εμένα μετά την παραγγελία δεν μου ήρθε κάτι στο mail πέρα απο την απόδειξη του paypal :confused:
εμένα μετά την παραγγελία δεν μου ήρθε κάτι στο mail πέρα απο την απόδειξη του paypal :confused:
εμενα εκτος απο το mail του paypal μου στειλαν και mail που ελεγε τις πληροφοριες της παραγγελιας και στο σαιτ τους εβλεπα την εξελιξη της παραγελιας μου....ισως ειναι θεμα τυχης...το παραγγηλα παρασκευη απογευμα ΕΛΛΑΔΑΣ(εχουμε +6 ωρες απο τον καναδα,αρα εκει ηταν παρασκευη πρωι)και ΔΕΥΤΕΡΑ πρωι Ελλαδας ηταν στο σπιτι μου....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
paidia sxthes mu irthe lost planet kai simera tunigk poin kai ta pernw xoris pay pal na xerete oti to pay pal (exw pari apires fores)se xreono 1 euro tin sinalagi den xerw mexri pio orio vevea
ρε παλικάρια απο το μεσημερι ειναι στο Processing . κάνει τόσο πολύ ??
για πέστε καμιά γνώμη...
min anisixis
egw sinithos paragelno px simera8 kai logo oti ekei einai nixta tin ali mera ginete to ntalaveri
αρα μαλλον ειναι θεμα τυχης(!!!),ο ταχυδρομος αφυνει ενα χαρτι που σου λεει οτι εχεις ενα δεμα(σαν αποδιξη) και σου λεει να πας την επομενη μερα στο ταχυδρομειο....Quote:
Σε μένα :
02/28/2008 Shipped 02/28/2008 Processing 02/28/2008 Pending
Μαγκες πέρασε μια βδομάδα σχεδόν και δεν έχω λάβει τπτ. Αν δεν σε βρει ο ταχυδρόμος τι γίνεται?
περνα απο το ταχυδρομιο και ρωτα για να εισαι σιγουρος.
παιδιά όλα καλά, το δισκάκι είχε έρθει όσο ήμουν στην δουλειά το παρέλαβε το αδερφός μου και παίζει και μια χαρά. κάτι λιγότερο από 7 μέρες κάνανε οι άνθρωποι (5 ουσιαστικά εργάσιμες) .
Το παιχνίδι έρχεται στο σπίτι ή το παραλαμβάνουμε από το ταχυδρομείο κατόπιν ειδοποίησης? Να ξέρω αν είναι να ηλεκτροκολλήσω γραμματοκιβώτιο που δεν φιλοτιμήθηκαν να μου φτιάξουν μαζί με τα καινούρια κάγκελα της αυλής. Εκεί κολλάω και δεν έχω παραγγείλει το DMC4 και το PS Eye ακόμα :D :D :D
οκ, την κυριακή αρχίζω μαστορέματα λοιπόν...
Παιδια αν παρεις απο αυτο το μαγαζι κανενα παιχνιδι μπορεις να παιζεις online?Λεω να παρω το Gran Turismo.
ελα ντε!ειναι καλο μαγαζι αυτο που λες?ποσες μερες κανει για να το στειλουν?