Κατσε να το βαλω και εδω :D
Printable View
Μου το είχε κάνει κ εμένα, έφταιγε το crack, κανε ένα άλλο version install και θα λυθεί.
Είχα διαβάσει σε ένα forum ότι αν έχεις βάλει πολλά packs μέσα στο pc τότε το ένα "πολεμάει" το άλλο.
Σκ@τα.. τιποτα. Εβγαλα και ολα τα codec και εβαλα μονο αυτα που χρειαζεται και παλι τιποτα. Εβαλα αλλες 3 version και παλι τιποτα! Τα νευρα μου! Παιδια Please αν καποιος ξερει κανενα προγραμμα για μετατροπη απο avi σε dvd με υποτιτλους ας μου πει!
Παιδια μηπως υπαρχει κανενα προγραμμα σα το AVIAddXSubs που κανει μεσα σε μερικα λεπτα την προσθηκη υποτιτλων και να μπορει να το διαβασει το PS3 απο κανενα στικακι;
Παιδια σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για ΟΛΑ.
Τελικα νευριασα και εκανα τη μετατροπη με το mkv2vob και ησύχασα. Ειδα το Indiana jones. Αρκετα καλη η ποιοτητα θα ελεγα. Το εκανα split το αρχειο και μου βγηκαν 2 vob. Το ενα ηταν η ταιναι ολοκληρη και το αλλο ηταν τα credits :p LoL Ετσι γινεται παντα η απλα ετυχε; Το αρχειο ηταν 4,7giga καπου εκει στα 720p. Με αυτο το προγραμμα μπορουμε να κανουμε και 1080p χωρις προβλημα ετσι;
Λοιπον παιδες , επειδη θα αποκτησω συντομα μαλλον εξωτερικο δισκο για το ps3 (οταν με το καλο μου ερθει πισω) θελω να ρωτησω το εξης.
Αν μετατρεψω κανονικα με το tsremux καποιο mkv Και μετα γραψω το m2ts αρχειο στον δισκο θα το παιξει κανονικα με υποτιτλους?
Με τα αρχεια που ειναι πανω απο 4gb υπαρχει λυση? γενικα υπαρχει λυση για να κανω γρηγορα ενα απλο remux και να παιζω τις ταινιες απο εξωτερικο δισκο στο PS3?
Με το tsremux θα σου βγαινουν πρασσινες μπαρες στο 99,9% των ταινιων(εκτος απο τις σειρες που συνηθως προβαλονται 1280*720 οποτε οκ).
Με αρχεια πανω απο 4giga δεν υπαρχει λυση λογο fat32.
Η ποιο σωστη λοιπον μετατροπη παραμενει προς το παρον το mkv2vob και "καψιμο" σε dvd(single ή dual layer).
Το προβλημα με τις μπαρες το αντιμετωπιζω προσωρινα κατεβαζοντας bd5 και bd9 releases που δεν εχουν το συγκεκριμενο προβλημα, για τις σειρες δεν υπαρχει προβλημα επισης, αυτο που θελω να μαθω απο καποιον που εχει εξωτερικο δισκο ειναι εαν μπορει να παιξει το ps3 απο τετοιο δισκο m2ts αρχεια και να εχουν και υποτιτλους, ξερω οτι με streaming αυτο δεν γινεται ρωταω αν γινεται τουλαχιστον με εξωτερικο δισκο.
Επισης το προβλημα του μεγεθους τελικα λυνεται αν πεις στο tsremux να κανει split καθε 4GB.
Μεχρι και πολυ προσφατα δεν ειχε βρεθει λυση για υποτιτλους ουτε για chapters(δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι τις τελευταιες μερες).Μια λυση ειναι η μετατροπη του m2ts σε divx(δε χανεις ποιοτητα).Φυσικα μπορεις να κανεις τη μετατροπη(του mkv) με αυτο:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260908
Εννοειται πως οταν κανεις split δεν υπαρχει προβλημα με σκληρο ή usb-stick
(φανταζομαι οτι σε ενδιαφερει τοσο πολυ η γρηγορη μετατροπη(tsmuxer-avchd κτλπ) σε m2ts επειδη μαλον εχεις πολλες τηλεοπτικες σειρες στη συλλογη σου)
το ξερω το προγραμμα του Gherudos , απλα το tsmuxer με βολευει καλυτερα αυτη την στιγμη, οποτε οπως μου λες και σε εξωτερικο δισκο να βαλω τα m2ts παλι δεν θα εχω υποτιτλους , αν τα κανω copy στον εσωτερικο δισκο αλλαζει κατι? ξερει κανεις?
Για το divx που λες υπαρχει remuxer? ειχα δοκιμασει παλι αν θυμαμαι καλα ενα προγραμμα που εβαζε με remux subs σε avi αρχεια και εβγαζε divx αρχεια που ειχαν υποτιτλους στο ps3.
Oπως βλεπεις releases του στυλ bluray.x.264 υπαρχουν και οι BD5 και BD9 , η διαφορες τους ειναι οι εξης 2, πρωτον δεν κοβουν τις μαυρες μπαρες οποτε οι κυκλοφοριες αυτες ειναι 720 η 1080 παντα αρα και συμβατες με AVCHD , και δευτερον ειναι λιγο μικροτερα απο τα bluray rips για να μπορεις να τα κανεις remux με αλλους υποτιτλους και να χωραν σε DVD για εγγραφη.
Επισης οσα εχω βρει εχουν μαζι και bat αρχειο που κανει το remux και την εγγραφη στο dvd, αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις αν το κανεις θα εχεις τους υποτιτλους που ειχε μεσα, συνηθως αγγλικους.