To παιχνιδι παντως θα ελεγα οτι σαν δομη φερνει πιο κοντα στο Zelda.
Aπλα "κλεβει" και ενσωματωνει με παρα πολυ ωραιο τροπο ιδεες απο πολλα αλλα παιχνιδια.
Printable View
To παιχνιδι παντως θα ελεγα οτι σαν δομη φερνει πιο κοντα στο Zelda.
Aπλα "κλεβει" και ενσωματωνει με παρα πολυ ωραιο τροπο ιδεες απο πολλα αλλα παιχνιδια.
Και γω όταν κολλάω κάπου το αφήνω για λίγο και όταν το ξαναπιάνω βγαίνει συνήθως. Όπως και να έχει, εμένα, έχοντας βέβαια και την Abyssal Armor, μου βγήκε με την πρώτη οπότε δες μήπως αξίζει να την μαζέψεις και συ γιατί δεν ήταν ο πιο δύσκολος από τα bosses του παιχνιδιού εν τέλει (δεν ξέρω τι damage κάνει χωρίς την armor βέβαια).
Επίσης έχε υπόψη σου ότι μπορείς να αγοράσεις και πράγματα από τον Vulgrim να έχεις, όπως αυτό που σου δίνει ζωή κ.λπ.
Γενικα δε θεωρω οτι εχει δυσκολα Bosses, ακομα και στο Apocalyptic βγαινουν ευκολα, αρκει να μαθει καποιος τα 2 - 3 pattern που εχουν.
Φυσικα παιζει και ρολο να μαζευεις οσο μπορεις τα Life shards ωστε να εχεις 4-5 health bars τουλαχιστον εως το Stygian Boss. (μιλαω παντα για το Apocalyptic).
Για την μπαρα ενεργειας, δε νομιζω οτι ειναι απαραιτητη, ολα τα Boss εχουν 3 φασεις, με καθε φαση να θελει, 3 repeat της καθε κινησης περιπου (στο Apocalyptic τουλαχιστον, στα πιο ευκολα δε το εχω παιξει).
Συμφωνώ, κι εγώ ουσιαστικά μόνο στηνκόλλησα λίγο. :)Spoiler!
Γενικά πιστεύω ότι είχαν κάποια προβληματάκια τα boss fights, πχ βγαίναν με χαζούς τρόπους (θυμάμαι να πετάω το Crossblade στην Tiamat και απλά να κάνει charge που και που... και αυτό ήταν εν ολίγοις) κ.λπ.
Εχω να παιξω τετοιο ειδος απο την εποχη του Legacy of Kain.κλασσικος σουτερας.Εξ αιτιας του πλας που αγορασα το κατεβασα και ειλικρινα μου αρεσε πολυ αν και ξενο εντελος με την λογικη μου...Τωρα στα γεραματα λες να το γυρισα στην κουλτουρα και να γλιτωσα απο το λανγκ?Σε καθε περιπτωση πιστευω οτι το ΙΙ θα απογειωσει την εταιρια που το εφτιαξε...Αλλωστε το Ι τα πουλησε τα 2 εκατομυρια(δεν νωμιζω να απογοητεύτηκε κανεις) του και πιστευω οτι και με την προσφορα του πλας πολλοι ηρθαν σε επαφη μαζι του...Και κολλησαν!!!Αρα με το καλο μολις τελειωσω το 1 παμε για το 2.Ερωτας απο το πουθενα με τους νεφελιμ!!
Παντως για τριτο δε το κοβω.
Οι αλλοι δυο καβαλαρηδες δε ξερω πως θα μπορουσαν να γινουν παιχνιδι.
Ο ενας ειναι ο Conquest και ο αλλος ο Famine (αυτος δεν εχει καν οπλο).
Έβγαλα το Twilight Cathedral ε ρε πανηγύρια που έκανα ο νεοπας!!!Χαρά που έκανα...