσει, θεωρητικά με την σειρά που τα κατέβασες και παράλληλα με ένα πάναργο scrolling, είσαι καταδικασμένος να μην ασχοληθείς ποτε ξανά με την downloaded history λίστα σου, καλύτερα να πας καρφί στο παιχνίδι που σε καίει να δεις αν το έχει για κατέβασμα ξανά δωρεάν ή όχι.
Και δυνατότητα delete (για free content, όπως demos) και κατηγοριοποίηση χρειαζόμαστε.
Πάντως είναι πολύ αργό (αφού πλέον είναι web browser ουσιαστικά και όχι native app) και πλέον η download list δείχνει λιγότερα downloads στην οθόνη, άρα χρειάζεται περισσότερο scrolling... καθόλου user-friendly και ελπίζω να τους γυρίσει boomerang αυτή η «ταμπλετοποίηση» των πάντων. Αν νομίζει η Sony ότι με το νέο interface ο κόσμος θα πειστεί να ξοδεύει περισσότερα, τι να πω...
Δεν με ενθουσιαζει προς το παρον.Νομιζω οτι ηταν καλυτερο το προηγουμενο.
Και αυτό που λες Νεκ καλό θα ήταν....εγώ αυτό που θέλω με λίγα λόγια είναι όταν σβήσω κάποια παιχνίδια για να κάνω χώρο στον δίσκο μου να μην ψάχνω ανάμεσα σε 300 κατεβασμένα πράγματα όταν θελήσω να τα ξανακατεβάσω.
Τελικά η διαδικασία για κατέβασμα ισχύει;;;;;......ακόμα και για demo κάνεις τις κινήσεις που κάνεις για κανονική αγορά πριν το download;;;;;:d040g:
Δε δείχνει άσχημο το νεο look, αλλά σίγουρα η κατηγοριοποίηση θέλει πολύ δουλειά. Μου πήρε μισή ώρα να βρω τα trailers (με ποια λογική είναι στα apps ας πούμε) και του λείπουν και τα φίλτρα για την αναζήτηση. Πέραν όλων των άλλων όμως, το scrolling και το transition στα μενού είναι οικτρό. Θέλει δουλειά ακόμη, για να γίνει user friendly...
εμενα μου αρεσε αλλα ναι πρεπει να γινει πιο φιλικο προς τον χρηστη
για να το αποκτησουμε πρεπει να μπουμε στο store;