Εμείς τελικά μάλλον για 5η θέση είμαστε. Η ομάδα σου Γιάννη δεν μας είπες για τι θέση είναι..Μαλλον για διηπειρωτικό ε;
Printable View
Eγώ έχω συνειδητοποιήσει την κατάσταση της ομάδας. Δεν τα ρίχνω σήμερα στα δοκάρια, γιατί ξέρω. Εσύ τώρα άμα χάσεις πάλι στο Καραισκάκη, κάτι θα βρεις. Αυτή είναι η διαφορά μας. Μπορούσε σήμερα το ματς να ήταν και διπλό, τουλάχιστον από αυτά που διαβάζω. Πάντως ακόμα και αυτός ο άθλιος ολυμπιακός έχει κάποιους παίχτες που μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω.
το ειδες το ματς? οχι οτι παιξαμε καμια σοβαρη μπαλα αλλα ο ολυμπιακος ηταν ασοβαρος. παιδικα λαθη και καθολου παθος. ναι ειχατε 2 δοκαρια αλλα ειλικρινα εγω παραξενευτηκα με την εμφανιση σας . λες και δεν το θελατε. οπως ειπα και σε ενα φιλο γαβρο που το βλεπαμε μαζι "μας αναστησατε".
Όχι, άμα παρατηρούσες το ποστ θα έβλεπες ότι γράφω "τουλάχιστον από αυτά που διαβάζω". Φυσικά, άλλο να το βλέπεις κι άλλο να το "διαβάζεις".
σου βαζω το βιντεακι να δεις τι εγινε. μιλαμε οτι ειστε ακυβερνητο καραβι. δες ατομικα λαθη και κρινε.και το λεω γιατι σαν ποδοσφαιροφιλος θελω να περασετ εσεις στο τσου λου. οχι για να μη βγει ο ζμπαουγκ στα @@ μου αυτοι , απλα εχετε τη δυναμικη να κανετε κατι , να βαλετε καποια λεφτα και να δουμε ματς με ελληνικο ενδιαφερον. οι υπολοιποι ,εμεις,ζμπαουγκ, αεκ και να βγουμε τσου λου μονο για να καυχιομαστε θα ειναι ,δεν εχουμε τυχη μιας και θα ειμαστε στους αδυναμους.
Γιατί έπεσε ξύλο στον τελικό;
Απολογηθείτε κύριε Πιλάβιε! SPORTNET.GR
Quote:
Το να βλέπουμε επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, δυστυχώς τείνει να γίνει φυσιολογικό φαινόμενο για τα ελληνικά γήπεδα. Ομως, να βλέπουμε τους steward που έχει τοποθετήσει η ΕΠΟ στον τελικό να βγάζουν ζώνες και να χτυπάνε οπαδούς τους Αρη, να πετάνε καπνογόνα και φωτοβολίδες, πραγματικά δεν το είχαμε δει. Μήπως, λέμε μήπως, θα έπρεπε ο κ. Πιλάβιος να απολογηθεί;
Τα επεισόδια σίγουρα τα καταδικάσαμε και η... ηλιθιότητα είναι ανίκητη! Οπως φαίνεται, μέχρι στιγμής η αλητεία δεν μπορεί να φύγει από τα γήπεδα! Ομως είναι αδιανόητο να βλέπουμε τους steward να χτυπάνε τους οπαδούς του Αρη! Οι άνθρωποι που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για να τηρήσουν την τάξη στο γήπεδο, χτυπάνε τους οπαδούς του Αρη! Βγάζουν τα διακριτικά, προμηθεύονται τις... ζώνες τους για να δείρουν τους οπαδούς των «κίτρινων» και πάνω από όλα... οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρίσκονται μερικά μέτρα δίπλα, απλά τους βοηθούν!
Προκαλεί μεγάλη απογοήτευση αυτή η εικόνα και ειλικρινά, μιας και το θέμα δεν έχει πάρει τις διαστάσεις που πρέπει, λέμε μήπως ο κ. Πιλάβιος, πρόεδρος της ΕΠΟ, θα έπρεπε να απολογηθεί;
Συγνώμη φίλε αλλά έχεις την εντύπωση πως ο άρης θα περάσει 2 προκριματικούς γύρους για να πάει στους ομίλους?Προσωπική άποψη έτσι όπως είναι οι 4 ομάδες των πλέι οφ καμία δεν πρόκειται να περάσει παρά μόνο με μεταγραφές ουσίας(που μεταξύ μας μόνο ο ολυμπιακός μπορεί να κάνει και αν.......)
καταρχην ειναι η αποψη μου , σε οποιον δεν αρεσει προβλημα του. επειδη δεν ειμαι ζμπαουγκ να ονειρευομαι πρωταθληματα, τσου λου και διηπειρωτικα απλα λεω ωμα τι ειναι καλυτερο για την ομαδα μου. να παιξει ενα προκριματικο στο ουεφα να μπει ομιλους , να μαζεψει χρημα και με αρχιτεκτονα τον κουπερ να φτιαξει μια σοβαρη ομαδα που θα χτυπησει την 2η θεση του χρονου.
το να βγω φετος τσου λου θα ταλαιπωρησει την ομαδα ολο το καλοκαιρι , θα πιεσει τη διοικηση για ακριβες μεταγραφες και δεν προλαβαινει να γινει και ξεσκαρταρισμα (χαβιτο , κοκε και σια πρεπει να τα μαζευουν).
ο κουπερ ειναι στην ελλαδα μιση σεζον , οι ομαδες δε χτιζονται σε ενα 6 μηνο. υπομονη θελει , ετσι κ αλλιως ο ολυμπιακος ειναι βαρια αρρωστος, η αεκ δεν εχει μαντηλι να κλαψει και ο ζμπαουγκ θα ειναι παντα ζμπαουγκ.
