Μπορεις να κανεις download quiz που εχουν φτιαξει αλλα παιδια ναι. Αλλα ολα τα dlc που βγαινουν τα official ειναι μονο για το αγγλικο Buzz και εμας στην Ελλαδα μας εχουν παρατησει εντελως.
Printable View
Μπορεις να κανεις download quiz που εχουν φτιαξει αλλα παιδια ναι. Αλλα ολα τα dlc που βγαινουν τα official ειναι μονο για το αγγλικο Buzz και εμας στην Ελλαδα μας εχουν παρατησει εντελως.
Ωραια...Σευχαριστω!
Παδια εγω εχω να κανω μια ερωτηση για ενα αλλο θεμα οσοι το πηρατε σας ειχε μεσα τα καλα τα buzzers(αυτα με τους διακοπτες τα πλαγια) ή τα απλα;Γιατι εμενα μου ειχε τα απλα πηγα ρωτησα στο Πλαισιο και μου ειπανε οτι αυτοι φερνουν μονο αυτα τα buzzers οχι αυτα με τον διακοπτη και την ενδειξη led.Τεσπα δεν με πειραζει τοσο πολυ απλα θελω να δω ποσοι αλλοι πηραν τα ιδια με εμενα.
εμενα δεν εχουν διακοπτες στα πλαγια..ειναι ασυρματα...
τωρα για τα "καλα" buzzers που αναφερεις δεν ξερω τι εννοεις...
εγω το πηρα απο το μετροπολις στην πανεπιστημιου και τα 4 buzzers ειναι απλα, δεν ειχαν αλλη εκδοση. δεν ξερω ομως ποια ειναι η ουσιαστικη διαφορα..
λέγοντας "τα καλά" δεν εννοούν όσοι το λένε ότι τα άλλα έχουν κάποιο πρόβλημα , αλλά ότι στα τελευταία bundle παιχνίδια buzz , είχανε μια πιο καινούργια version των buzzers , τα οποία δεν χρειαζότανε να κάνεις κάτι για να συγχρονιστούν (όταν αυτά χρειαζότανε ,γιατί σε μένα 5 μήνες τώρα δεν έχει χρειαστεί ), σε σχέση με τα πρώτα τα οποία όταν χρειαζότανε συγχρονισμό με το ps3 έπρεπε να κάνεις μια διαδικασία :
1. Insert the USB receiver into the PC
2. Turn on the four buzzers by shifting the switch towards "Power" on the side of the buzzer. The red buzzer and the blue LED will flash. Hold the switch there until the blue LED stops flashing and stays lit.
3. Once all four buzzers have the blue LED's on, hold the "Bind" button on the USB until the blue LED on the USB begins to flash. The red buzzers will begin to flash when the blue LED on the USB flashes. The red buzzers will then stay lit, indicating that the wireless USB connection has been bound to the four buzzers
Η διαφορά είναι ότι τα νέα buzzers δεν έχουν διακόπτη για το άναψε σβήσε αλλά κλείνουν μόνα τους αφού μείνουν για κάποιο χρονικό διάστημα αχρησιμοποίητα. Σαφώς προτιμώ τα πρώτα buzzers....
Ναι αλλά αν έχεις μπαταρίες και στα 4 αλλά θέλεις να παίξεις μόνο με 2 παίκτες θα αργήσουν λίγο μέχρι να απενεργοποιηθούν τα άλλα 2...
Είσαι σίγουρος; Αφου με το που τρέξει το παιχνίδι αρχίζουν κ αναβοσβηνουν. Τεσπα.
Μπορεί να κάνω και λάθος. Μια φορά τα χρησιμοποίησα καθώς έχω και 4 από τα παλιά και χρησιμοποιώ αυτά!
Σιγουρο ειναι αυτο. Κι εγω αυτα εχω κι οταν ξεκινας το παιχνιδι πρεπει να πατησεις το κουμπι κι αναβοσβηνει λιγο και ετσι ενεργοποιειται. Αρα δν καινε τσαμπα μπαταριες τα αλλα.
Το παιχνιδι παρεπιμπτοντως εχει τρελο γελιο.
Εχει κανεις τα ενσυρματα? Γιατι απ'οτι ειδα εχουν 20 ευρω και συμφερει.
αν δεν σε πειράζουν τα καλώδια , πάρτα , αν και δεν ξέρω πόσα μέτρα είναι , εμένα που κάθομαι αρκετά μακριά αυτό είναι το μόνο θέμα , αλλιως αν καθόμουνα κοντά στην τηλεόραση θα τα είχα πάρει
αν και με 38€ παίρνεις τα wirelless.
κστά τα άλλα δεν έχουν καμία διαφορά
... Άργησα λιγάκι αλλά το πήρα και εγώ ;)
Απλά να προσθέσω το αυτονόητο, το παιχνίδι τα σπάει !!!
Όποιος έχει κάποιον ενδοιασμό, όπως είχα κι εγώ, ας το πάρει με κλειστά μάτια, τα βγάζει τα λεφτά του από τις πρώτες ώρες...
Είναι το πρώτο παιχνίδι που θέλει η κοπέλα μου να παίζουμε στη κονσόλα λολ!!!!
Που μπορώ να βρώ φθηνά buzzer?
που αλλού ?
http://www.skroutz.gr/c/109/gamepads...phrase=buzzers
και από εξωτερικό
http://www.play.com/Games/PlayStatio...2/Product.html
Φίλοι ήρθε και το δικό μου σήμερα και ίσως να έπαιξα και με κάποιους από εσάς online. Έω να πω πως το ελληνικό είναι μακράν καλύτερο του αγγλικού για πολλούς λόγους! Απίστευτη εμπειρία. Θα έπρεπε μόνο να έχουν άλλες τόσες δοκιμασίες και να είναι randomly γιατί τόσο αυτό όσο και τα επαναλαμβανόμενα ίντρο σχόλια του παρουσιαστή καθιστούν μονότονο και βαρετό το παιχνίδι.
Δυστυχώς στο online οι γύροι είναι οι ίδιοι.Στο offline έχει πολύ καλή ποικιλία.