Αν πλήρωσες εισητήριο στο κινηματογράφο να το δεις, ναι τότε κλαις.. :p
Αν πλήρωσες εισητήριο στο κινηματογράφο να το δεις, ναι τότε κλαις.. :p
Παντως εγω ειμαι τρελος φαν της σειρας videogame Max Payne.(Μαλιστα ετοιμαζεται να βγει και τριτο new gen :yay:)
Το trailer της ταινιας το ειδα αλλα δεν ξερω, δεν μου κανε ιδιαιτερη αισθηση πως προκειται για καποιο Max Payne αλλα μια απλη ταινια δρασης.. Ευχομαι να ειναι αυτο μια λαθος πρωτη εντυπωση.. Ανυπομονω να βγει στο σινεμα....
Εγω παντως μπορεσα και βρηκα ticket για την πρεμιερα του Dark Knight στα Village στο Mall!
Ηδη μετραω τις μερρες!
εγω θελω να παω να δω το get smart καααποια μερα!!:(
Omg πήγα!!! Καλά παιδιά η ταινία είναι υπέροχη! Πάρα πολύ καλή, αστεία και ανάλαφρη. Ό,τι πρέπει για θερινό σινεμαδάκι. Και τα αστεία είναι quality, όχι τα κοπροαστεία που έχουν οι περισσότερες αμερικάνικες κωμωδίες. Μάλιστα κάποια είναι λίγο πιο "αμερικάνικης επικαιρότητας" και μόνο εγώ γελούσα σε όλη την αίθουσα. :jiggy::jiggy:
Το casting εξαιρετικό. Προτείνεται με τα 1000!!!
Περιμένω εναγωνίως το wall-e. Κοντεύω τα 27 αλλά και 107 να φτάσω πάντα θα περιμένω σαν τρελός τις ταινίες της Pixar :). Στην Ελλάδα έρχεται τον Σεπτέμβρη......δεν παίζει να περιμένω τόσο μέχρι να το δω :P.
Εγώ δεν περίμενα... Θολό, ξε-θολό cam release, αλλά το είδα!!! :fooddance7::fooddance7:
Υπέροχο, συγκινητικό, μαγικό. Σίγουρα θα σας μεταφέρει σε άλλο κόσμο για όσο διαρκεί. Περνάει αρκετά μυνήματα η ταινία και δεν μοιάζει με καμια άλλη της Pixar. Προσωπικά μου άρεσε πιο πολύ από το Ratatouille, λόγω της πιο ρομαντικής φύσης του, αλλά τίποτα δεν ξεπερνά το Nemo σαν ταινία (γιατί τεχνολογικά το Wall-E είναι ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ!!! Τι δουλειά έπεσε στο animation δεν λέγεται...)
Εγώ παρόλο που δεν αρέσκομαι στην παρακολούθηση ταινιών στο σινεμά, cam αρνούμαι να δω :). Θα περιμένω τον θείο axxo/fxg να κάνει το θαύμα του με ripάκι.
Φημες αναφερουν το Νοεμβριο ως μηνα για κυκλοφορεια σε blu ray-dvd.Ελπιζω να ειναι ποιο γρηγορα μια και ηδη εχει παιχτει στην Αμερικη. Τετοιου ειδους ταινιες ειναι αμαρτια να μη τις βλεπεις hi-definition...
Ε ποιός είπε ότι δεν θα την δούμε και hi def;; Ξανά και ξανά!!!! :D
Το wall-e και εγω cam το ειδα. Πολυ καλη ταινια και λατρης της pixar χρονια τωρα. Αλλωστε το εχω και στο αβαταρ.:bgrin2:
Αν βγει σε bluray ειναι αμεση αγορα για μενα. Απιστευτη δουλεια και τρομερη μα τρομερη φαντασια για να κανεις κατι τετοιο απο την ιδεα, το σεναριο την υλοποιηση τα παντα.
PIXAR :yay:
A μην ξεχασω. Να δειτε την καινουργια ταινια του will smith hancok λεγεται απλα δεν θυμαμαι πως γραφεται. Δινει ρεστα σαν ταινια και εχει πολυ καλο story και γενικα χωρις τρυπες στο σεναριο κατι σπανιο για hero movie.
Η sarliz theron δε, οτι και να γραψω λιγο ειναι........:Thud:
Ζητειται παρεα για το Dark Knight.
Μέχρι και πριν από λίγα λεπτά αγαπημένη μου jap movie ήταν το "Koroshiya Ichi". Πλέον είναι το "Desu nôto" (death note). Δεν γράφω τίποτα σχετικό με την πλοκή γιατί οποιοδήποτε hint πιστεύω πως χαλάει την απόλαυση. Θα το χαρακτήριζα ως την πιο βάρβαρη προσέγγιση της .....υπογραφής μου απλά...... Απλά βρείτε το movie και δείτε το. Το story ολοκληρώνεται σε δυο μέρη, υπάρχει το αρχικό death note και η συνέχεια του. Έχω δει μόνο το πρώτο αλλά πάω σούμπιτος και για το δεύτερο μέρος σε λίγα λεπτά :), δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το πρωί με την καμία. Η ταινία απλά δεν παίζεται. Το 2010 θα βγει και η Αμερικάνικη version......οπότε έχετε 2 χρόνια μπροστά σας να απολαύσετε το έπος στην original του μορφή. ΕΓΓΥΩΜΑΙ, ΤΡΕΧΤΕ :P!!!!!!!!!!
p.s. αν κάποιος βρει ένα death note παρακαλείτε όπως το παραδώσει στον Chill. Φροντίστε μόνο να έχει πολλές σελίδες κενές (i m that bad xaxa :jiggy:).
Αυτό εννοείς ως death note ταινία? "DEATH NOTE ANIME DIRECTOR`S CUT Final Conclusion"
Όχι την anime σειρά, την ταινία.
http://www.imdb.com/title/tt0758742/ - Death Note 1
http://www.imdb.com/title/tt0810827/ - Death Note 2
Υπάρχουν σε όλα τα "γνωστά" μέρη, θα τα βρεις εύκολα :P.