Εσείς είχατε απορία εγώ σκέφτηκα πολύ έξυπνη στρατηγική και μόλις ανέβασα το post λέω ώπα WTF ποια η διαφορά με το να παίξεις με το ίδιο account [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Ποια η διαφορά από το να παίζεις 1ο playthrough στο προφίλ σου;
Μην.
Το.
Ψαχνετε.
Η.
Απαντηση.
Ειναι.
Καψιμο.
Αλλα.
Υπαρχει.
Λογος.
:P
Ψιλο-obvious Hint: Δεν ημουν σιγουρος εαν θα ηθελα να παω για πλατινα στο παιχνιδι αυτο οπως και σε πολλα αλλα παιχνιδια.
Α εγώ έχω κάτι εξίσου ή περισσότερο καμμένο:
Από τη στιγμή που παιχνίδι θα μπει στη λίστα των trophies, δεν πωλείται για κανέναν λόγο.
Αποτέλεσμα? Έχω παιχνίδια που δεν πρόκειται να αγγίξω, αλλά θα είναι για πάντα στο ράφι γιατί 1% στα trophies.
Νιώθω ευλογημένος που δεν ασχολήθηκε ποτέ με trophies [emoji51]
Γενικά μερικά trophies σε κάποια παιχνίδια είναι απλά γελία η ύπαρξή τους όντως και παρατραβηγμένα. Αλλά σε γενικές γραμμές μου αρέσουν. Απλά σου δίνουν την αίσθηση ότι έχεις τελειώσει αυτά που έχει να σου προσφέρει ο τίτλος.
Μετά κάθομαι και σκέφτομαι γιατί δεν έχουν μπει στο Switch. Και μάλλον τώρα καταλαβαίνω, πως όταν δεν υπάρχουν trophies, ίσως το ευχαριστιέσαι περισσότερο το παιχνίδι. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος...
Τα τροπαια ειναι μια μαλακια και μιση. Εκμεταλλευονται καθαρα το OCD που κουβαλαει ο καθενας μας.
Και καλα αμα παρεις τα τροπαια βλεπεις τι εχει να σου προσφερει ο τιτλος... μπουρδες... πηγαιντε παρτε πλατινα στο RDR2 και στο GTAV να πουμε... οτι ναναι, βασανιστηριο περισσοτερο παρα gaming.
"Τραβα μαζεψε 200 collectibles" λες και αυτα σου δειχνουν τι εχει να προσφερει ο τιτλος.
Αλλα το χειροτερο ολων, και το κανουν πολυ ειδικα τα Sony exclusives, ειναι οταν γυρνανε και σου λενε να ξαναπαιξεις οοοοολο το παιχνιδι σε New Game + για ενα τροπαιο... μιλαμε για open world games δεκαδων ωρων...
Τελωσπαντων, μαλακιες ειναι τα τροπαια οπως ειπα. Απλα ψυχαναγκασμος.
Πολυ καλα κανει η Nintendo και δεν ασχολειται.
Και πολυ κακα κανω εγω που ασχολουμαι με της Σονυ για να τα λεμε σωστα τα πραγματα.
Μετά το τέταρτο playthrough επήλθε ο κορεσμός .
Βγήκε και στο insanity .
Μετά από αυτό να ξέρετε είναι πολύ ωραίο ένα playthrough του resident evil 2.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...98971686f4.jpg
Couldn’t resist mate…[emoji23][emoji23][emoji23]
Το αγόρασα και εγώ για τις ημέρες του Πάσχα να έχω κάτι να ασχοληθώ! (Λες και δεν είχα με τόσα παιχνίδια που έχω στο backlog)
Έπαιξα λίγο εχθές για καμία ώρα και οι εντυπώσεις είναι κάργα θετικές. Τέλεια γραφικά, πεντακάθαρα όλα και τρομερός ήχος. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι στις ρυθμίσεις του ήχου το Sound Reverb. Δεν το έχω ξαναδεί πουθενά αλλού και γενικά αν έχει κάποιος Atmos σύστημα, πρέπει να το ενεργοποιήσει. Ακούς τέτοιες λεπτομέρειες που δεν τις έχω ξανα ακούσει γενικά. Είναι λες και σε βάζει μέσα στο παιχνίδι, καθώς ακούς και αντιλαμβάνεσαι όντως τους περιβαλλοντικούς ήχους πολύ διαφορετικά και με μεγάλη ακρίβεια. Πραγματικά πολύ εντυπωσιακό!
Ανυπομονώ να το προχωρήσω παρακάτω!
Ερώτηση:
Πως παίξατε γενικά το παιχνίδι εσείς; Με τις default ρυθμίσεις της κάμερας;
Με τις deaulft ρυθμισεις παιξε.
Sound reverb υπαρχει και σε αλλα παιχνιδια οπως ας πουμε το TLOU2 αλλα και αλλα που το υποστηριζουν.