psychaos δεν πειραζει οποτε εισαι ok postare και μπαινουμε.
Printable View
psychaos δεν πειραζει οποτε εισαι ok postare και μπαινουμε.
δεν ξερω κοσμιος αν ειμαι θα σου στειλω Pm:wave:
ok εγω θα ειμαι απο 10 μεχρι 2-3 οποτε τα λεμε μεσα
sirios-plakas
1-4
plakas -sirios
4-5
mano kai bojomojo sorry alla preipei na fugw aurio an thelete paizoume
παιδια θελει κανεις να παιξουμε τωρα?
ρε παιδια η βαθμολογια που ειναι και ο διμιουργος του πρωταθληματος που ειναι για ενημερωση καθω υπαρχουν ατομα που θελουν να παιξουν αλλα δεν ειναι καταχωρημενα οποτε πως θα γινει παιζουμε για πλακα ναι αλλα ασ ειμαστε και λιγο υπευθεινοι ειναι τοσα ατομα και περιμενουμε απο εναν μπορουμε απο μονοι μας να ενημερονουμε την καταταξη δεν την λεω σε κανεναν αλλα με λιγο οργανωση θα γινουμε καλυτεροι
1st match Psychaos_-Bojomojo 3-2
2nd match Psychaos_-Bojomojo 2-6
Opios thelei mou kanei invite na play eimai mesa
msnes7-gifos 2-7
gifos-msnes7 4-1
Πολύ καλός παίχτης αλλά και πολλές βλακείες από μένα ειδικά στο πρώτο ματς (2 δώρα ο βαντεσαρ,ένα πέναλτυ και ένα αυτογκολ........)
Καλή συνέχεια
o poios uelei na to paijw twra kanena mathaki eimai mesa nikopan0 se ligo ua mpw...
o poios uelei na to paijw twra kanena mathaki eimai mesa nikopan se ligo ua mpw...
Η βαθμολοηία ανανεώθηκε.
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις η βαθαμολογία θα ανανεώνεται μια φορά την ημέρα (τα μεσάνυχτα συνήθως).
Αν υπάρχουν λάθη, δείξτε λίγη κατανόηση και υποδείξτε τα να τα διορθώσω
gifos - bojomojo 5-0
bojomojo - gifos 2-3
καλη συνεχεια φιλε μου.Στο 2ο παιχνιδι παρα πολυ καλος
alfie32 - gifos 0-3
gifos - alfie32 6-1
καλη συνεχεια alfie32
κανεις για pro id gifos οποιος ενδιαφερεται
simera kiwlas paraskeuh oleeeeeeee. Lew na pexw ligo parapanw pro an den paw pouthena me thn gineka opote speak sto shout gia na mpoume
ρε bouzk77 δεν το ειπα για να παρεξηγηθεις και εγω δουλευω αλλα απο οτι βλεπεις εχουν μαζευτει πολλα ατομα και ζητανε να παιξουν χωρισ να συμετεχουν ενεργα ακομα και μετα μπορει να μπερδευτης και να γινει μπαχαλο χωρις να φταις και εγω απλα βοηθεια ηθελα να προσφερω αν μπορω καπος φυσικα
παιδια καλο σαββατοκυριακο σας ευχομαι.ραντεβου για pro απο κυριακη 12 το βραδυ.ηρθε το αμαξι μου και οπως καταλαβαινετε παμε για στρωσιμο.
kanenas gia pro tora?
egw se ligo