αν βγουμε 2οι (δεν το βλεπω πιθανο , απλα κερδισαμε τον πεθαμενο ολυμπιακο) θα ειναι απλα για να πικαρουμε τους φιλοξενουμενους στην πολη. θα ερθει η ωρα των αγωνων και τοτε και θα αποκλειστουμε και θα κουραστουμε καλοκαιριατικα αντι να ετοιμαστουμε για το πρωταθλημα.
Αν ημουν Αρης θα διαφωνουσα 100% μαζι σου.
Δλδ προτιμας να χασεις εστω και αυτες τις μικρες-εως ελαχιστες πιθανοτητες να μπεις σε ομιλο C.L,για τον λογο οτι φοβασαι πως δεν θα γινει ολοκληρωμενη προετοιμασια για του χρονου?
Να σου θυμισω οτι ολοκληρωμενη προετοιμασια,κανεις εδω και δεκαετιες και το αποτελεσμα σε καθε πρωταθλημα ειναι το ιδιο.
CL δεν εχεις βγει ποτε και αν υπαρχει η ευκαιρια καποια χρονια να βγεις(φετος πχ που Ολυμπιακος-ΑΕΚ δεν ειναι στα καλα τους,και τον ΠΑΟΚ τον κοντραρεις) μου φαινεται παραλογο,να προτιμας να την πεταξεις.Τετοιες ευκαιριες(εφοσον πας καλα βεβαια και στα υπολοιπα παιχνιδια,γιατι τοτε θα ειναι πραγματικη ευκαιρια) θα σου ξαναπαρουσιαστουν πιθανον και μετα απο 10ετιες-20ετιες...
Ναι, αλλά στο Europa League πιστεύω πως ο Άρης μπορεί να περάσει από τον όμιλο και με μια καλή κλήρωση στην επόμενη φάση... ποτέ δεν ξέρεις. Αν βγει 2ος, πολύ δύσκολα θα περάσει στο Champions League, επειδή δεν έχει εμπειρία. Βέβαια θα είναι προς όφελος του γιατί θα έχει σίγουρο το Europa League.
Και παλι θα βγει Europa League,αν αποκλειστει απο τα προκριματικα του CL.Aκομα και να μην ηταν ετσι ομως,δεν ξερω,μου φαινεται παραλογο να θελει να χασει αυτες τις ελαχιστες πιθανοτητες της συμμετοχης σε ομιλους του CL.
πρώτα απ' όλα είναι πολύ νωρίς να πούμε ποιος θα βγει δεύτερος. το μόνο σίγουρο είναι ότι με τη νίκη σας και την ανικανότητα του παοκ να νικήσει την αεκ των 5000 προβλημάτων καλύψατε το -4 της 5ης θέσης.
η αεκ φαίνεται να έχει μείνει πίσω αυτή τη στιγμή. τεσπα
σωστά όσα λες και ρεαλιστικά, αλλά το ενδεχόμενο να περάσετε στους ομίλους δεν σου λέει τίποτα; που ξέρεις, μπορεί να είστε τυχεροί στην κλήρωση και να γίνει. για την επόμενη 3ετία θα μπορείτε να έχετε μέσα στην ομάδα 2 συμβόλαια των 3εκ Ε!!!! θα μπορείτε να έχετε 2 παιχταράδες παγκόσμιας κλάσης. άλλο να έχεις επιθετικούς των 8 και άλλο των 18 γκολ. άλλο να έχεις μέσους των 3 και άλλο τω 10 ασσίστ..
ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=6Qx2A3elFqo"]YouTube- Ξ€ΟΡλογιαΟΟΟΟ: ΞΞ‘ΞΞ£ - ΞΌΞ±ΟΞΏΟΟΞΉ 82-57 Playoffs 2009[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=lgyiInysKE8&feature=related"]YouTube- ARH ARH ARH SAGAPAW[/ame]
Απο τα καλύτερα συνθήματα που εχω ακουσει
Recpect
καλη επιτυχια στην ομαδα αυριο!!θελω ενα ωραιο 2-0!!
Μακάρι, θέλουμε "καθαρό" σκορ πρόκρισης σήμερα.
[YOUTUBE]5GeSPY2QPws[/YOUTUBE]
Όσο θα ζω
χιλιόμετρα θα γράφω και θα τράγουδω,
πως δεν σ'άφησα στα δύσκολα,
σ'ακολούθησα παντού πιστά,
Ισόβια και 'γώ στην κερκίδα μαζί
ακόμα και αν πεθάνω θα είμαι εκεί,
ούτε ο θάνατος είν' αρκετός,
ούτε 'κει θα είσαι μοναχός...
[youtube]m-T9C19VOPo[/youtube]
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον κόσμο του Άρη, ο μέσος της Αούστρια, Μαργκράιτερ, μετά την ήττα με 1-0 για το πρώτο παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ. «Εκπληκτικό το κοινό, οι οπαδοί εδώ είναι τρελοί, εξαιρετικό γήπεδο με τις κερκίδες κοντά στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Νομίζεις ότι κάποια στιγμή το γήπεδο θα πέσει πάνω σου. Φοβερή ατμόσφαιρα, χαίρομαι που την έζησα και προσδοκούσα για αυτό, είχα δει τα βιντεάκια με το παιχνίδι του Αρη με τη Μπόκα Τζούνιορς. Είναι πάντα έτσι;».
καλο αποτελεσμα αλλα δυσκολος επαναληπτικος!πρεπει να πεταξουμε γκολακι!!